پس از خرید Activision Blizzard توسط مایکروسافت حالا برخی از تفکرات و اظهارات رسمی سونی در این رابطه و همچنین اهمیت سری بازی های Call Of Duty مشخص شده که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. پاسخ سونی به صورت رسمی به سوالات نهاد نظارتی برزیلی مطرح شده و برای اولین بار توسط وبسایت Resetera گزارش شده است.
نهاد برزیلی مانند دیگر ارگانهای نظارتی دولتی در حال بررسی و مطالعه خرید اکتیویژن بلیزارد است. سونی همراه با دیگر شرکتهای مهم مانند یوبی سافت، آمازون و گوگل پاسخهای رسمی خود را به دولت برزیل در این رابطه ارائه کرده است. پاسخ سونی در این زمینه بیشتر بر اهمیت توسعه بازیهای AAA اشاره دارد و بخش زیادی از آن نیز بر اهمیت فرنچایز Call of Duty در انتخاب کنسول بازی کاربر است.
سونی در پاسخ به رگولاتور برزیلی بیان کرد که مجموعه Call Of Duty حتی بر روی انتخاب کنسول کاربر نیز تاثیر میگذارد
سوی سری بازی های کال اف دیوتی را یک مجموعه ضروری، Blockbuster و عناوینی AAA نامیده که هیچ رقیبی ندارند. بازی های AAA در صنعت گیمینگ، طبقهبندی عناوین گیمینگی محسوب میشود که با بودجه فراوان ساخت و تیمهایی با تعداد افراد زیاد و حرفهای ساخته شدهاند و در زمان انتشار نیز معمولا توسط ناشران بزرگ منتشر و توزیع میشوند. همچنین طبق یک مطالعه در سال 2019 اهمیت سری بازی های Call of Duty به طور کلی برای بخش سرگرمی غیرقابل توصیف عنوان شده است.
در همین راستا باید اشاره کرد که برند و IP سری بازی های Call of Duty به حدی در بخش سرگرمی قدرتمند بوده که در بین ده فرنچایز برتر و حتی در میان مجموعههای جنگ ستارگان، هری پاتر، ارباب حلقهها و Game of Thrones قرار گرفته است. سونی در ادامه بیان کرد که این سری بازی آنقدر محبوب است که بر انتخاب نوع کنسول نهایی کاربر تاثیر میگذارد و کاربران و علاقهمندان این سری آنقدر زیاد و وفادار هستند که اگر شرکتی با بودجه و منابع لازم وجود داشت، برای رقابت با این سری گیم و ساخت بازیهای بهتر ناتوان بود.
خالق پلی استیشن سری Call of Duty را یکی از مهمترین و پرفروشترین سرگرمی ها میداند
این شرکت ژاپنی همچنین در ادامه بیان کرد که تمرکز اصلی Activision پشت سری بازیهای کال اف دیوتی و اختصاص منابع بیشتر به آن یکی از دلایل بی رقیب بودن این شوتر اول شخص است. توسعه هر نسخه از Call of Duty بین 3 تا 5 سال زمان میبرد و اکتیویژن در سالهای اخیر با استفاده از استودیو های چرخشی و متعدد برای توسعه سالانهی بازی و اختصاصی صدها میلیون دلار، این فرنچایز را پرقدرت نگه داشته است. تقریبا نزدیک به 1200 نفر بر روی هر نسخه از بازی کار میکنند و 1500 نفر دیگر نیز در مرحله توزیع و انتشار آن فعال هستند.
بنابراین سری Call of Duty به تنهایی منابع انسانی چندین استودیوی بازی سازی بزرگ را در اختیار دارد. علاوه بر این تعداد، اکتیویژن در نظر دارد که نزدیک به 2000 نفر دیگر در آینده برای اشتغال در ساخت و عرضه این سری بازی استخدام کند. سونی همچنین اذعان کرده که بازی های کال اف دیوتی در یک دهه گذشته سالانه جزء پرفروشترین بازی ها نیز بودهاند. کال اف دیوتی همچنین بر روی شبکههای اجتماعی بیشترین دنبال کننده را دارد و این سری نزدیک به 24 میلیون دنبال کننده در فیسبوک دارد که در مقایسه با 7 میلیون نفر برای سری بازی Battlefield تقریبا سه برابر محسوب میشود.
در اینستاگرام نیز پیچ رسمی کال اف دیوتی نزدیک به 12 میلیون دنبال کننده دارد که تقریبا 6 برابر میزان دنبال کنندهی بتلفید در همین پلفترم است. حتی به گفتهی سونی Call Of Duty در سالهایی که عرضه بازی هایش ضعیف بوده نیز موفق به پیشی گرفتن از دیگر بازیهای ویدیویی شده است.
به عنوان مثال Call of Duty: Vanguard که سال گذشتهی میلادی منتشر شد به عنوان یکی از ضعیفترین نسخههای این سری شناخته شد، اما این مانع از تبدیل شدن بازی به یکی از پرفروشترین عناوین گیمینگ سال 2021 نشد. سری بازی های Call of Duty به طور منظم و تقریبا سالانه جزء محبوبترین بازی های پلی استیشن هستند و طبق گفته NPD، سال گذشته Vanguard، سوم بازی پرفروش و Black Ops Cold War اولین بازی پرفروش پلی استیشن در ایالات متحده بودند.
دیدگاهتان را بنویسید