سیاهچاله ها را می توان به راحتی اسرار آمیز ترین موجودات عالم نامید. ستارگان قدیمی که حالا نه تنها از خود هیچ نوری منتشر نمی کنند، بلکه به ذرات نور اجازه بازتاب هم نمی دهند و علاوه بر آن مرزهای زمان را نیز در هم می شکنند. حتما شنیده اید که سیاهچاله ها احتمالا بسیاری از قوانین فیزیکی شناخته شده برای انسان را نقض خواهند کرد و هنوز هیچکس نمی داند پس از ورود به یک سیاهچاله چه بر سر مهمان ناخوانده آن خواهد آمد. حالا به لطف ایده بسیار هیجان انگیز اخترشناسان، احتمالا به زودی می توانیم اولین تصویر ثبت شده از سیاهچاله ها را مشاهده کنیم.
گروهی از بزرگترین محققین نجوم جهان به کمک تلسکوپ EHT (Event Horizon Telescope یا تلسکوپ افق رویداد) قصد دارند اولین تصویر از سیاهچاله Sagittaruis A* را ثبت کنند. این سیاهچاله عظیم درست در مرکز کهکشان راه شیری قرار گرفته و مطمئنا اسرار بسیار زیادی را نیز با خود به همراه دارد. این تلسکوپ در واقع مجموعه ای از تلسکوپ های مستقر در نقاط مختلف کره زمین است که داده های به دست آمده توسط آنها با یکدیگر ترکیب شده و تصویر نهایی را به کمک ابر رایانه ها خواهند ساخت. این تیم برای ساخت اولین تصویر انسان ها از یک سیاهچاله پنج شب را مشخص کرده اند تا عملیات تصویربرداری به کمک این مجموعه تلسکوپ ها را در آنها انجام دهند. فرآیند هماهنگ سازی تلسکوپ ها و همچنین پیدا کردن بهترین زمان ممکن برای انجام تصویربرداری امری بسیار دشوار است که در حال حاضر با موفقیت انجام شده. EHT قبلا نیز در عملیات مشابهی حضور داشت که در آن به مطالعه ابرسیاهچاله موجود در مرکز M87 پرداخته بودند. این سیاهچاله جرمی 4 میلیارد برابر خورشید دارد و حتی 1000 برابر سنگین تر از Sagittarius A* است.
محققین عقیده دارند در دل نظریه نسبیت اینیشتن معادلاتی وجود دارند که می توانند مکانیک کوانتونی و نسبیت عام را با هم ترکیب کنند و مفهومی عظیم و یکپارچه از عالم و معادلات آن در اختیار فیزیکدانان قرار دهند. تنها راه حل موجود برای مطالعه این معادلات، پیدا کردن اطلاعات مورد نیاز از افق رویداد سیاهچاله هاست. بر اساس زمان بندی های انجام شده، داده های به دست آمده توسط EHT در تابستان امسال پردازش خواهند شد و سپس عملیات تحلیل آنها توسط تیم EHT در پاییز آغاز می گردد. نکته جالب درباره این اطلاعات، حجم بسیار زیاد داده های موجود است که انتقال الکترونیکی آنها را غیر ممکن می کند و دانشمندان برای مطالعه آنها می بایست به محل تلسکوپ ها پرواز کرده و هر مجموعه را در همان محل مورد بررسی قرار دهند. به نظر می رسد در آینده بسیار نزدیک شاهد انتشار خبرهایی درباره یکی از بزرگترین دستاوردهای علمی بشر باشیم.
ستودنیه ولی امیدواریم جایگزینی کامل الکترسیته بجای سوخت های فسیلی و … زودتر از پروژه های فضایی به نتیجه برسه :smiley5
اون چیزی که اینا میگن میخوان ببینن فرای افق رویداد نیست چون اصلا نوری از افق رویداد رد نمیشه که کسی بخواد ببین ، اینا صرفا اجرامی رو میبینن که در حال بلعیده شدن توسط سیاهچاله هستند که با سرعت بسیار زیاد دور سیاهچاله میچرخند و حلقه ای دور سیاهچاله به وجود میارن و به درون سیاهچاله میرن ( بلا نسبت مثل وقتی سیفون میکشی)