اگر قصد دارید که بدون ردپا و در حالت ناشناس گوگل کروم (Incognito) وبگردی کنید و جیمیل خود را چک کنید، احتمالا باید بیشتر احتیاط کنید. یک گزارش که توسط سازمان بازرگانی محتوا دیجیتال منتشر شده به این موضوع اشاره میکند که اگر هنگام وبگردی incognito به حساب کاربری گوگل خود ورود کرده باشید، گوگل میتواند با استفاده از کوکیها وبگردی ناشناس شما را به حساب کاربری گوگل شما مرتبط سازد. موضوعی که البته گوگل آن را رد میکند.
طبق نظر پروفسور دیوید اسمیت، دانشمند دانشگاه کامپیوتر وندربیلت، “وقتی تمام اطلاعات جمع آوری شده توسط کاربران با هویت مشخص شده انجام میشود، گوگل این قابلیت را پیدا میکند که این اطلاعات جمع آوری شده را به اعتبارنامه شخصی کاربران در حساب کاربری آنها متصل سازد”.
وقتی که وبگردی محرمانه را در گوگل کروم را آغاز میکنید، وبسایتها از کوکیها استفاده میکنند تا مطالب را بر اساس تاریخچه به شما ارائه کنند؛ بنابراین وقتی در حالت ناشناس به حساب کاربری گوگل خود ورود میکنید، گوگل عملا میتواند با استفاده از کوکیها، تاریخچه وبگردی مخفی را در حساب کاربری گوگل جمع آوری کند.
یکی از سخنگویان گوگل این نظریه پرفسور اسمیت را رد کرده است ولی به طور کامل آن را انکار نکرده است؛ به گفته او گوگل هرگز وبگردی ناشناس کاربران را به حسابهای کاربری آنان متصل نکرده است. وی همچنین اشاره کرده است که سیستمهای ما توان اینکه تشخیص دهد چه زمانی گوگل کروم و سایر مرورگرها در حالت مخفی هستند را ندارد.
گزارشهای اخیر حاکی از آن است که گوگل به ردیابی موقعیت مکانی کاربران و دستگاههای اندرویدی آنها میپردازد؛ حتی اگه کاربران گزینه موقعیت جغرافیایی را در اپلیکیشن Maps خاموش کرده باشند. گوگل هم در نتیجه قوانین خود را در زمینه اینکه “موقعیت مکانی شما ممکن است توسط تاریخچه مرورگر شما جمع آوری شود” را تغییر داده است. اسمیت این را در مطالعه خود تایید کرده است که هرموقع یک دستگاه اندروید روشن میشود یا یک موبایل به شبکه اینترنت وصل میشود، گوگل موقعیت مکانی کاربران را دریافت میکند. این میتواند به گوگل کمک کند که با استفاده از سنسورهای دستگاه متوجه شود که کاربر در حال قدم زدن است، میدود، دوچرخه سواری میکند یا سوار بر یک موتورسیکلت، ماشین یا قطار است.
با همه اینها بهتر است برای اطمینان بیشتر، در حالت incognito وارد حساب کاربری خود نشوید
دیدگاهتان را بنویسید