چند وقت پیش بود که خبرهای داغی از طرح های ارتباطی به گوش مردم رسید.یکی از این طرح ها،رومینگ ملی بود که باعث می شد مشترکان تلفن های همراه در صورت عدم پوشش اپراتورشان به یک اپراتور ثالث سوییچ شوند.طرح بعدی ترابردپذیری بود که تا حدودی به طرح قبلی شباهت دارد اما با این تقاوت که انتقال به یک اپراتور دیگر دائمی خواهد بود و هزینه اضافی بر دوش مشترک نخواهد گذاشت.اما وزیر ارتباطات یک به نوعی متولی این طرح ها است در حاشیه مراسم رونمایی از یک پروژه از روند اجرای این طرح ها انتقاد کرده و به نوعی توپ را به زمین اپراتورها انداخته است! در ادامه می توانید صحبت های کامل وزیر ارتباطات را ببینید.
به گزارش مهر، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطالاعات در مراسم رونمایی از پروژه های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آستانه هفته دولت، در مورد اجرای پروژه ترابردپذیری تلفن همراه گفت: اجرای پروژه خیلی مهم نیست اما با انجام آن اپراتورهای موبایل یاد می گیرند که چگونه با یکدیگر همکاری کنند و علاوه بر اینکه با هم رقیب هستند، باید توسعه کشور و منافع مشترکان را نیز در نظر بگیرند.
واعظی با بیان اینکه تصمیم به اجرای طرح ترابردپذیری و رومینگ ملی همزمان از دو سال گذشته آغاز شد، گفت: با وجود انجام کامل طرح رومینگ ملی، اما هنوز کاملاً از اجرای آن راضی نیستم و از اپراتورهای موبایل می خواهم که در اجرای این طرح دست و دلبازتر برخورد کنند. همچنین از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می خواهم که نظارت بیشتری در این زمینه داشته باشند تا مشکلات آنتن دهی و کیفیت موبایل با استفاده از این طرح حل شود.
وی با تاکید بر اینکه اپراتورهای موبایل باید رقابت ناسالم را کنار بگذارند، در مورد طرح ترابردپذیری تلفن همراه که امکان جابجایی اپراتور را بدون تعویض شماره به مشترک می دهد، گفت: اپراتورها نباید دغدغه این را داشته باشند که با اجرای این طرح، از تعداد مشترکانشان کاسته می شود بلکه باید اجازه دهند کاربران موبایل با سلیقه و انتخاب خودشان اپراتور دلخواه را انتخاب کنند.
دموکراسی انتخاب اپراتور موبایل شکل گرفت
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه با اجرای طرح ترابردپذیری موبایل دموکراسی انتخاب اپراتور برای مشترکان موبایل شکل گرفت، از اپراتورها خواست رقابت ناسالم و تخریبی در این زمینه نداشته باشند و سیستم اعلامی و اعلانی آنها متفاوت نباشد.
وی با تاکید بر اینکه صیانت از حقوق مصرف کنندگان در این طرح مدنظر قرار گرفته است، گفت: اختیار را به مشترک بدهیم و دنبال آن نباشیم که تبلیغ نادرست انجام دهیم که این موضوع به جای آنکه کاربر را متقاعد کند، نتیجه عکس خواهد داد.
واعظی بر ارائه خدمات با کیفیت و نیز تنوع این خدمات تاکید کرد و گفت: با اجرای طرح ترابردپذیری در آینده شاهد جنگ اپراتورها در موضوع تعرفه خواهیم بود اما اپراتورها ناچارند که تعرفه را واقعی و منصفانه کنند و با دامپینگ به هم ضربه نزنند.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه سال گذشته در این زمینه شاهد یک مورد دامپینگ بودیم که جلوی آن را گرفتیم، تصریح کرد: وزارت ارتباطات در تصمیم گیری های خود هیچگونه تبعیضی قائل نمی شود و تا چند ماه آینده ارزیابی از فعالیت اپراتورهای موبایل را اعلام می کنیم.
وی با بیان اینکه اپراتورهای موبایل باید مطالبات مردم را در ارائه بسته های خدماتی به مشترکان لحاظ کنند، از این اپراتورها خواست بسته های تلفیقی صوت و دیتا را با هم ارائه کنند. همچنین علاوه بر نظارت ما، مردم نیز در این زمینه باید نظارت داشته باشند و از رگولاتری خواسته ایم در این زمینه وارد شود.
اپراتورهای FCP هنوز کاری نکرده اند
واعظی با اشاره به اعطای موافقتنامه برای فعالیت اپراتورهای موبایل مجازی در کشور، گفت: از اپراتورهای فعلی موبایل می خواهیم که در امضاء قرارداد با اپراتورهای مجازی موبایل سخت گیری نکنند و شروطی را نگذارند که قابل انجام نباشد. بر اساس مقررات هر اپراتور موبایل باید با دو اپراتور مجازی قرارداد داشته باشد و بهتر است اپراتورها به جای دادن سیم کارت مجانی در مراسم های مختلف، برای تبلیغ این اقدام را از طریق اپراتورهای مجازی انجام دهند و با آنها همکاری کنند.
واعظی در مورد فعالیت اپراتورهای ارتباطات ثابت FCP که از سال گذشته آغاز شده است، گفت: به نظر می رسد این اپراتورها فقط یک مبلغی را در خزانه ریخته اند اما به معنای واقعی هنوز کاری نکرده اند.
وزیر ارتباطات هدف از صدور پروانه های ارتباطی در این بخش را افزایش سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: در نهایت اینها پازل های شبکه ملی اطلاعات هستند که زیرساختهای آن آماده شده و با هماهنگی این اپراتورها شاهد دسترسی به این شبکه برای مردم خواهیم بود.
وی در مورد سرعت اینترنت نیز گفت: در مورد سرعت اینترنت با دو نگرش مواجه هستیم که برخی ها افزایش سرعت اینترنت را باعث منحرف شدن کاربران می دانند و برخی نیز همچنان می گویند که این سرعت قابل قبول نیست اما در نهایت ما یک خانواده هستیم و موفقیت ما در گرو همکاری های جمعی است. بر این اساس، با نیت خالص و بدون اعمال سیاست دوگانه، فعالیت های خود را پیش خواهیم برد.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
شما توهم داری. عزیزم.
اتفاقا هم رومینگ ملی و هم ترابردپذیری طرح های خوبی هستند ولی به شرط اینکه درست اجرا بشن
به ایران خوش آمدید. (همین فقط).
یعنی اینکه یه عده مخالف افزایش سرعت اینترنت هستند
یعنی اینکه یه عده مخالف افزایش سرعت اینترنت هستند
برخی ها افزایش سرعت اینترنت را باعث منحرف شدن کاربران می دانند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-q:-o
پس با این حساب کشورهای پیشرفته مثل کره جنوبی خیلیییییی منحرف هستند=))=))
fcp درسته اون تیتر درست کنید من قبلا هم یک بار بهتون انتقاد کردم که غلط تایپی زیاد دارید که به مزاجتون خوش نیومد و خواستید با بهونه های الکی توجیه کنید و نشون دادین جنبه انتقاد ندارید از همون زمان تا الان با وجود اینکه بارها مشاهده کردم تو خبرها غلط دارید سعی کردم دیگه تو این زمینه حرفی نزنم بعد نمیدونم چرا وقتی میخوایید انتقاد کنید به وضعیت اینترنت کشور خود زنی میکنید به قول خودتون یعنی دارید انتقاد میکنید ولی از یه زاویه ای که کاربرا هم متضرر میشن یه حالت یکی به میخ یکی به نعل دارید
«برخی ها افزایش سرعت اینترنت را باعث منحرف شدن کاربران می دانند»
یعنی چی؟
به نظر من طرح جالبی نیست و شکست میخوره
در مورد سرعت اینترنت با دو نگرش مواجه هستیم که برخی ها افزایش سرعت اینترنت را باعث منحرف شدن کاربران می دانند
این یعنی چی؟!!!!!