موضوعات داغ
  • بتلفیلد 6
  • گوشی‌های سری گلکسی S26
  • آیفون 17 اپل
  • بازی GTA VI
  • گلکسی S25 FE
  • دینو
سخت افزار مگ
  • اخبار و مقالات
    • گوشی موبایل
      • لوازم جانبی موبایل
    • تبلت
    • لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • مادربرد
      • پردازنده مرکزی
      • کارت گرافیک
      • تجهیزات ذخیره سازی
      • حافظه
      • صفحه نمایش
      • تجهیزات جانبی
    • تصویرگری دیجیتال
    • صوتی و تصویری
    • شبکه
    • نرم افزار و بازی
    • کالبدشکافی قطعات
    • مطالب گوناگون
  • بررسی
    • بررسی گوشی موبایل
    • بررسی تبلت
    • بررسی لپ تاپ
    • دسکتاپ
      • بررسی کولر و فن
      • بررسی مادربرد
      • بررسی کارت گرافیک
      • بررسی تجهیزات ذخیره سازی
      • بررسی حافظه
      • بررسی منبع تغذیه و کیس
      • بررسی تجهیزات جانبی
      • بررسی صفحه نمایش
    • بررسی تصویرگری دیجیتال
    • بررسی صوتی و تصویری
    • بررسی شبکه
    • بررسی نرم افزار و بازی
    • بررسی گوناگون
  • راهنمای خرید
    • سیستم پیشنهادی
  • لیست قیمت
    • گوشی موبایل
      • لیست قیمت روز گوشی‌های سامسونگ
      • لیست قیمت روز گوشی‌های شیائومی
      • لیست قیمت روز گوشی‌های هواوی
      • لیست قیمت روز گوشی های آنر
    • تبلت
    • لپ‌تاپ
    • قطعات کامپیوتر
      • لیست قیمت پردازنده
    • محصولات اپل
    • تجهیزات شبکه
    • لوازم خانگی
    • صوتی و تصویری
    • دوربین دیجیتال
    • تجهیزات بازی
    • خودرو
  • ویژه
    • مسابقات
    • نمایشگاه
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

نمایشگاه

اختصاصی: نمایشگاه خودرو تهران (بخش پایانی)

Avatarتوسط جواد مظفری ·2 اسفند 139522 اسفند 1398· 6

نمایشگاه خودروی تهران بعد از چند روز پر هیجان به انتهای کار خود رسید. در این مدت با وجود غیبت 11 ساله این نمایشگاه در تهران شاهد بازدید خوبی از سمت مردم بودیم که نشان از اهمیت بالای کالایی همچون خودرو در زندگی افراد دارد. در این نمایشگاه شرکت های مختلفی شرکت کرده و محصولات خود را در محیطی مناسب به نمایش گذاشته بودند. با ما همراه باشید با آخرین بخش از گزارش نمایشگاه خودرو تهران.  

بی ام و

پرشیا خودرو وارد کننده خودروهای بی ام و کار خود را در نمایشگاه با محصولاتی بروز و خاص شروع کرد. از محصولات موجود در غرفه پرشیا خودرو می توان به سری 7 جدید، i8، X4، X3، X1، سری 1، 225i اکتیو تور و 218i اکتیو تور اشاره کرد. معرفی سری 7 جدید توسط پرشیا خودرو اخیراً بازتاب زیادی داشته است که غیر از این هم نمی توان تصور کرد. این قصر متحرک در دو مدل 730i و 730Li وارد بازار کشورمان می شود و خبرها حاکی از پلاک شدن اولین محصول از سری 7 در اول اسفند ماه بود. این خودرو با موتور 4 سیلندر توربوشارژ، می تواند 258 اسب بخار را در 6600 دور در دقیقه و 400 نیوتون متر گشتاور را در 1550 دور در دقیقه تولید کند. توانایی این موتور چهار سیلندر به اندازه ای است که می تواند وزن 1.8 تن این خودرو را در کمتر از 6.5 ثانیه به سرعت صد کیلومتر در ساعت برساند و نهایت سرعت با این موتور هم حدود 250 کیلومتر در ساعت اعلام شده است. اما مصرف سوخت یکی دیگر از ویژگی های این خودروی لوکس است. سری 7 با موتور 4 سیلندر و وزن 1.8 تن خود تنها 6.2 لیتر در هر صد کیلومتر مصرف سوخت دارد که بسیار پایین تر از خودروهای کوچک با موتور ضعیف تر در داخل کشور است.  

و اما بی ام و i8 که یکی از جنجالی ترین خودرو های وارد شده با برند بی ام و در کشور بود. این خودرو با طراحی خاص نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا چشم ها را به سمت خود می کشاند. وارد شدن این سوپر خودرو با تعداد محدود و قیمت بسیار بالاتر از آنچه که باید باشد یکی از دلایلی شد تا تعداد کمی از این خودرو را با پلاک ملی در خیابانها مشاهده کنیم. البته واردات متفرقه هم با قیمت بالا دست در دست هم دادند تا این خودرو بیش از پیش خاص شود !. اما وجود i8 در غرفه پرشیا خودرو یک امیدواری بزرگ برای دوستداران این خودرو بود تا بلکه به واسطه این شرکت کمی بازار i8 با ثبات بهتری روبرو شود. از این حرف ها که بگذریم، مشخصات سوپر خودرو بی ام و بر این اساس است: استفاده از دو موتور بنزینی و برقی یا به عبارتی هیبریدی که در آن موتور بنزینی از نوع 3 سیلندر 1.5 لیتری توربوشارژ می تواند توان 228 اسب بخار را به همراه 320 نیوتون متر گشتاور داشته باشد، موتور برقی با توان 129 اسب بخار و 250 نیوتون متر گشتاور که در مجموع باعث می شود بی ام و i8 توان 357 اسب بخار و 570 نیوتون متر گشتاور را از هر دو موتور تولید کند. و در آخر این خودرو توان خود را به 4 چرخ منتقل می کند که همین موضوع باعث شده است i8 شتاب صفر تا صد 4.4 ثانیه را تجربه کند.

مدل های اکتیو تور که در نمایشگاه حاضر شدند با دو نسخه 225i و 218i مشاهده می شدند. این خودرو ها در کلاس MPV یا multi purpose vehicle قرار دارند که می توان به نوعی آنها را ون های کوچک نامید. بدنه ای با 5 در که در عقب آن به صورت برقی باز می شود و فضای مناسبی را حتی برای افراد قد بلند فراهم می کند. از مشخصات فنی مدل 225i می توان به توان 228 اسب بخار، 350 نیوتون متر گشتاور، شتاب صفر تا صد بین 6.5 تا 6.8 ثانیه، نهایت سرعت 238 کیلومتر در ساعت، دیفرانسیل جلو، گیربکس 8 سرعته و مصرف سوخت زیر 6 لیتر در صد کیلومتر اشاره کرد. مشخصات فنی 218i : موتور 3 سیلندر 1.5 لیتر توربوشارژ با توان 136 اسب بخار و 220 نیوتون متر گشتاور، گیربکس 6 سرعته، شتاب صفر تا صد 9.2 ثانیه، حداکثر سرعت 205 کیلومتر در ساعت و مصرف سوخت نزدیک 5 لیتر در صد کیلومتر است.

دی اس

آرين موتور تابان در طی نمایشگاه خودرو تهران محصولات خود را در معرض نمایش گذاشته بود. خودروهایی از یک برند لوکس فرانسوی به نام دی اس که زبان طراحی را به نوعی با ویژگی های مد به هم آمیخته است. این خودرو ها با کیفیت ساخت بالا، چهره ای جذاب و امکانات رفاهی خوب توانستند بازدیدکنندگان بیشماری را به سمت خود بکشانند. البته در این بین آرين موتور تابان با تسحیلات ویژه ای، فروش این محصولات را برای خریداران آسانتر از گذشته کرده بود. محصولات وارد شده به کشور شامل DS3 که در همین نمایشگاه از آن رونمایی شد، DS4، DS5 و DS6 است. خودرو DS 5LS با موتور 4 سیلندر 1.6 لیتری مجهز به توربوشارژر می تواند توان 164 اسب بخار و 240 نیوتون متر گشتاور را داشته باشد. همچنین این خودرو از یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک و مصرف سوخت 6.3 لیتر در صد کیلومتر بهره می برد.

خودروی دیگر این خودروساز DS 5 New است که از نظر مشخصات مشابه برادر خود است با این تفاوت که این خودرو از نظر ظاهری بیشتر مورد توجه جوانان است که طالب یک خودروی اسپرت و زیبا هستند. امکانات و ویژگی هایی که در این خودرو قرار گرفته است آن را به شدت متمایز از دیگر خودروهای بازار کرده است. طراحی داخلی این خودرو بیشتر شبیه هواپیما است تا خودرو، از این رو بعضی از کلید ها بروی سقف قرار گرفته اند و وجود سانروف های جدا یکی دیگر از جذابیت های این خودرو است. 

ایرتویا

محصولات تویوتا و لکسوس توسط ایرتویا به ایران وارد می شود. این شرکت غرفه ای حرفه ای را به معرض نمایش گذاشت که در آن محصولاتی همچون تویوتا پریوس، لکسوس GS200T، لکسوس RX200T، لکسوس IS300H، تویوتا AURIS و تویوتا C-HR جلب توجه می کردند. لکسوس GS200T با یک موتور 4 سیلندر 2 لیتری مجهز به توربوشارژر به میدان آمده است تا برای رقیبان آلمانی خود خط و نشان بکشد. موتور GS200T می تواند 245 اسب بخار قدرت و 350 نیوتون متر گشتاور را از 1650 دور در دقیقه در اختیار راننده قرار دهد. این میزان باعث شده است تا نسخه جدید GS با این موتور شتاب صفر تا صد زیر 7.5 ثانیه را تجربه کند. امکانات رفاهی بی شمار و کیفیت ساخت بالا از دیگر ویژگی های این محصول لکسوس است.

لکسوس RX200T بعد از مدتها غیبت دوباره با رعایت قوانین واردات خودرو به کشور، پا به میدان گذاشته است. نسل گذشته RX همچنان هم با استقبال خوبی از سوی خریدار داخلی روبرو است و این بار لکسوس شانس این را دارد تا دوباره نام RX را دوباره بر سر زبان ها بیاندازد اما این بار با موتور 4 سیلندر. موتور 4 سیلندر 2 لیتری مجهز به توربوشارژر می تواند 238 اسب بخار را در کنار 350 نیوتون متر گشتاور تولید کند. ظاهر RX جدید به شدت جذاب است و امید می رود با سیاست درست این ژاپنی خوش تیپ نتایج خوبی را در فروش به دست آورد.

محصول دیگر که نظر بسیاری از بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد، تویوتا بود. این خودرو با طراحی خاص و استفاده از احجام سه بعدی اغرار آمیز توانست در نمایشگاه خودی نشان دهد. تویوتا برای C-HR موتورهای مختلفی را در نظر گرفته است که بسته به موقعیت مکانی بازار یا انتخاب مشتری می تواند تغییر کند. البته در بازار ایران به احتمال زیاد تنها یک موتور قابل استفاده است که باید منتظر ماند و دید که نتیجه نهایی برای این خودروی خاص چه می شود.

میتسوبیشی

محصولات میسوبیشی مدتها است که در بازار ایران شناخته شده هستند. میتسوبیشی پاجرو، گالانت و لنسر از خودروهایی بودند که نسل قبل و پدران ما بیشتر با آنها خاطره دارند. اما با ممنوع شدن واردات خودروهایی با موتور بالای 2500 سی سی دوباره روند واردات خودروهای میتسوبیشی با محصولاتی بروز رنگ و بویی تازه به خود گرفته است. آرین موتور نمایندگی محصولات میتسوبیشی خودروهایی همچون اوتلندر، ASX، لنسر و میراژ، با چهره هایی جذاب، کیفیت بالای ساخت و امکانات رفاهی خوب را در بازار داخلی به فروش میرساند. میتسوبیشی اوتلندر از یک موتور 4 سیلندر 2.4 لیتری استفاده می کند که توان 166 اسب بخار و 220 نیوتن متر گشتاور را داراست. کیفیت ساخت بالا، چهره ای زیبا، سیستم صوتی قدرتمند و هندلینگ بهتر به نسبت بعضی از رقیبان را می توان از ویژگی های اوتلندر به حساب آورد.

میتسوبیشی فیس لیفت ASX جدید را با چهره ای زیباتر روانه بازار کرده است. مشخصات فنی ASX : موتور 4 سیلندر 2 لیتری با توان 147 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه، 200 نیوتون متر گشتاور در 4250 دور در دقیقه، نهایت سرعت 185 کیلومتر در ساعت، و شتاب صفر تا صد 9.5 ثانیه.

مشخصات فنی میتسوبیشی لنسر : موتور 4 سیلندر 1.8 لیتری، توان 140 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه، گشتاور 176 نیوتون متر، شتاب صفر تا صد 11 ثانیه، حداکثر سرعت 192 کیلومتر در ساعت و مصرف سوخت ترکیبی 606 لیتر در هر صد کیلومتر.

کیا

اطلس خودرو نماینده فروش خودروهای کیا در ایران محصولات مختلف را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته بود. اما در این بین دو محصول بیشتر جلب توجه می کردند که یکی از آنها کیا اسپورتیج جدید بود و دیگری اپتیما هیبریدی بود. اسپورتیج جدید که در روز دوم نمایشگاه از آن رونمایی شد، دارای چهره ای کاملا جدید است که نظر بسیاری را به سمت خود کشاند. این خودرو مانند نسل گذشته از یک موتور 4 سیلندر 2.4 لیتری سود می برد اما اینبار تغییرات به نفعش بوده و می تواند توان 181 اسب بخار و گشتاور 238 نیوتون متر را در اختیار راننده قرار دهد.

و اما اپتیما هیبریدی با ظاهری متفاوت که به راحتی می توان آنرا از مدل معمولی تشخیص داد به همراه مشخصات فنی متفاوت ارائه شده است. مشخصات: موتور بنزینی 4 سیلندر 2 لیتری با توان 154 اسب بخار و 189 نیوتون متر گشتاور، موتور برقی با توان 51 اسب بخار و 205 نیوتون متر گشتاور و گیربکس 6 دنده اتوماتیک.

ام جی پارس موتور

ام جی پارس موتور با خودروهای برقی در نمایشگاه حضور داشت و کمی جلوتر خودروهای ام جی با موتورهای بنزینی قرار گرفته بودند. از این پس محصولات ام جی توسط ام جی پارس موتور به روش تولیدی در بازار داخلی عرضه می شود.

سایپا

سایپا در نمایشگاه خودرو با تعداد کمی از خودرو ها حضور پیدا کرد. این خودرو ساز وطنی غرفه خود را با محصولاتی همچون برلیانس H230، چانگان cs35، ساینا و سیتروئن C4 پر کرده بود. سیتروئن C4 خودرویی است با موتور 4 سیلندر 1.6 لیتر مجهز به توربوشارژر که می تواند 165 اسب بخار و 240 نیوتن متر گشتاور را در اختیار راننده قرار دهد.

ایران خودرو

در این نمایشگاه ایران خودرو محصولات جدید خود شامل پژو 2008، پژو 508 و محصول سدان S30 تاکسی را به نمایش گذاشته بود. در کنار سه محصول یاد شده، خودروی مسابقه ای رالی 2008 DKR پژو،‌ قهرمان مسابقات رالی داکار در سال های 2016 و 2017 نیز در معرض دید عموم قرار گرفت که بسیار جالب توجه بود. کراس اوور پژو 2008 از محصولات خاص غرفه ایران خودرو بود. برای این خود گزینه های مختلف موتور از قدرت 75 تا 163 اسب بخار در نظر گرفته شده است.

مدیران خودرو

یکی از پربازدید ترین غرفه ها، غرفه مدیران خودرو بود. مدیران خودرو محصولاتی همچون تیگو5، تیگو 7، ام وی ام X33S و ام وی ام X22 را در غرفه خود به نمایش گذاشته بود. جدیدترین محصول این غرفه مدل تیگو 7 بود که با چهره ای جذاب قرار است از سمت مدیران خودرو در سال 96 به بازار عرضه شود.

 

برچسب‌ها: خودرو, ماشین, نمایشگاه

بدون امتیاز
کمی صبر کنید...
تبلیغات
تبلیغات
سرخط خبرها:
  1. پردازنده‌های AMD EPYC Venice: انقلاب در عملکرد و بهره‌وری!
  2. بخش داستانی بازی Call of Duty: Black Ops 7 بسیار کوتاه خواهد بود
  3. اضافه شدن XeSS Frame Generation به گرافیک مجتمع Meteor Lake اینتل
  4. اعتراض حاجی میرزایی به سیاست‌گذاری دستوری: تا وقتی بازی را نفهمیم، محصول ما سرگرم‌کننده نخواهد بود
  5. درایور جدید Intel Arc نسخه 32.0.101.8250 با بهینه‌سازی برای بازی‌های جدید منتشر شد

مطالب مرتبط ...

  • 3

    درز تصاویر جاسوسی سوپراسپرت هیبریدی آینده فراری

    Avatarتوسط مهتاب جهاندار · 5 خرداد 1398 · 5 خرداد 1398

  • 31

    بهترین جنگنده پنهانکار جهان از نظر شما کدام است؟(به همراه معرفی بهترین ها!)

    Avatarتوسط امیرحسین آریایی · 4 اسفند 1394 · 4 اسفند 1394

  • 14

    به مناسبت صد سالگی BMW با بهترین خودروهای مفهومی تاریخ این کمپانی آشنا شوید

    Avatarتوسط محمد یوسفی زاده · 23 اسفند 1394 · 23 اسفند 1394

مطالب گوناگون از دینو

کدام داروها می‌توانند تحمل گرما را سخت‌تر کنند؟

10 فیلم فوق‌ العاده که به شما کمک می کند بچه ها را بهتر درک کنید

چگونه از نشخوار افکار منفی و تجربیات گذشته خودداری کنیم؟

6 دیدگاه

  • دیدگاه6
  1. Avatar S.falah گفت:
    4 اسفند 1395 در 11:08 ق.ظ

    واي عجب لاكچري بود:emoji0 خيلي عالي بود اقاي مظفري ممنون:-bd=smile

    پاسخ
  2. Avatar ᗩTᗩ گفت:
    3 اسفند 1395 در 12:37 ق.ظ

    ضمن سلام و تشکر از جناب مظفری عزیز و گرامی بابت جلا دادن روحمون :-bd
    از مدل کیا اسپورتیج خیلی خوشم اومد و آرزوی داشتنش رو دارم و خواهم داشت

    پاسخ
  3. Avatar جواد مظفری گفت:
    3 اسفند 1395 در 7:08 ق.ظ

    ممنون پیمان عزیز

    پاسخ
  4. Avatar سروش گفت:
    3 اسفند 1395 در 4:36 ق.ظ

    سایپا پرایدش پس کو ؟؟؟؟/-)
    اگه بود حتما بازدید کننده ی زیادی داشت:-D

    پاسخ
  5. Avatar Peyman Rashidi گفت:
    3 اسفند 1395 در 1:58 ق.ظ

    پسر چه عکسایی گرفتی :-bd

    پاسخ
  6. Avatar Behnam گفت:
    2 اسفند 1395 در 8:01 ب.ظ

    چه ماشینای خوبی واقعا:x ولی پول کجا بود 😐

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در صورتی که نظر شما حاوی ناسزا، عبارات توهین‌آمیز و تهدید بوده و در تضاد با قوانین فعلی کشور باشد از انتشار آن بدون حذف موارد ذکر شده، معذوریم.
شکلک‌ها (اموجی‌ها) را می‌توانید با کیبرد گوشی یا کیبرد مجازی ویندوز قرار دهید.
تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

پربحث‌ترین‌ها

  • قدرتمندترین سیستم کامپیوتر با چهار کارت گرافیک RTX 5090 10

    قدرتمندترین سیستم کامپیوتر با چهار کارت گرافیک RTX 5090

  • زمان عرضه بازی GTA VI برای کامپیوتر 2

    شوک به پی‌سی گیمرها؛ بازی GTA VI تا سال 2028 برای کامپیوتر نمی‌آید!

  • فریب تبلیغاتی: تلویزیون های QLED جعلی TCL و Hisense در برابر Quantum Dot واقعی 2

    فریب تبلیغاتی در بازار تلویزیون: QLEDهای جعلی TCL و Hisense در برابر Quantum Dotهای واقعی

  • عملکرد بازی بتلفیلد 6 روی پردازنده قدیمی 2

    عملکرد شگفت‌انگیز بازی بتلفیلد 6 روی پردازنده‌ای 12 ساله!

آخرین بررسی‌ها

9

تماشا کنید: S25 FE ارزش خرید دارد؟ بررسی تغییرات، قیمت و جایگاه آن در بازار

8.9

بررسی اس‌اس‌دی 1TB نتاک مدل NV7000-Q

9.1

تماشا کنید: مانیتور MSI MAG 401QR | اولتراوایدی جذاب با ارزش خرید بالا

9.1

تماشا کنید: بررسی گلکسی زد فلیپ 7 سامسونگ | تکامل با شیب ملایم

9.1

بررسی مانیتور گیمینگ Gigabyte M27QA ICE: انتخاب جذاب گیمرهای QHD

آخرین مطالب دینو

باور غلط درباره‌ روزه‌ داری: گرسنگی، دشمن تمرکز نیست!

بسیاری از افراد همیشه نگران‌اند که نخوردن صبحانه ممکن…

  • چرا بروز اختلالات روان‌ پریشی مشابه در زوج‌ ها بیشتر است؟

  • مغز قبل از شما انتخاب مواد غذایی را انجام می‌دهد!

  • راز میگرن زنان فاش شد! چرا خانم‌ها بیشتر از مردان سردرد می‌گیرند؟

  • چطور فرورفتگی یخچال را بدون آسیب به بدنه برطرف کنیم؟

  • مطلب بعدی اندروید بعدی احتمالا “اوریو” نام خواهد داشت (اندروید بیسکویتی!)
  • مطلب قبلی پرواز پهپادها در تهران ممنوع شد
  • آخرین مطالب
  • محبوب‌ترین مطالب
  • پردازنده‌های AMD EPYC Venice: انقلاب در عملکرد و بهره‌وری!

  • مدت زمان بخش داستانی بازی Black Ops 7

    بخش داستانی بازی Call of Duty: Black Ops 7 بسیار کوتاه خواهد بود

  • اضافه شدن XeSS Frame Generation به گرافیک مجتمع Meteor Lake اینتل

    اضافه شدن XeSS Frame Generation به گرافیک مجتمع Meteor Lake اینتل

  • سیاست‌گذاری در بازی‌های کامپیوتری ایران

    اعتراض حاجی میرزایی به سیاست‌گذاری دستوری: تا وقتی بازی را نفهمیم، محصول ما سرگرم‌کننده نخواهد بود

  • درایور جدید Intel Arc نسخه 32.0.101.8250 با بهینه‌سازی برای بازی‌های جدید منتشر شد

    درایور جدید Intel Arc نسخه 32.0.101.8250 با بهینه‌سازی برای بازی‌های جدید منتشر شد

  • قدرتمندترین سیستم کامپیوتر با چهار کارت گرافیک RTX 5090 10

    قدرتمندترین سیستم کامپیوتر با چهار کارت گرافیک RTX 5090

  • زمان عرضه بازی GTA VI برای کامپیوتر 2

    شوک به پی‌سی گیمرها؛ بازی GTA VI تا سال 2028 برای کامپیوتر نمی‌آید!

  • فریب تبلیغاتی: تلویزیون های QLED جعلی TCL و Hisense در برابر Quantum Dot واقعی 2

    فریب تبلیغاتی در بازار تلویزیون: QLEDهای جعلی TCL و Hisense در برابر Quantum Dotهای واقعی

  • عملکرد بازی بتلفیلد 6 روی پردازنده قدیمی 2

    عملکرد شگفت‌انگیز بازی بتلفیلد 6 روی پردازنده‌ای 12 ساله!

  • کرک بازی FIFA 20 1

    دیر اما امیدوارکننده‌؛ بازی FIFA 20 توسط voices38 کرک شد!

آخرین دیدگاه‌ها

  • Avatar
    MMD گفته است:
    عالی بود 😂 اینجا ارزشی بازی آنتن نمیده 😂
  • Avatar
    مجید گفته است:
    احسنت
  • Avatar
    Imoon گفته است:
    عالی افرین..اگر ۴ تا CPUو ۴ تا RAMهم اضافه کنه دیگه...
  • Avatar
    Imoon گفته است:
    عالی افرین..اگر ۴ تا CPUو ۴ تا RAMهم اضافه کنه دیگه...
  • Avatar
    الهام گفته است:
    استاد پردازنده ۷۶۰۰ رایزن معمولی میشه زد به مادربرد b850 و...
  • Avatar
    معرف گفته است:
    عقده ایی به روایت
  • Avatar
    رضا گفته است:
    چرا اینترنت کشورهای دیگه اینطوری نیست فیلترشکن بزن نگاه بکن .
  • Avatar
    بنی گفته است:
    خیلی خوب بود😂
  • Avatar
    Mehrad Ramezani گفته است:
    الاهی خراب بشه کاش ما هم داشتیم
  • Avatar
    آرش گفته است:
    اهداف دست نیافتنی ما
راهنمای خرید و مشاوره کنسول دستی با بودجه های مختلف 0
اخبار و مقالات راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید و مشاوره کنسول دستی با بودجه های مختلف (آبان 1404)
17 آبان 1404
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ 469
راهنمای خرید و مشاوره هایلایت
راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ با بودجه های مختلف (آبان 1404)
10 آبان 1404
7,764
راهنمای خرید و مشاوره سیستم پیشنهادی هایلایت
راهنمای خرید و مشاوره سیستم کامپیوتر با بودجه های مختلف (آبان 1404)
9 آبان 1404
راهنمای خرید مانیتور آبان 1404 69
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید مانیتور با بهترین قیمت در بودجه‌های مختلف (آبان 1404)
6 آبان 1404
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف آبان 1404 1,303
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه های مختلف (آبان 1404)
4 آبان 1404
راهنمای خرید گوشی موبایل آبان 491
راهنمای خرید و مشاوره
راهنمای خرید گوشی موبایل بر اساس بودجه‌های مختلف (آبان 1404)
2 آبان 1404
  • سخت‌افزارمگ
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • استخدام
سخت‌افزارمگ

© 2025 Sakhtafzarmag.Com. All Rights Reserved.

صفحه نخست » ویژه » نمایشگاه » اختصاصی: نمایشگاه خودرو تهران (بخش پایانی)

ورود

عضویت

رمزتان را گم کرده‌اید؟

عضویت | رمزتان را گم کرده‌اید؟
| بازگشت به ورود