بهترین لپتاپهای گیمینگ ارزان قیمت میتوانند عملکرد خوبی را در عین حال که بودجهشان کم است، ارائه دهند، اما یافتن آنها میتواند کار خسته کننده باشد. با این حال، غیرممکن نیست.
با احیای مجدد AMD در فضای لپتاپ گیمینگ و عرضه اینتل پردازنده نسل دهم Comet Lake H-Series، انتخابهای قابل قبولی بوجود آمده که علیرغم قیمتهایشان، این لپتاپهای ارزان قیمت تقریبا میتوانند هر کاری را که هم نسل های قدرتمندترشان میتوانند انجام دهند، از جمله پشتیبانی از هدستهای VR و پخش عناوین AAA با نرخ ثابت را انجام بدهند.
شرکت AMD اخیراً GPU سری Ryzen 5000 خود را راه اندازی کرده است ،این در حالی است که شرکت Nvidia کارت های گرافیک سری 3000 خود را منتشر کرده است. اگرچه لپتاپهای دارای این اجزای جدید از سقف زیر 1000 دلاری فراتر میروند، اما بدان معناست که مدلهای قبلی طی چند ماه آینده شاهد کاهش قیمت قابل توجهی خواهند شد. یعنی اینکه شما می توانید یک لپ تاپ گیمینگ با مشخصات آخرین نسل، که هنوز هم بسیار قدرتمند است را با قیمت مناسب تهیه کنید.
چگونه لپ تاپ گیمینگ ارزان قیمت مناسب را پیدا کنیم؟
هنگام خرید لپ تاپ گیمینگ، باید موارد زیادی را در نظر گرفت. برای کمک به شما در انتخاب یک سیستم، در اینجا پنج نکته ی کلیدی وجود دارد که باید هنگام انتخاب یک سیستم در نظر داشته باشید.
بودجه: چیزی که برای پول، بدست می آورید.
میتوانید لپتاپهای بازی ارزان قیمتی کمتر از 1000 دلار پیدا کنید. با این حال، لپتاپهای بازی قویتر معمولاً بین 1500 تا 2000 دلار قیمت دارند. سیستمهای ممتاز معمولاً بیش از 2000 دلار قیمت دارند و با مجموعهای از ویژگیهای پرقدرت مانند مشخصات پرقدرت و نرمافزار فیک همراه هستند.
اندازه صفحه نمایش: 15 اینچ بهترین گزینه است.
امروزه بسیار نادر است که لپتاپهای گیمینگ 13 یا 14 اینچی را پیدا کنید زیرا حاشیههای کوچکتر و فریمهای سبکتر راه را برای لپتاپهای بازی بسیار نازک و سبک هموار کردهاند. این بدان معناست که دوران لپتاپهای بزرگ 15.6 اینچی (تقریباً) به پایان رسیده است.
از طرفی، شما جایگزین های دسکتاپ 17.3 اینچی را دارید که مانند همتایان کوچکتر خود بسیار شیک هستند. اما هنوز هم غولهای بزرگی وجود دارند که در مورد مشخصات آن کوتاهی نمیکنند. با این حال، با وزن بیش از 8 پوند، آن دستگاه های بزرگ برای ایستگاه بازی خانگی شما ساخته شده اند.
وضوح صفحه نمایش: 1080p برای میزان تازه سازی بالا، 4K برای جزئیات
وقتی صحبت از نمایشگر لپتاپهای گیمینگ میشود، میخواهید بین میزان فریم و زیباییشناسی تعادل ایجاد کنید، البته که باید به عمر باتری سیستم موبایل نیز توجه ویژه ای نشان دهید. توصیه می کنیم سیستمی را با وضوح 1080p بررسی کنید.
سازندگان پنلها اکنون صفحههایی را با میزان تازهسازی بالا ارائه میکنند و نرخ پاسخدهی ۳ میلیثانیهای را به ۳۶۰ هرتز میرسانند .به خاطر داشته باشید که لپتاپهایی که رزولوشن پایینتری دارند به طور کلی عمر باتری بیشتری دارند.
میزان تازه سازی: 120 هرتز نقطه خوبی است.
بسته به نوع بازیهایی که بازی میکنید، بهویژه بازیهای تیراندازی اول شخص و MOBA، هر چیزی را انتخاب میکنید که دقت را افزایش دهد. با کمال تعجب، هرچه میزان تازه سازی نمایشگر بیشتر باشد، عکس شما دقیق تر می شود. این پدیده ای است که ما در بسیاری از دموها تجربه کرده ایم. و در حالی که 60 هرتز قابل قبول است، در حال حاضر توصیه می کنیم روی پنلی با حداقل میزان تازه سازی 120 هرتز سرمایه گذاری کنید.
اینتل یا AMD؟
یکی دو سال پیش، با بررسی بنچمارک CPUپاسخ این سوال بدون شک اینتل بود. اما AMD با پردازندههای Ryzen جدید خود که عملکرد کلی فوقالعادهای را ارائه میکنند، بازگشتی خوبی داشته است. به لطف معماری موجود در تراشه های Ryzen جدید، آنها بدون به خطر انداختن بهره وری، بسیار کارآمد هستند. پردازنده های سری Ryzen 5000 به طور مداوم با عملکرد خود در برابر عمر باتری تحت تأثیر قرار می گیرند.
تراشه های نسل یازدهم اینتل را نباید دست کم بگیرید. سازندگان لپتاپ شروع به عرضه سیستمهایی با تراشههای Tiger Lake نسل یازدهم سری H اینتل کردهاند. تراشههای 10 نانومتری بسیار قدرتمند هستند، اما همچنان با پردازندههای سری HK قابل اورکلاک هستند که به زودی عرضه میشوند. چرا می خواهید روی یک پردازنده قابل اورکلاک سرمایه گذاری کنید، زیرا با لمس یک دکمه می توانید انرژی بیشتری را از سیستم خارج کنید. زمانی که در حال انجام چندوظیفه یا یک بازی واقعاً سخت هستید، به کارتان می آید.
عمر باتری: حداقل 4.5 ساعت
عمر باتری لپ تاپ گیمینگ بسیار کوتاه است، به خصوص در هنگام بازی، مگر اینکه به برق وصل باشد. با این حال، طول عمر باتری لپ تاپ های بازی در طول سال ها افزایش یافته است. به حدی که هر چیزی کمتر از 4.5 ساعت کمتر از حد متوسط در نظر گرفته می شود. اما ما به تازگی اولین لپ تاپ بازی خود را که دو رقمی شده است، بررسی کرده ایم. با چنین نتایجی، ما انتظار داریم که لپتاپهای بازی زودتر با همتایان غیر بازی خود مطابقت داشته باشند. کم مصرف ترین لپ تاپ بازی ما بیش از 11 ساعت کار کرد و در طولانی ترین صفحه لپ تاپ ما قرار گرفت.
مشخصات: 1080p / Core i5 / 16 گیگابایت بهترین شرطها هستند.
شما می توانید زمان زیادی را صرف بررسی مشخصات کنید، اما در اینجا مولفه های کلیدی وجود دارد که باید به آنها فکر کنید. اگر فقط میخواهید عملکرد معمولی خوبی داشته باشید، به دنبال پردازنده Core i5، 16 گیگابایت رم، یک SSD با ظرفیت 512 گیگابایت و صفحه نمایش p 1080 باشید.
لپ تاپ های گیمینگ ارزان پیشنهادی
در پایان پنج لپ تاپ گیمینگ ارزان در سال 2022 را پیشنهاد میکنیم:
1. لپ تاپ Dell G5 15 SE
مشخصات فنی:
- سی پی یو( CPU ) : AMD Ryzen R7 4800H
- پردازنده گرافیکی: AMD Radeon RX 5600M
- رم/حافظه: 16/512 گیگابایت SSD
- اندازه نمایشگر/رزولوشن: 6/1920 x 1080
2. لپ تاپ HP Gaming Pavilion 15-dk0046nr
مشخصات فنی:
- ( CPU ): CPU Intel Core i7-9750H 2.6
- (GPU): Nvidia GeForce GTX 1650 GPU with 4GB of VRAM
- رم/حافظه: 12 گیگابایت/256 گیگابایت PCIe NVMe M.2 SSD
- اندازه نمایشگر/رزولوشن: 6/1920 x 1080
3. لپ تاپ MSI GF63 8RB
مشخصات فنی:
- سی پی یو( CPU ) : 2-GHz Intel Core i7-8750H CPU
- جی پی یو ( GPU ): Nvidia GeForce GTX 1050 Ti with 4GB of VRAM
- رم/حافظه ذخیره سازی: 16 گیگابایت/256 گیگابایت2 PCIe SSD با هارد 1 ترابایت 5400 دور در دقیقه
- اندازه نمایشگر/رزولوشن: 6-inch/1920 x 1080
4. لپ تاپ Acer Nitro 5
مشخصات فنی:
- سی پی یو ( CPU ): AMD Ryzen 5-4600H
- جی پی یو ( GPU ) : Nvidia GeForce GTX 1650 با ۴ گیگابایت VRAM
- RAM/فضای ذخیرهسازی: تا ۸ گیگابایت/۲۵۶ گیگابایSSD
- اندازه نمایشگر/رزولوشن: 6-inch/1920 x 1080
5. لپ تاپ Asus TUF Gaming FX705
مشخصات فنی:
- سی پی یو ( CPU ): CPU Intel Core i5-8300H 2.3 گیگاهرتز
- جی پی یو ( GPU ) : Nvidia GeForce GTX 1050 Ti GPU with 4GB of VRAM
- رم/حافظه ذخیره سازی: 8 گیگابایت/128 گیگابایت PCIe m.2 SSD با هارد 1 ترابایتی 7200 دور در دقیقه
- اندازه نمایشگر/رزولوشن: 6/1920 x 1080
نقد و بررسی این پنج لپ تاپ و راهنمای خرید لپ تاپ ها با هر نوع کاربری و ویژگی را می توانید در سایت تخصصی لپ تاپ دیجی 63 [www.dg63.ir] بخوانید.
سلب مسئولیت: تیم تحریریه سختافزارمگ در تهیه محتوای رپورتاژ نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید