معاون مرکز ملی فضای مجازی در مورد انتقال سرور پیام رسان های خارجی به داخل کشور در راستای ساماندهی پیام رسان های خارجی گفته است: ما در سند ساماندهی پیام رسان ها جهت گیری اصلییمان حمایت از پیام رسان های داخلی است و در قالب این سند همچنین به میزان همکاری پیام رسان های خارجی در داخل کشور تاکید شده است.
وی افزود: اینکه الزامی برای انتقال سرور پیام رسان تلگرام به داخل کشور وجود ندارد، تغییر موضع نیست؛ چراکه ما نمی توانیم به پیام رسان های خارجی الزام کنیم که سرورهای خود را به داخل کشور بیاورند، اما میتوانیم تدبیر بهتری اندیشیده و با تقویت پیامرسانهای داخلی، بازار رقابتی در این حوزه ایجاد کنیم.
خوراکیان ادامه داد: در راستای ساماندهی پیام رسان های خارجی پس از تصویب این طرح در شورای عالی فضای مجازی توضیحات آن را اعلام می کنیم، اما هم اکنون پیش نویس فعالیت قانونی این شبکه ها در کشور با تشریح یکسری الزامات دیده شده است که متناسب با این تعهدات می توانند فعالیت خود را در ایران ادامه دهند. در این زمینه کشورهای دیگر نیز این قوانین را دارند و ما این موضوع را بر روی ۷ کشور بررسی کرده ایم و مدل مواجه شدن این کشورها را با پیام رسان های خارجی با توجه به ارزش ها و اولویت های آنها در این فضا مورد توجه قرار داده ایم.
به گزارش مهر معاون مرکز ملی فضای مجازی در مورد حضور پیام رسان های روسی در ایران گفت: در شرایط فعلی، پیام رسان های قانونی متعدد برای حضور قانونمند در ایران اعلام آمادگی کرده اند و زمانی که این سند به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسد، این موضوع نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
وی مشکل فعلی در عدم فعالیت شبکه های اجتماعی داخلی را نبود دانش فنی در این زمینه عنوان کرد و گفت: در این خصوص مشکل مالی وجود ندارد و عزم جدی بر حمایت از این شبکه های داخلی است.
خوراکیان در مورد اینکه آیا در سند پیشنهادی ساماندهی شبکه های اجتماعی موضوع ممانعت از فعالیت شبکه های پیام رسان خارجی دیده شده است، گفت: به هر ترتیب موضوع تقویت شبکه های اجتماعی داخلی مدنظر است و الزاماتی نیز برای حفظ حریم خصوصی افراد، عدم سوءاستفاده از اطلاعات کاربران ایرانی و برطرف کردن زمینه های سودجویی به عنوان مطالبات خانواده ها در این طرح مدنظر قرار گرفته است و امیدواریم در نهایت به جمع بندی استفاده از پیام رسان های داخلی در کشور برسیم.
وی در پاسخ به سوالی در مورد رصد فضای مجازی نیز تاکید کرد: موضوع فیلترینگ فضای مجازی در حوزه و جایگاه مرکز ملی نبوده و اراده نظام و حاکمیت در این است که فضای مجازی ساماندهی شود، اما آنچه که در قالب طرح رصد فضای مجازی قرار گرفته است، مربوط به شناخت فضای مجازی از نظر محتوایی و تحلیل آن در قالب امنیت محتوا، فرهنگ و موضوعات اجتماعی این بخش است.
معاون مرکز ملی فضای مجازی اظهار امیدواری کرد: تمامی این سندها در راستای ساماندهی فضای مجازی دنبال شود و منطبق بر یک نقشه واحد و به دور از تعارض و اختلاف با یکدیگر پیش رود.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
آقا این خبرای اخیر درمورد اینترنتو من تازه دیدم چند تاشو چون قضیه رو هم نمیدونم گیج شدم
میشه یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده اینبار چه گ.ن.د.ی میخوان به اینترنت بزنن؟؟؟؟
خداییش ازش بپرسید اسم 5 شبکه اجتماعی داخلی رو اسم ببر
اگر بلد بود
بیچاره فارغ التحصیلای خودمون که کلی دست انداز جلوشون هستد
وقتی میشه گفت ایران اینترنت داره که نامحدود بشه مثل کل دنیا………مثل اینکه به شما بگن فقط اینقدر اب و برق میتونید استفاده کنید
دقیقا همینجور که گفته باید فقط فضای رقابتی بین اپ ها باشه والا به هیچ عنوان سرورها داخل ایران نمیان
ببخشید نتونستم جلو خندمو بگیرم=)):emoji1 آخه این چه فامیلییه:l:o=))
منظورش این بود فیلتر میکنیم دیگه/-)