در حالی که به تازگی شاهد دستیابی شرکت های ژاپنی به فناوری QLC برای تولید SSDهایی با ظرفیت بالاتر و قیمت به نسبت کمتر هستیم، شرکت های آمریکایی از تولید این فناوری خبر می دهند! کمپانی اینتل چند سالی است که علاوه بر بخش تولید پردازنده، قسمت هایی را برای تولید درایوهای ذخیره سازی بر اساس NAND، راه اندازی کرده است. تیم قدرتمند اینتل با همکاری شرکت هایی نظیر Micron، تا کنون اقدام به معرفی درایو های Optane کرده است.
این شرکت به تازگی از توزیع تراشه های نیمه هادی 3D QLC NAND را برای سازمان و اهداف فرا خانگی، آغاز کرده است. این در حالی است که شرکت هایی مانند توشیبا به تازگی روند آزمایش این نیمه هادی ها (QLC) را آغاز کرده اند، اینتل از بازاریابی آن سخن می گوید.
حافظه های SSD اینتل در مدل های 3D QLC NAND در فرم 2.5 اینچی تولید شده اما دارای ضخامت 15 میلی متری هستند. آنها با استفاده از اینترفیس U.2 به سیستم ها متصل شده و دارای ظرفیت بیشتر در هر NAND هستند. در فناوری QLC، هر سلول 4 بیت را درون خود جای می دهد. این در حالی است که حافظه های آتی مایکرون با نام Micron 5210 ION نیز در ماه مه راهی بازار خواهند شد.
دوست عزیز سر و کار ما بیشتر از ماه های خورشیدی، با میلادی هستش. چطور شما فکر کردید اشتباه شده؟ 2 منبع داشتیم که ذکر کرده بودند که این حافظه ها برای بخش خانگی و نه سرور، در نیمه اول سال 2019 راهی بازار خواهد شد و منظور همون تراشه های کلاس خانگی مایکرون بود که در ماه مه سال بعد راهی بازار میشه. عزیزم ماه مه که تموم شده خیلی وقته
به دو خط آخر خبر توجه فرمائید: “در فناوری QLC، هر سلول 4 بیت را درون خود جای می دهد. این در حالی است که حافظه های آتی مایکرون با نام Micron 5210 ION نیز در ماه مه راهی بازار خواهند شد.”
اگر دقت کنید ما نه تنها ماه مه (May) را پشت سر گذاشته ایم، بلکه با پشت سر گذاشتن ماه ژوئن(June) در دهه سوم ماه جولای() قرار داریم. در حالی که فعل زمان آینده برای ماه مه (May) به کار گرفته شده است. چرا؟
از شما که اغلب خبرهای دست اول را در سایت قرار میدهید بعید است که زمان گذشته را با قید زمان آینده بیان کنید و این نشان می دهد که این خبر حقیقت دارد اما خیلی قدیمی است.