ایسوس بهترین نسخه از اسنپدراگون 845 را در گوشی پرچمدار/ گیمینگ خود استفاده کرده است. فرکانس پردازشی این تراشه 2.96 گیگاهرتز است. یعنی فرایند پردازش ROG ایسوس در حدود 200 مگاهرتز بالاتر از گوشی های پرچمدار و گیمینگ بازار است. برای سریعتر خنک شدن تراشه ها، ایسوس پخش کننده حرارت مسی بر روی آنها قرار داده است و آن را به یک فضای سه بعدی متصل کرده است. اما آیا همه این کارها ارزش داشت؟ برای فهمیدن جواب این سوال می توانیم به نتایج بنچمارک این گوشی در Geekbench یک نگاه بیندازیم.
جواب این سوال “بله” است. نتایج نشان میدهد که ارزشش را داشته است. البته اگر بخواهیم منصفانه به ماجرا نگاه کنیم، گوشی ایسوس در سه ماهه دوم سال 2018 رونمایی شده و باید هم از گوشی های که در سه ماهه اول معرفی شدند، برتر باشد.
همانطور که در تصاویر بالا مشاهده می کنید، ROG Phone ایسوس هم در بخش تک هسته ای و هم در بخش چند هسته ای امتیاز بیشتری در مقایسه با رقبا کسب کرده است. در بخش چند هسته امتیاز راگ فون 9534 بوده است و گوشی دوم لیست که Mi Mix 2S شیائومی است، در حدود 400 امتیاز کمتر کسب کرده است. پس از آنها وان پلاس 6، یو12+ اچ تی سی در جایگاه های بعدی قرار گرفته اند. در بخش تک هسته ای اما رقابت نزدیک تر بوده است و ROG با اختلاف 79 امتیازی با پرچمدار شیائومی در جایگاه اول ایستاده است. HTC U12+ با کسب امتیاز 2456 در جایگاه سوم می باشد.
گوشی گیمینگ ایسوس که در نمایشگاه کامپیوتکس 2018 معرفی شد دارای صفحه نمایش 6 اینچی OLED با نرخ به روزرسانی 90 هرتز و رزولوشن FHD می باشد. میزان حافظه رم این گوشی 8 گیگابایت و فضای ذخیره سازی آن 128-512 گیگابایت می باشد. باتری تعبیه شده در این گوشی 4000 میلی آمپر ساعت ظرفیت دارد. دوربین دوگانه این گوشی دارای سنسورهای 12 و 8 مگاپیکسلی می باشد، در حالیکه دوربین سلفی گوشی 8 مگاپیکسلی است. متاسفانه هنوز قیمت این گوشی به صورت رسمی اعلام نشده است، اما ایسوس برنامه دارد تا در تابستان این محصول را به بازار عرضه کند.
هنوز منتظر می ۸ شیامی و بلک شارک و ریزرفون هستم
می ۸ داره میاد و اگر بنچمارک ۳۰۱ هزار آنتوتو درست باشه ، در این گیگ بنچ نیز احتمالا قوی تر از ایسوس ظاهر می شه
واقعا بی نظیره، احسنت به ایسوس:-bd