امسال به نظر نمیرسد که سال خوبی برای اینتل باشد. حالا در تازهترین خبرها اعلام شده که با هکرها موفق به هک و افشای 20 گیگابایت اطلاعات محرمانه اینتل و انتشار آنها در اینترنت شدهاند. خبر هک شدن شرکت اینتل و لو رفتن اطلاعات محرمانه اولین بار توسط یک مهندس نرمافزار با نام Till Kottmann منتشر شده که ظاهراً هکرهای ناشناس فایلها را برای او ارسال کرده بودند.
افشای 20 گیگابایت اطلاعات محرمانه اینتل
وبسایت ZDNet هم پس از با کمک محققان امنیتی پس از صحت سنجی اطلاعات منتشر شده، ماجرا لو رفتن دادههای شرکت اینتل را تأیید کرده است. گفته شده است که اطلاعاتی که از این شرکت به بیرون درز کرده شامل داراییهای تحت مالکیت اینتل مانند طراحیهای اولیه چیپستهای مختلف مانند مشخصات فنی، راهنمای تنظیمات و استفاده از محصول برای محصولات اینتل از سال 2016 تا به امروز بوده است.
خوشبختانه قسمت خوب ماجرا اینست که بر روی مشتریان و یا کارکنان اینتل تأثیری نمیگذاردو بنابراین به نظر میرسد هدف از کل ماجرا دسترسی به اطلاعات محصولات اینتل بوده و اطلاعات کاربران و مشتریان اهمیت چندانی برای هکرها نداشته است. با این حال، قسمت بد ماجرا اینست که بدلیل آنکه احتمال میرود کدهای BIOS هم در بیت اطلاعات لو رفته باشد، ممکن است هکرها بتوانند با مهندسی معکوس و یا روشهای مشابه دست به خرابکاری در محصولات حال حاضر و حتی آینده اینتل بزنند.
واکنش اینتل به ماجرا
پس از افشای این خبر، اینتل بیانیهای منتشر کرده و در آن امکان هک شدن خود را انکار کرده است. با این حال، منکر این موضوع نشده که ممکن است برخی از اطلاعات آنها منتشر شده باشد.
“ما در حال بررسی این وضعیت هستیم. به نظر میرسد که این اطلاعات از Intel Resource and Design Center منتشر شده باشد که میزبان اطلاعات ما برای مشتریان، شریکان و سایر شرکتهایی خارجی است که برای دسترسی ثبت نام کردهاند. ما معتقدیم که فردی با دسترسی، این اطلاعات را دانلود و منتشر کرده است.”
معمولا دونوع اطلاعات وجود داره
یکی این که امنیت محصولات تولید شده و یا تولید نشده و کاربران و تحت تاثیر قرار میده
و یک نوع اطلاعاتی که بیشتر تو بحث
طراحی یا سفارشات درامد ها
سود زیان و امارها
که زیاد مهم نیستن
هستش
که باید اشاره بشه AMD هم بخش کارت گرافیکش سورس کدهاش لو رفتن
این اتفاق معمولا میفته بدلیل اینکه یه نفر
ایمیل دریافت میکنه
که حاوی بدافزار و تروجان هستش
و اون فرد هم اگه دیوایسش به شبکه اینتل وصل شه کار دیتاسنترها تمومه
که باید برای جلوگیری از تخریب اقدام کنن
الان کاربر فینیش میاد میگه عشق است اینتل :)))