امروزه بزرگترین مشکل دستگاه های دیجیتال صرف نظر از آن که ابزارهای کاربردی و مدرنی هستند، محدودیت کاربری بوده که ناشی از عمر باتری کم آنهاست و شارژ کردن نیز به زمان بسیاری در کنار عمر باتری نیاز دارد. مطمعنا زمانی که عجله دارید تا به مهمانی و جلسه ای که از قبل شما را دعوت کرده اند برسید و در همان زمان گوشی شما خاموش می شود و مجبورید زمان طولانی را منتظر بمانید تا باتری تلفن همراه هوشمند شما شارژ شود به شدت کلافه می شوید البته باید بگوییم که شما در چنین مشکلی تنها نیستید چرا که کسی نیست که از باتری های قدیمی با زمان شارژ طولانی گجت ها شکایت نداشته باشد. اما خبر خوش این است که طراحی یک باتری آب پایه aqueous هیبریدی توانسته است این مشکل را حل کند. طراحی باتری آب پایه aqueous هیبریدی حاصل تلاش های بسیار زیاد تیم هایی است که با هدف طراحی باتری هایی با ظرفیت های بالا ، زمان شارژ کوتاه و قیمت معقول زمان بسیاری را به تحقیق و جستجو در این زمینه پرداخته اند.
می توان گفت با طراحی و ساخت باتری آب پایه aqueous هیبریدی آینده ی درخشانی در انتظار باتری های گجت های گوناگون می باشد چرا که در آینده ای نزدیک می توان شاهد باتری هایی با ظرفیت بالا و زمان بسیار کوتاهی برای شارژ شدن آنها خواهیم بود. چرا که تیم های طراح کننده ی چنین باتری به فکر شارژ شدن باتری های گجت های مختلف در کمتر از 20 ثانیه و یا حتی کمتر می باشند. تیم طراح باتری آب پایه aqueous هیبریدی که هنوز هم در حال بررسی و آزمایش این باتری است یک تیم کره ای از موسسه ی پیشروی علوم و تکنولوژی در کره ی جنوبی می باشد. این تیم کره ای قرار است در طراحی و ساخت باتری آب پایه aqueous هیبریدی از یک الکترولیت مایع مشتق از آب در میان دو لایه از آند و کاتدی با طراحی ویژه استفاده کنند. به گونه ای که قرار است قطب منفی باتری آب پایه aqueous هیبریدی از پلیمری متشکل از زنجیره ای از مواد گرافنی تشکیل شود ام دلیل استفاده از پلیمر زنجیره ای مواد گرافنی در قطب منفی باتری آب پایه aqueous هیبریدی این است که چنین ساختاری برای انجام واکنش ها و ذخیره ی انرژی بیشتر فوق العاده موثر می باشد. علاوه بر تمامی اینها کاتد باتری آب پایه aqueous هیبریدی از نانوذرات اکسید نیکل تشکیل شده است که این نانوذرات اکسید نیکل در بافت زنجیره ای گرافن قرار می گیرد.
جالب است بدانید که باتری آب پایه aqueous هیبریدی بیشتر از سایر باتری های آب پایه ی دیگر شارژ شده و ظرفیت بالایی دارد به دلیل اینکه از طراحی خاصی در قطب های مثبت و منفی یا آند و کاتد باتری آب پایه aqueous هیبریدی استفاده شده است. علاوه بر این استفاده از چنین طراحی خاصی در قطب های مثبت و منفی این ذخیره ساز انرژی دارای دوام و پایداریی بالایی می باشد به گونه ای که می تواند بعد از 100 هزار بار سیکل شارژ و تخلیه صد در صد باز هم توان خود را حفظ کند. یکی دیگر از ویژگی های بسیار منحصر به فرد باتری آب پایه aqueous هیبریدی این است که به لطف تراکم ساختاری بالایی که در طراحی و ساخت این باتری استفاده شده است می تواند در بازه ی زمانی 20 یا 30 ثانیه به طور کامل شارژ شود.
باتری آب پایه aqueous هیبریدی نسبت به سایر رقبای خود از شانس بیشتری برای عرضه به بازار برخورد دار می باشد چرا که مواد اولیه ی این ذخیره کننده ی شارژ نسبت به سایر رقبایش بیشتر قابل دسترس است و چرخه ی تولید آسان تری نسبت به سایر رقبایش دارد و همین باعث شده است که احتمال می دهیم باتری آب پایه aqueous هیبریدی بتواند به راحتی در بازار عرضه شود. انتظار داریم بزودی این روش توسط شرکت های تولیدکننده در دیوایس های دیجیتال به کار گرفته شده و طلسم شارژ طولانی دستگاه ها نیز شکسته شود.
دیدگاهتان را بنویسید