اگر به مطالعه علاقمند باشید بدون شک با کتاب 1984، یکی از شاهکارهای جورج اورول، آشنا هستید. در این کتاب یک برادر بزرگتر به همه فعالیت های کوچک و بزرگ و عمومی یا شخصی شهروندان نظارت دارد و به شدت در حال کنترل کردن آنچه در جامعه رخ می دهد است. به نظر می رسد دولت چین با سرعت زیادی در حال تبدیل شدن به کشوری است که نمونه آن در کتاب 1984 توصیف شده. اخیرا مدیران شهری در غرب چین به فروشگاه ها و رستوران های این شهر دستور داده اند مودم و روترهای بی سیم خود را تحویل داده و در عوض روترهای تایید شده توسط دولت این کشور را دریافت کنند.
بر اساس گزارشی که توسط وب سایت ورج منتشر شده افراد در صورت رعایت نکردن این قانون اجباری ممکن است تا 100000 یوان معادل 19000 دلار جریمه شوند. ظاهرا پلیس این شهر اطلاعیه در اختیار فروشگاه ها، مراکز عمومی و رستوران ها قرار داده و آنها را به تعویض روترهای خود با نمونه های دولتی تهدید کرده است. این روترهای دولتی بسته به محل قرار گرفتن فروشگاه یا رستوران در سطح شهر با قیمتی بین 100 تا 400 یوان (بین 16 تا 63 دلار) به صاحبان فروشگاه ها فروخته خواهد شد. شهری که این قانون در آن اعمال شده Qingdao نام دارد و مقر شرکت های مشهور لوازم خانگی مانند هایر و هایسنس است. هنوز مشخص نیست آیا این قانون به زودی در سایر شهرهای چین نیز اجرایی خواهد شد یا خیر. اما با این حال با توجه به سابقه دولت چین در اجباری کردن ثبت نام کاربران با اطلاعات هویتی برای استفاده از اینترنت و جریمه های سنگین برای افرادی که مطالبی خلاف مصالح ملی در فضای وب منتشر می کنند به نظر می رسد دامنه این طرح به زودی به شهرههای بیشتری امتداد یابد.
چین کمونیست، حالا صبر کنید ببینید کی گفتم
یه روز گند جنایتها و فسادهای پنهانی دولت چین رو میشه، اون وقت همه خواهند فهمید چه جنایتهایی صورت گرفته
اتفاقا کشوری مثل آمریکا و ژاپن و کانادا و انگلیس و فرانسه و بخصوص رژیم صهیونیستی و … برای امنیت خودشان بسیار اهمیت می دهند .
همکاران بنده که به کنفرانسهای کشورهای مختلف بجز رژیم صهیونیستی سفر می کنند ، از سختگیری این کشورها ، در ارائه اینترنت گزارش داده اند .
هر جا کامنت ضد امنیتی و یا اظهار نظر شخصی گذاشته می شود ، واکنش نشان می دهند .
آواز دهل شنیدن از دور خوش است .
آمریکا از نظر تفتیش عقاید دومی ندارد .
مثالهای واقعی زیادی می توان گذاشت .
:l حکومت چین نمونه بارز یک حکومت قدرتمند غیر مردمیه
فرقش اینه که آمریکا فقط گوشی های چینی رو که تحت نفوذ کامل دولت دیکتاتور و کمنیستی چین هستند رو برای اپراتور هاش ممنوع کرده و باقی برند ها میتونن فعالیت کنن ، در مورد دخالت بر امورات شخصی مردم و سرکوب شدید منتقدین حتی انتقاد کوچک در کشور چین جای هیچ شکی نیست
متاسفانه شما فرق محدودیت استفاده از یک برند موبایل و محدودیت کامل اینترنت و آزادی بیان رو درک نمیکنی و این دو مورد رو باهم یکی میکنی
در شروع قرن 21 گفتن داریم میشیم دهکده جهانی
اما امروز باز داریم برمیگردیم به قبیله گری
هر کشور اینترنت خودش رو میخواد راه اندازی کند جلوی واردات کالا رو بگیره
دنیا هر روز داره گند تر میشه
خودشون گوشی تولید داخل فوووووووق العاده با کیفیتی دارن نیازی به استفاده از جنس خارجی نیست
اجبار دولت امریکا به عدم استفاده از گوشی هواوی= امنیت ملی
اجبار دولت چین به استفاده از روتر داخلی = محدود کردن مردم و دخالت در امورات شخصی
چطور میشه از یه عمل دو تعبیر با اینهمه تفاوت؟