در حالی که به نظر می رسد پس از چند هفته طوفانی بین کاربران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای مشخص کردن تعرفه های جدید اینترنت و آغاز بررسی عملی کاربران برای سنجش کیفیت سرویس های جدید حالا شرایط اینترنت در ایران کمی عادی تر از قبل در حالی پیگیری شدن باشد، امروز رئیس سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان با اعتراض به شیوه قیمت گذاری اینترنت در کشور، ماجرای جدیدی را در این زمینه آغاز کرد.
بر اساس گزارش منتشر شده در تسنیم، رییس سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان در رابطه با شیوه تعیین قیمت اینترنت گفت: “کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات درحالی خود قیمت بستههای اینترنتی را تعیین میکند که باید ابتدا در کارگروه تنظیم بازار حضور یابد و درخواست خود را برای تعیین قیمت، ارائه دهد”. وی با بیان اینکه برخی دستگاههای دولتی خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات می کنند اظهار کرد: “با وجود اینکه اعلام میشود، سازمان حمایت مسئولیت قیمت گذاری کالا را دارد، بنده آن را قبول نمیکنم زیرا ما تنها کارشناسی قیمت داریم، با این وجود برخی سازمانها نیز خود اقدام به تعیین قیمت کالا و خدمات میکنند”. به این ترتیب به نظر می رسد اولین ساز مخالفت با شرایط کنونی توسط سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان کوک شده و به زودی باید شاهد مصاحبه های زنجیروار در حمایت و یا مخالفت با این سخنان باشیم. متاسفانه با وجود اینکه سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نقش میانجی برای ایجاد شرایط برابر برای هر دو گروه تولید کننده و مصرف کننده را دارد، در ماه ها و سال های گذشته تصمیماتی را اتخاذ کرده که عمدتا به ضرر مصرف کنندگان و مستقیما به سود تولید کنندگان بوده است و به همین دلیل امیدواری زیادی برای بهبود شرایط کنونی با این اظهار نظر وجود ندارد.
اتفاقا در زمان محمود بود که شرکتهای اینترنتی توسعه پیدا کردند .
همچنین ، اگر این قضیه در زمان محمود بود ، ایشان طرف مردم بودند . حداقل گوش شنوایی برای مردم بود ، و به مسئولین باج نمی داد .
تجربه ثابت کرده کسانی که از ده کوره ها و پشت کوهها اومدن صاحب منصب شدن فقط به فکر غارت مردم بوده اند این وزیر جدید هم کپی برابر اصل محموده
سلام
اینترنت یک ماهه خریدم های وب قیمتش نوشته بود ۲۵ هزار تومان اما موقع پرداخت چهل هزار تومان ازم کسر شد برای نون اضافه و نوشابه و حق زور رانژه
جوان های مملکت رو روانی کردین دیگه ـه ـه، این وضع دانشگاه های مملکتمون که ورودی همه رو میگیره ولی خروجی نمیده بیرون، طرف رو یا وحشی میکنن یا افسرده بعد فارغ التحصیل میشه، اینم از وضع استخدامی های مملکت، اینم از آزادی جوان ها، اینم از همه چی…
اسم این سازمان خودش لطیفه است، چه برسه باه کاراییش خوب دقت کنید: «سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان» یعنی مردم رو فر خرض کردن :-)):-)):-)):-))
سرعت دانلود شبانه رایگان من یک مگابیت هست. از این به بعد باید اینترنت نیم مگ بگیرم با سه برابر قیمت. فکر کردن عقل کل هستند. فقط به فکر جیب خودشون و حزب و دار و دسته شون هستند.
اینها من نمیدونم چرا میخوان ادای اروپایی ها رو در بیارن اما یکی نیست بهشون بگه تویی که نشستی برای مردم تصمیم میگیری خداییش مدرک تحصیلاتت رو با کدوم سهمیه گرفتی و با بی سوادی داری مردم رو به مرز جنون میبری . اما جنون و نارضایتی مردم چیزی نیست که بخواید با بی سوادیتون کنترلش کنید و در واقع خودش به وقتش یه گوش مالی اساسی به همتون میده .
من که از وقتی تعرفه های جدید اومده نه دیگه می تونم بازی دانلود کنم نه فیلم
جهرمی ح— —ه
خواستن بگن ما هم وجود داریم
به همون دزدیتون ادامه بدید کسی کاری با شما نداره …
اول فکر کردم چرا این سازمان چرا اسم خودش رو سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان گذاشته و تا حالا کجا بوده . بعد یادم اومد ما مملکت گل و بلبل زندگی می کنیم و همه چی وارونه است . با این حساب این سازمان شاید کار درستی کرده و حتماْ یک جایی به نفع مصرف کننده بوده که صدای این سازمان در اومده . بعد که خوندم فهمیدم نه بابا . اصلاْ حرف مصرف کننده و تولید کننده نیست . میگن چرا نقش ما رو یادتون رفته . آخه سازمان ناحسابی . از بس فعال هستی فراموش میشی .
کل این خبر فقط همون دو خط آخرش !
احتمالا می خوان بگن زیاد ارزون شده قیمت ببرید بالاتر!
جالب اینجاست اعتراضشون برای این بوده که چرا ما رو در جریان نگذاشتید، نه اینکه چرا قیمت گذاری و شرایط سرویس ها منصفانه نیست