اسنپدراگون 835، قدرتمندترین چیپست موبایل ساخت کوالکام با همکاری سامسونگ است که با اسم رمز MSM89 شناخته میشود و قرار است از این چیپست در نسخه ی مخصوص امریکا از تلفن های پرچمدار گلکسی اس 8 و اس 8 پلاس استفاده شود. همان طور که گفته شد کوالکام برای ساخت این چیپست با سامسونگ همکاری کرده است و با توجه به اینکه برای ساخت این چیپست هشت هسته ای از لیتوگرافی 10 نانومتری استفاده شده است، انتظار میرود اسنپدراگون 835 در کنار قدرت پردازشی بالا، مصرف بهینه تری نیز نسبت به نسل قبل که 16 نانومتری بود، داشته باشد. همچنین اسنپدراگون 835 دارای ویژگی های جدیدی است که از جمله مهم ترین آنها میتوان به سازگاری با فناوری واقعیت مجازی اشاره کرد تا تجربه ی کاربری بهتری برای کاربر به ارمغان آورده شود.
اقدام برای کوچک تر کردن ابعاد تراشه ها و کاهش مصرف انرژی آنها مفید است چرا که قدرت پردازنده های موبایل اکنون به حدی رسیده است که هرگونه پردازشی را با سرعتی قابل قبول میتوانند انجام دهند و چیزی که کاربران بیشتر به آن نیاز دارند، شارژ دهی بیشتر باتری و همچنین تولید کمتر گرما است. با این حال همین موضوع باعث شده است که پردازنده های 10 نانومتری نتوانند از نظر امیتز بنچمارک کاربران را تحت تاثیر قرار دهند و در برنامه هایی مانند گیک بنچ یا AnTuTu امتیازهای قابل توجهی را نسبت به نسل های قبل کسب کنند. حال دستگاهی که به اندروید نوگا، 4 گیگابایت رم و البته اسنپدراگون 835 مجهز است در بنچمارک گیک بنچ ظاهر شده است و امتیازات کسب شده توسط این دستگاه نیز قابل رویت است.
فرکانس هسته ی اسنپدراگون 835 در این بنچمارک 1.9 گیگاهرتز درج شده است. بهترین عملکرد توسط یک دستگاه اندرویدی در بنچمارک گیک بنچ توسط گلکسی اس 7 با پردازنده ی اگزینوس 8890 با فرکانس 1.6 گیگاهرتز صورت گرفته است و این گوشی در پردازش تک هسته ای امتیاز 1785 را کسب کرده است، در حالی که دستگاه مجهز به اسنپدراگون 835 در همین پردازش امتیاز 2004 را با فرکانس 1.9 گیگاهرتز به ثبت رسانده است. این دستگاه در بخش پردازش چند هسته ای نیز امتیاز 6233 را ثبت کرده است.
با توجه به اختلاف امتیاز کم بین گلکسی اس 7 مجهز به اگزینوس 8890 و دستگاه مجهز به اسنپدراگون 835 میتوان پیش بینی کرد که اختلاف عملکرد نسل قبل پرچمدار سامسونگ با نسل جدید نامحسوس خواهد بود و اختلاف این دو تنها به همین اعداد خلاصه میشود. اما همان طور که گفته شد انتظار داریم در بخش مصرف انرژی پیشرفت ها چشمگیر تر باشد و با توجه به افزایش احتمالی ظرفیت باتری پرچمداران بعدی سامسونگ، شارژ دهی این دستگاه به طور قابل توجهی افزایش یافته شد. علاوه بر این نباید فراموش کرد که پردازش گرافیکی چیپست پرچمدار کوالکان نیز دچار پیشرفت اساسی شده است و به همین دلیل واقعیت مجازی در دستگاه های مجهز به این تراشه روان تر اجرا خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید