سید محمود واعظی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری در رابطه با موضوع تلگرام صوتی و گران شدن تعرفههای اینترنت گفت: سیاست ما این بوده که اینگونه خدمات که مورد نیاز مردم است و از نظر اقتصادی لطمهای به کار دیگران نمیزند را آزاد بگذاریم. الان شبکههای مختلفی هستند که همین سرویس را ارایه می دهند. تعداد کاربران تلگرام در ایران قابل مقایسه با سایر کشور ها نیست به همین جهت خود تلگرام آرام آرام این برنامه را توسعه می دهد.
او افزود: اینگونه سرویسها از طریق شبکههایی که اپراتورها سرمایه گذاری کرده اند باید داده شود یعنی اگر اپراتورها موافق نباشند که چنین سرویسی داده شود قطعا این با مشکل مواجه می شود. ضمنا نسل سوم و چهارم اینترنت همراه در شهرهای مختلف اجرا شده با سرمایه گذاری حدود ۱۹ هزار میلیاردی تومانی انجام شده است.اپراتورها در حال بررسی هستند که این امکانات وضعیت اقتصادی آنها را چگونه تحت شعاع قرار می دهد.
به گزارش ایلنا،وزیر ارتباطات تاکید کرد: همواره به دنبال این بودیم تا تصمیمی بگیریم که هم مردم راضی باشند و هم اپراتورها. البته اگر اپراتوری تشخیص دهد به دلایل اقتصادی و نه سیاسی این تماس صوتی را ارایه نمیدهند مختار است و ما نمی توانیم اجبار کنیم. در دنیای امروز هیچ چیز جایگزین دیگری نمی شود. در حال حاضر انواع و اقسام شبکههای اجتماعی وجود دارد که با خدمات مختلف جای خود را پیدا میکند.
:-bd:-bd:-bd:-bd
[quote]از نظر اقتصادی لطمهای به کار دیگران نمیزند[/quote]
ولی رفاه و حق کاربرا هم پشم
[quote]گر اپراتوری تشخیص دهد به دلایل اقتصادی و نه سیاسی این تماس صوتی را ارایه نمیدهند مختار است[/quote]
وقتی زیر ساخت علی الخصوص سیستم تعرفه گذاری و محدودیت ترافیکی وجود داشته باشه ، عواقبش میشه این جمله بالا
دیکتاتوری دیتا هم الان داریم