دوستان عزیز به سومین شماره از بخش این یا اون رسیدیم. امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در دو شماره گذشته، مورد استفاده شما سروران گرامی قرار گرفته باشد. در این شماره دو پردازنده با قیمت یکسان از دو شرکت رقیب، یعنی Intel و AMD، جهت مقایسه انتخاب گردید است. مانند شماره گذشته، انتخاب محصول برتر بر عهده شما عزیزان است.
نتیجه شماره گذشته
در شماره دوم بخش این یا اون، دو مادربورد با چیپست 890FX شرکت AMD از شرکتهای MSI و Asrock، جهت مقایسه انتخاب شدند و طبق آرای ثبت شده، مادربورد MSI 890FX-GD70 به عنوان محصول برتر انتخاب گردید که با توجه به اين موضوع اين مادربورد نشان Sakhtafzar Choice را از وب سایت سختافزار دریافت ميکند.
مقدمه
در انتخاب پردازنده مناسب دو فاکتور مهم موثر است:
1-کارایی و عملکرد مناسب
2- قیمت منطقی
با توجه به عرضه پردازندههای متنوع از سوی دو شرکت Intel و AMD، انتخاب یک پردازنده مناسب برای کاربران کمی مشکل خواهد بود. البته بحث انتخاب پردازنده در بین کاربران تنها به تعصب آنها به مارک تجاري مورد علاقه باز میگردد و کاربران در یک بازه قیمتی از محصولات Intel یا AMD اقدام به انتخاب میکنند. در این بخش میخواهیم شما را با دو پردازنده با قیمت یکسان از دو شرکت رقیب آشنا سازیم و قابلیتهای آنها را به چالش بکشیم. انتخاب محصول برتر نیز بر عهده شما عزیزان خواهد بود و مانند شماره گذشته، پس از ثبت آرا، محصول برتر، نشان Sakhtafzar Choice را دریافت خواهد کرد.
AMD Phenom II X6 1100T
پردازنده ششهستهای و قدرتمند شرکت AMD که با نام HDE00ZFBR BOX روی خط تولید قرار میگیرد. هسته پردازنده از خانواده Thuban است که پس از معماری بولدوزر، قدرتمندترین معماری پردازندههای AMD است. فناوری ساخت از نوع 45 نانومتری است و مصرف توانی معادل 125 وات دارد که برای یک پردازنده شش هستهای منطقی است. 1100T روی مادربوردهای با سوکت پردازنده AM3 قابل نصب است و از سیستمهای 64 بیتی نیز پشتیبانی میکند. فرکانس پردازنده 3.3 گیگاهرتز است که با توجه به برخورداری از فناوری Turbo Core به صورت خودکار تا فرکانس 3.7 گيگاهرتز افزايش مييابد. 512 کيلوبايت حافظه نهان L2 برای هر هسته و 6 مگابایت حافظه L3 مشترک براي شش هسته میتواند کارایي خوبي را در نرمافزارهای انیمیشنسازی و بازیهای قدرتمند به ارمغان آورد. محدوده ولتاژ برای فعالیت پردازنده در بازه 1,0 تا 1,475 ولت قابل تغییر است. همچنین 1100T انتخاب مناسبی برای سرورها است و با توجه به پشتیبانی از فناوری Virtualization، میتواند به عنوان پردازنده در سرورها فعالیت کند. گیمرها و اورکلاکرها نیز میتوانند با خیالی راحت، اقدام به اورکلاک این پردازنده به صورت دستی کنيد. پسوند T در انتهای نام این پردازنده نشاندهنده باز بودن ضریب پردازنده برای اورکلاک است. این پردازنده هم اکنون با قیمت 240,000 تومان و توسط شرکت ماتریکس عرضه میشود.
Intel Corei5 2400
شرکت اینتل در پاسخ به جنگ هستهای AMD، نیازی به افزایش تعداد هستههای پردازنده نمیبیند و همچنان با تعداد 4 هسته به کار خود ادامه میدهد. 2400 (BX80623I52400) نیز یک پردازنده چهارهستهای از اینتل است که در فرکانس 3.1 گیگاهرتز فعالیت میکند و با استفاده از فناوری Thurbo Boost میتواند به صورت خودکار تا فرکانس 3.4 گیگاهرتز افزایش فرکانس شود. فناوری ساخت از نوع 32 نانومتری است و 95 وات مصرف توان آن، مشابه سایر چهار هسته ای های Core i5 است. معماری ساخت Sandy Bridge (پل شنی) از سیستم 64 بیتی پشتیبانی می کند ولی فناوری Hyper Threading برای آن در نظر گرفته نشده است. 256 کيلوبايت حافظه نهان L2 برای هر هسته و 6 مگابایت حافظه L3 مشترک برای مجموع چهار هسته می باشد. یکی از مزایای این پردازنده و موارد مشابه با پردازنده AMD، قابلیت مجازی سازی آن است که می توانید از آن در سیستم های سرور استفاده کنید. پردازنده گرافیکی مجتمع داخل پردارنده گرافیکی Intel HD 2000 با فرکانس پایه 850 مگاهرتز است که می توانید با استفاده از مادربوردهای Z68 یا H67، اقدام به اورکلاک پردازنده گرافیکی مجتمع، در حداکثر فرکانس 1،1 گیگاهرتز کنید. این پردازنده با قیمت 240،000 تومان در بازار ارائه می شود.
نتایج تست هایی این دو پردازنده را در تصاویر زیر مشاهده کنید.
حال با در نظر گرفتن تمامی موارد گفته شده در بالا و نتایج تست بهترین پردازنده را انتخاب کنید.
به نظر شما، کدام پردازنده، محصول برتر این شماره است؟
پردازنده | AMD Phenom II X6 1100T | Intel Core i5 2400 |
امتیاز | 18 | 8 |
دنیا فقط amd (خداست)
ای ام دی بهتره
به نظر من AMD
رفیع جان کجایی اصلا من به جات رای مید م intel رفی عزیز هم میگه اینتل
منظور اینتلی یا ای ام دی بودن نیست من اینتلی هستم ولی اینجا به ای ام دی رای دادم
به نظر من AMD
مثل اینکه اینتلی ها خواب هستن!
اینتلی های عزیز شکست سنگینی پیش روی شماست، از خودتان دفاع کنید!
نتیجه تا الان 13-7 به سود AMD 1100
به تجربه شخصي خودم كه سالها با اينتل كار كردم و الان 3 ساله كه با AMD كار ميكنم، در مجموع و برآيند تمام پارامترها، به نظر من AMD در جايگاه بالاتري قرار ميگيره.
کاملا مشخصه که amd پیروزه .
زنده باد اینتل…..
God Of CPUS: INTEL
AMD به دلیل نسبت قیمت به کارایی
amd
من خودم از این سی پی یو استفاده کردم و به نظرم از i5 اینتل سریعتر عمل میکنه
یکی از برتری های همیشگی AMD به INTEL جدا از قیمت مناسب ,قابلیت ارتقاء سیستم بدون هزینه های گزاف است.
مثلا چنانچه دو سال قبل, یک مادر برد با سوکت AM3 خریداری کرده باشید, می توانید تا مدتها از پردازنده های نسل های جدید بر روی آن استفاده نمایید…. و این چیزی است که در سیستم های مبتنی بر اینتل بدلیل تغییرات دائمی در سوکت های پردازنده ها ,ممکن نیست!
INTEL
AMD
بدلیل قیمت مناسب و کارایی خوب
amd
دوستان نتیجه 6-4 به سود AMD
AMD
AMD
یکی از نکات بارز پردازنده های AMD قیمت مناسب در مقایسه با کارایی است که کمتر توجهی به آن می شود، و همیشه فقط از دید قدرت با Intel مقایسه می شود، با توجه به همین نکته من به AMD رای میدم.
من خودم کلاً اینتلی هستم . در این سری از پردازنده های اینتل ، مصرف توان مورد بررسی قرار گرفته و سعی شده تا پردازنده کمترین مصرف را در طول کار داشته باشند . همانطور که می بینید پردازنده اینتل نسبت به AMD کم مصرف تر است . یه مسئله مهمتر اینکه اینتل با تعداد کم هسته ها نیز در بیشتر اوات توانسته است حریف خوبی برای پردازنده های پر هسته AMD باشد ! رأی من Intel .
[url]http://www.legitreviews.com/article/1501/7/[/url]
برای برسی پردازنده اینتل و خانواده این گروه از پردازنده ها اینتل ، به لینک زیر بروید :
[url]http://www.legitreviews.com/article/1501/4/[/url]
[url]http://www.legitreviews.com/article/1481/14/[/url]
برای بررسی و نتایج تست AMD PHENOM II X6 1100T به لینک زیر بروید :
[url]http://www.legitreviews.com/article/1481/1/[/url]
amd
دوستان نتیجه تا این لحظه 3-3 مساوی
اینتل انتخاب منه
نکته برتری اینتل مصرف بسیار کمتره این پردازنده است 95 وات در مقابل 125 وات از آنجایی که همیشه به مصرف کمت رای داده ام پس این دفعه هم اینتل هر چند کارایی ای ام دی به طور محسوس بیشتره
AMD
intel
intel
دوست خوبم ميشه لينکش را هم بزاريد
مسلما 1
کاش توی این تست ها یه تست مولتی ترید مثل cinebench هم موجود بود تا ببینید که amd با اختلاف سر تره
این لینک پایین مال خودمه (1090) که به راحتی در حالت نرمال i7 960 را جا میزاره
در حالت اورکلاک هم زمانی که به 4 برسه از همه سی پی یو ها سریعتره !!! جالبیش اینه که فن استاک هم برای 4 ghz کافی است و در اون موقع شما با 240 خرج هم از i7-2600k و هم از corei7 980 سریعترید .
خواستید بگید لینکش را هم بزارم
http://photoupload.org/uploads/13193180941.jpg
only AMD