به طور حتم این روزها بنچمارکهای متعددی را از پردازنده های AMD Ryzen 3000 و مقایسه آنها با Intel Core iها دیده اید؛ بنچمارکهایی از پایگاه های داده و یا منابع ناشناس که به بیرون درز کرده است. از Geekbench گرفته تا CPU-Z و… از ابتدا انتقاداتی به بنچمارکهای فوق وارد بود از جمله آنکه این نتایج کمی عجیب به نظر می رسند.
در برخی از بنچمارکها، احتمال اورکلاک پردازنده های AMD وجود داشته و در برخی دیگر نیز با وجود آنکه در آزمون تک هسته امتیازهای پردازنده های نسل نهم اینتل بیشتر بود، اما در تمام هسته، بازی را به رقبایی که از نظر هسته برابر بودند، واگذار می کردند. از همین رو بسیاری از وب سایت معتبر جهانی پس از درج این اخبار، اعلام و تاکید کرده بودند که تا انتشار نتایج رسمی از وب سایت های مستقل، باید منتظر بمانیم.
بدون شک پردازنده های AMD Ryzen 3000 با لیتوگرافی 7 نانومتری، حافظه کش دو برابری و هسته های متعدد، پردازنده های مناسبی هستند که انتخاب آنها عقلانی خواهد بود؛ اما آیا بنچمارکهای منتشر شده به واقع در شرایط برابر بوده و حق هیچ نمونه ای ضایع نشده است؟ آیا این بنچمارکها در حالت های یکسان و بدون OC بوده اند؟
هر چند که پاسخ تمام این سوالات را نمی دانیم، اما در یک زمینه مطمئن هستیم؛ سیستم عامل هایی که برخی از آزمون ها در آن اجرا شده است، برابر نبوده اند! در روز گذشته، بنچمارکهایی از پردازنده AMD Ryzen 5 3600 در برابر Intel Core i9-9900K منتشر شده بود که این مربوط به بنچمارک Geekbench بودند. این بنچمارک به دو پارامتر مهم یعنی میزان و فرکانس حافظه، و البته سیستم عامل (OS) بسیار متکی بوده و این دو عامل تاثیر بسیاری بر روی نتایج نهایی خواهند داشت.
به ادعای این بنچمارکها، AMD Ryzen 5 3600 در این آزمون موفق به شکست Intel Core i9-9900K شده است؛ پردازنده میان رده 6 هسته ای در برابر پرچمدار 8 هسته ای اینتل. با انتشار تصاویر کاملتر و البته کمی دقت در جزئیات بنچمارک، متوجه یک اصل مهم خواهید شد که تفاوت فاحشی را در نتایج به وجود می آورد. پردازنده Intel Core i9-9900K در سیستم عامل ویندوز 10 مورد بررسی و تست قرار گرفته است؛ این در حالی است که AMD Ryzen 5 3600 با سیستم عامل لینوکس راه اندازی شده است!
سامانه کدهای Execution در سیستم عامل لینوکس کاملا متفاوت با ویندوز بوده و این عامل به تنهایی می تواند نتایج را به طور کلی تغییر دهد. افزون بر کدهای Execution، عوامل بسیار دیگری در این دو سیستم عامل وجود دارند که می توانند در نتایج تاثیر بگذارند. به هر حال این عامل یکی ازتفاوت هایی سیستمی در آزمون های جدید است. پس ما هم به شما توصیه می کنیم که تا زمان تست های مستقل منتظر بمانید.
اگه طرفداری از شرکتی که یه تنه داره اینتل و انویدیا رو با خاک یکسان میکنه رو دارید اینجوری تشبیه میکنید پس طرفداری کردن کورکورانه از اینتل رو میخوای به چی تشبیه کنی ؟! من که که دلم نیومد از اسم حیونای زبون بسته استفاده کنم
ما خودمونو به خریت زدیم این مایی که میگی میشه 85 درصد دنیا که اینتل مصرف کنن ..اونوقت 85 درصد نمیفهمن شما میفهمی =))=))=))=))=)) این همه صاحبان مشاغل بزرگ و شرکت ها و سورور دار ها و صنایع گولاخ دنیا نمیفهمن شما میفهمی که amd بهتره ……ببین ….amd برای کسایی خوبه که پول خرید اینتل رو ندارن و تمام چون اون دسته هم وقتی پولشون برسه میان اینتل میخرن اینو من نمیگم اینو 85 درصد بازار میگه ….یه مثال ساده برات میتونم بزنم فرق بین اینتل و amd مثل فرق بین کنسول سونی و مایکروسافته …=))=))=))=)) اهل دلاش میدونن من چی گفتم
شماها خود کبکیدا ….کله رو کردید زیر برف ..=))=))=))=))
طرفدارای اینتل یه جوری حرف میزنند انگار باباشون صاحب شرکت اینتل و IBM هست
جالبه که آخرشم وقتی فنای AMD میرن بازار intel میخرن !:-s
ما هم عاشق اینتل هستیم ولی ای ام دی و طرفدارانش هم خوبن چون اونا باید باشن تا توازن برقرار بشه اگه همه اینتل بخرن که ما بدبخت میشیم!