«عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتوگویی بار دیگر تاکید کرد رسانههای خارجی حتماً باید داخل کشور مانند قوانینی که در اروپا وجود دارد، نمایندگی داشته باشند. او مجدد اعلام کرد مسئله فیلترینگ برخی از پلتفرمهای خارجی از مسئولان ردهبالا نظارت میشود.
در جلسهای منوط به گفتوگوی مستقیم وزرا، معاونان و مدیران دولتی با مردم ایران، «عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه «پاسخگویی بیواسطه اعضای هیئت دولت به مطالبات مردمی» شرکت کرد. او در روز گذشته، به مدت یکساعت به تمامی نظرات، ایدهها، شکایتها و درخواستهای مردم در حوزه ارتباطات پاسخ داد. وزیر ارتباطات در پاسخ به یکی از منتقدان مسئله فیلترینگ گفت وزارتخانه در مورد محدودیتهای اعمالشده روی برخی پلتفرمهای خارجی هیچگاه تصمیمگیر نبوده است و این مسئله توسط مسئولان ردهبالا نظارت میشود.
«زارع پور» در واکنش به سوال «فیلتر بودن سایتهای علمی در جمهوری اسلامی ایران» اذعان کرد هیچ سایت علمی در این کشور فیلتر نیست و دولت هرگز به دنبال قطع دسترسی به سایتهای پژوهشی نبوده است. او پیرامون پدیده حکمرانی دیجیتال بیان کرد کشوری که برای خود پلتفرمهای بومی و اختیارات در عرصه دیجیتال نداشته باشد، بیتردید در حوزه حکمرانی با مشکل روبرو میشود.
لزوم رسانههای خارجی برای تاسیس دفاتر نمایندگی در داخل کشور؛ تنها راه برای حذف فیلترینگ!
وزیر ارتباطات در همین زمینه با اشاره بر تصویب دو قانون مهم در زمینه خدمات دیجیتال (DSA) و بازارهای دیجیتال (DMA) در اتحادیه اروپا اظهار نمود قانون خدمات دیجیتال یا DSA (Digital Services Act)، روی هر شبکه اجتماعی با بیش از 40 میلیون کاربر، موتور جستوجو و بازار آنلاینی که در اتحادیه اروپا تجارت میکند، نظارت دارد. گفتنی است هدف DSA محافظت از کاربران اینترنت با تنظیم یک «استاندارد جدید بیمانند» برای پلتفرمهای آنلاین است که شرکتهای نظیر «گوگل» (Google) و «متا» (Meta) را در قبال محتوای غیرقانونی مسئول میداند.
علاوهبراین، DSA پلتفرمهای آنلاین را وادار میکند شیوه عملکرد الگوریتمهای خود را به اشتراک بگذارند و همچنین راهکارهایی را برای حذف محتوای غیرقانونی و اطلاعات نادرست برخی از کاربران تعریف کنند. گفتنی است مدت وجود محدودیت در پلتفرمهای «واتسآپ» و «اینستاگرام» و تاکید مسئولان بر لزوم ایجاد دفاتر نمایندگی در داخل کشور، مورد سوال برخی از کاربران بود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مجدد تاکید کرد پلتفرمهای فوقالذکر باید مانند قوانین اروپایی، دفاتر نمایندگی را در داخل کشور تاسیس نمایند.
به بیان دیگر، این پلتفرمها حق ندارند اطلاعات مردم را خارج کنند و در ایران هم نباید اطلاعات اجتماعی، اقتصادی و حریم خصوصی مردم از کشور خارج شود. او سپس در مورد گزارشهای سامانه «اسپیدتست» پیرامون وضعیت نزولی سرعت اینترنت ایران ابراز نگرانی کرد و گفت وزارتخانه برای رفع مشکل کاهش سرعت، احداث پروژه فیبر نوری در منازل و کسبوکارها را در کشور آغاز کرده است و به سبب این پروژه، برخی شهرها به سرعت صدمگابیت بر ثانیه رسیدهاند.
آقای وزیر وقتی خودت میدونی حرفی که میزنی کلا از اساس ایراد داره آخه چرا این حرف رو میزنی من واقعا متوجه نمیشم الان یعنی میخواستی بندازی روی شرکتهای خارجی فیلتر کردنتون رو یا میخواستی بگی ببین مردم مشکل از ما نیست از اونهاست که نماینده ندارن
برم به ایلون جون خبر بدم خیالش راحت شه، بدبخت نگران بود بازار بزرگ ایران با مردمی با حقوق 150 دلار در ماه و قدرت خرید کمتر از 10 دلار(بعد از کسر هزینه های زندگی) در ماه رو از دست بده… جز اینکه اطلاعات و رفتار ما تو پلتفرمشون به درد اموزش دادن ربات هاشون بخوره هیچ سود دیگه ای براشون نداریم فقط هزینه اضافی هستیم 😐 حالا تو قدم اول فعلا باهاشون مکاتبه کن بگو اسم ایران رو حداقل تو لیست شون قرار بدن، بعد بگو نمایندگی بزنن 😐 کوچکترین مشکلی توی هر پلتفرمشون داشتیم بعد از فرستادن یک پیام به پشتیبانیشون کلا اکانتمون حذف یا بن شده و گفتن ایرانی هستید اصلا حق استفاده ندارید که حالا دنبال حل مشکلتون باشید 😐 توی توییچ حتی به ایرانی ها اگهی نشون نمیده چون مردم ایران قدرت خریدی ندارن و نشون دادن اگهی فقط هزینه اضافی برای اگهی دهندس.. با این حال دم همشون گرم خیلی مرد هستن که میزارن مردمی به این فقیری از خدماتشون استفاده کنن و اتومات بن نمیکنن، پشتیبانی رو هم حق دارن بنده خداها، سودی که براشون نداریم چرا باس وقت پشتیبانشون رو تلف کنیم، مفت که استفاده میکنیم مشکلاتش رو هم قبول کنیم
یک سم دیگر رسید
برین کنار سمی نشین
نظر فوق کارشناسی
مرجع کانال ت.ل.گ.ر.ا.م.ی
در مورد چیز های که گفتم بحث نمیکنم.دیگه وضعیت فعلی به اندازه ای واضح هستش که حتی برای افراد با سندروم داون هم قابل درک باشه.. جز اینکه طرف سندروم ناهار یا زبان جهانی پایتون داشته باشه، که تو این نوع سندروم مغز کلا فعالیتی نداره و معده و روده عملیات تصمیم گیری رو انجام میدن و دیگه هیچ راهی وجود نداره و حتی بدیهیات برای افراد مبتلا به این سندروم مبهمه.
مثلا برای افراد سندروم ناهار جمله زیر خیلی قابل فهم و بسیار سنگین از نظر محتوا هستش، که احتمالا به تفاوت نحوه عملکرد نورون های مغز و کریپت های روده در پردازش اطلاعات برمیگرده:
“انتن هایی که هست از 1 درصد نخبه ی جهانی ریشه های درخت که در اب جوش بگذارند با زبان جهانی پایتون برای پیش بینی ناهار در وقت اینده صدای هیاهوی”
سم همراه فشار که باعث میشه در حدی متن رو بنویسه که با سختی بشه فهمید
اولیات اصول نگارش متنی حتی عرفی هم رعایت نشده
گفتم که این نوع سندروم نمیتونه متون ساده رو متوجه بشه: “به تفاوت نحوه عملکرد نورون های مغز و کریپت های روده در پردازش اطلاعات برمیگرده”
مثلا کریپت های روده این جملات رو بهتر از نورون های مغز پردازش میکنن:
به شما ناهار هم دادن؟
تیتاپ و رانی ها کجاس؟
مفته؟
کتلت و میرزاقاسمی اصلا خوب نیست
و….
چند سالته؟
چشم چشم
ترسیدن الان میان تو صف وایمیسن
مشکل از کلیت حکمرانی نیست ، مشکل مدل حکمرانی تمامیت خواهی هست که نظر مخالف مسئول و مدیر رو دروغ و جرم انگاری میکنه و حتی امنیتی سازی میکنن و میگه فقط همونی که من میگم
که این هم خلاف فلسفه شبکه های اجتماعی ه هم خلاف مقتضای زندگی مدرن و هم خلاف اسلام (حضرت علی تا جایی که من میدونم در مقابل کسانی مثه خوارج تا وقتی دست به قبضه شمشیر نبرده بودند مدارا کرد ، مگه علنا فحش به ائمه نمیدادند؟ تو کشور ما هم برعکسه ، فحش دادن به ائمه انگار خیلی راحتتر از انتقاد از بعضی مقامات ه)
وگرنه تو همون توییتر یا واتساپ که برا آمریکاست مگه مسئولین ما به راحتی فعالیت و اظهارنظر نمیکنن ، شما هم اجاره میدین پلتفرمی در ایران اظهارنظر و دیدگاه مقامات آمریکایی رو نشر بده؟
بگذریم از موارد حریم خصوصی و …
مشکل از حکمرانی نیست ، مشکل نوع حکمرانی ه