در پی درخواست اپراتورهای ارتباطی برای افزایش تعرفه اینترنت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شروطی را برای این افزایش تعیین کرد. این شروط شامل افزایش سایتهای نسل پنجم به 10 درصد تا پایان سال 1403، افزایش پوشش نسل چهارم در کشور به 96 درصد تا پایان سال 1403 و افزایش 30 درصدی میانگین سرعت اینترنت در شش ماه آینده است.
اپراتورهای ارتباطی طی ماههای گذشته بارها درخواست افزایش تعرفه خدمات اینترنت را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطرح کردهاند. آنها عدم تناسب توسعه زیرساخت ارتباطی مورد نیاز برای پشتیبانی از اقتصاد دیجیتال، عدم تناسب افزایش تعرفه با افزایش هزینههای نگهداری و توسعه شبکه در سنوات گذشته، کاهش شدید قدرت سرمایهگذاری اپراتورها، افزایش نرخ ارز در سالیان گذشته، نبود منابع مورد نیاز برای سرمایهگذاری در فناوریهای جدید مانند اینترنت نسل پنجم و… را از مهمترین دلایل خود برای درخواست این افزایش دو برابری تعرفه اینترنت عنوان کردهاند.
از سوی دیگر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که سازمان تنظیم مقررات زیر بار درخواست افزایش صد درصدی نرفته و افزایش تعرفه زیر نرخ تورم را منوط به پذیرش شروطی از سوی اپراتورها در جهت افزایش شاخصهای بهبود کیفیت شبکه کرده است.
به گفته زارع پور، در صورت پذیرش شروط از سوی اپراتورها، شروط ابلاغی به عنوان الحاقیه در پروانه این اپراتورها لحاظ خواهند شد تا از ضمانت اجرایی لازم برخوردار شود. البته حتی در این صورت رگولاتوری هیچگاه با افزایش صددرصدی تعرفه نیز موافقت نخواهد کرد و حداکثر در سقف تورم سالیانه افزایش صورت خواهد گرفت.
با پیگیری های انجام شده توسط خبرگزاری ایسنا، ظاهرا شب گذشته اپراتورهای ارتباطی با حضور در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شروط مورد نظر این سازمان را پذیرفتهاند. طبق اخبار به دست آمده مهمترین شروط پذیرفته شده توسط اپراتورهای ارتباطی افزایش سایتهای نسل پنجم به 10 درصد تا پایان سال 1403، افزایش پوشش نسل چهارم در کشور به 96 درصد تا پایان سال 1403 و افزایش 30 درصدی میانگین سرعت اینترنت در شش ماه آینده است.
با توجه به اینکه افزایش تعرفه اینترنت منوط به پذیرش شروط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توسط اپراتورها بوده است، آیا این شروط برای بهبود کیفیت خدمات اینترنت کافی هستند؟ نظر شما درباره افزایش تعرفهها چیست؟
- سخنگوی دولت: وزارت ارتباطات دو بار درخواست رفع فیلتر گوگل پلی را داده، اما کارگروه فیلترینگ رد کرده است!
- انحصار واردات بازار موبایل: آیندهای تاریک و پر از آسیب
- فیبر نوری با هزینه مودم در دسترس مردم قرار میگیرد؛ وزیر ارتباطات: رقابت اپراتورها باعث کاهش هزینهها شد
- بازنگری سیاست فیلترینگ؛ دستور رئیسجمهور به وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی
از آبان درس نگرفتن؟
هر گیگ 2 تومن رو کردید 6 تومن بعد میگید سی درصد گرون شده؟
فردا که وزیر رو…. فرستادیم خیابون تا مردم ازش عکس و فیلم بگیرن نگید که چرا اینکار رو کردید. مردم رو دیوانه میکنید پای عواقبشم میشینید.
به هر حال خوشتون اومده دیگه دیوانه کنید مردم رو درسته؟ باشه پس عواقب دیوانه کردن مردم رو هم بشینید پاش.
یه مشت دورازی و … شرط تعیین میکنن یه مشت … هم قبول میکنن چون میدونن در صورت انجام ندادن شروط و افزایش ندادن سرعت و کیفیته اینترنت کسی پیگیر نخواهد شد و این ها هم پاسخگوی مشتریان نخواهند بود در بهترین حالت ممکنه یکی از مسئولین نسبت به انجام ندادنه این شروط یه واکنشی نشون بده که اوپراتورها و ISP ها با چرب کردن سیبیل طرف پرونده رو میبندن.اوپراتورها و ISP ها کلی پول از ملت بابت ارائه فیلترنت میگیرن مسئولینم درصدشون رو از اوپراتورها بابت چشم پوشی میگیرن خودشونم فیلترشکن فروشن چندهزار میلیارد در سال به جیب میزنن ملت هم باید با فیلترنت 3G سرو کله بزنن
اره اگ بشینی رو مبل و لم بدی همه برات تصمیم میگیرن