یکی از هیجان انگیز ترین بخش های رقابت در صنعت تلفن های هوشمند مربوط به تراشه های مرکزی این دستگاه هاست که در سال های اخیر با جهش قابل ملاحظه ای در تکنولوژی ساخت مواجه شده و همین نکته باعث گسترش حوزه کاری این گجت ها از دستگاه هایی صرفا برای برقرای مکالمات صوتی و تصویری به ابزارهایی همه کاره که قابلیت اجرای وظایف متعددی را دارند تبدیل شده است. پیش از این شرکت هایی مانند کوالکام در صف اول پیشرفت و توسعه قرار داشته اند و هر بار مرزهای این صنعت را به پیش برده اند اما در سال های اخیر و با قدرت گرفتن شرکت هایی مانند هواوی، سامسونگ و اپل در بخش طراحی SoCها، رقابت در بین این کمپانی ها به شدت افزایش یافته است. اما از نظر آماری بزرگترین تولید کننده چیپ های موبایل در سال 2015 کدام شرکت است؟
بر اساس گزارشات آماری منتشر شده، مجموع بازار پردازنده های موبایل در سال گذشته فروشی 20.1 میلیارد دلاری را تجربه کرده که البته نسبت به سال قبل از آن کاهشی 4 درصدی مشاهده می شود. با این حال کمپانی کوالکام همچنان با داشتن 42 درصد از بازار بزرگترین تولید کننده این قطعات در جهان به شمار می رود و اپل، مدیاتک، سامسونگ و Spreadtrum در رده های بعدی قرار دارند. در بین این کمپانی ها اپل و سامسونگ تنها تولید کنندگان تخصصی تلفن های هوشمند هستند و از این دو شرکت تکلیف اپل کاملا روشن است. اما با توجه به گزارش می توان اطلاعات جالبی را درباره سامسونگ به دست آورد. این شرکت در سال گذشته 50 میلیون چیپ Exynos تولید کرده و مورد استفاده قرار داده است که البته مشخص نیست هر کدام از رده های مختلف این چیپ چه سهمی در بین 50 میلیون واحد فروخته شده دارند. همچنین اعلام شده است که تنها 15 درصد از تلفن های هوشمند سامسونگ از پردازنده های Exynos استفاده می کنند و سایر تلفن های هوشمند این شرکت توسط چیپ های تولید شده کوالکام قدرت می گیرند. البته به این نکته نیز اشاره شده است که بخشی از تلفن های هوشمند رده ورودی کره ای ها نیز از پردازنده های Spreadtrum استفاده می کنند تا قیمت تمام شده این محصولات کاهش پیدا کنند.
بر اساس اطلاعاتی که تا کنون درباره تلفن های هوشمند سال 2016 به دست آمده نیز باید باور داشت که کوالکام می تواند با توجه به استفاده تقریبا همه کمپانی های تولید کننده از تراشه های این شرکت به خصوص در رده پرچم داران، باز هم بازار بین المللی خود را گسترش دهد و جایگاه خود را در صدر فهرست بزرگترین تولیدکنندگان تراشه های تلفن های هوشمند مستحکم تر نماید.
باشه فهمیدیم
ولی تراشه های جدیدش داغ نمیکنه؟
کلا با رفع مشکلات 820 و نسل قبلیش پردازنده پر قدرتی تبدیل شده:-bd:-bd
کوآلکام غیراز پردازنده قابلیت های دیگه هم داره که باعث میشه سودش زیاد بشه و با وردو 820 مطمئنن میتونه جایگاهشو بیش از پیش محکم کنه.
من با اسنپ 800 دارم کار میکنم و به هیچ وجه چیزی به اسم لگ، هنگ و تاخیر نمیشناسه این پردازنده و فوق العاده عمل میکنه.
کوالکام اگر نتونه مشکل داغ شدن چیپ ها رو برای همیشه برطرف کنه سامسونگ جایگزین بی حرف و حدیثش میشه
کوالکام اگر نتونه مشکل داغ شدن چیپ ها رو برای همیشه برطرف کنه سامسونگ جایگزین بی حرف و حدیثش میشه
کوالکام اگر نتونه مشکل داغ شدن چیپ ها رو برای همیشه برطرف کنه سامسونگ جایگزین بی حرف و حدیثش میشه