معاون وزارت صمت اعلام کرد توزیعکنندگان باید در سال آینده روی نظام توزیع تلفنهای همراه نظارت داشته باشند، همچنین سیستم عامل تلفنهای همراه «سفارشی» خواهند شد.
«علیرضا شاهمیرزایی»، معاون وزارت صمت در مصاحبه جدید خود با یکی از خبرگزاریهای داخلی پیرامون مسئله بازار تلفن همراه و احتمال تقلب در سامانه همتا صحبت کرد. او ادعا کرد در دنیای فناوری هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد. اما IMEI قابلاتکاترین فناوری حال حاضر دنیا است و کلیه سامانههای داخلی ایران با این فناوری بهینه شدهاند.
«شاهمیرزایی» اعلام کرد دولت شاهد قابلیتهای کامل سامانه همتا نبوده است. در صورت استفاده درست از این ظرفیت سامانه مذکور، حقوق مصرفکننده به لحاظ قیمت، اطمینان از اصالت گوشی، خدمات پس از فروش و گارانتی بسیار بهتر رعایت خواهد شد. معاون وزارت صمت با توجه به مصوبه 22 اسفند کارگروه خدمات پس از فروش وزارتخانه گفت:
کلیه واردکنندگان تلفنهای همراه از ابتدای سال آینده موظف میشوند ثبت اسناد تجاری گوشیهای موبایل و وسایل ارتباطی سیمکارت خور را در تمام زنجیره توزیع تا مصرفکننده نهایی منوط به قوانین انجام دهند. سپس بر عوامل خود نظارت کنند و رتبهبندی آنان بر این اساس انجام خواهد شد.
«شاهمیرزایی» در ادامه تاکید کرد کلیه توزیعکنندگان باید در سال آینده بر نظام توزیع گوشیهای همراه نظارت داشته باشند و از رسیدن گوشی همراه به دست مصرفکننده نهایی با قیمت تمامشده و سود مصوب مطمئن شوند. بنابراین، آنها باید سامانههای مورد نیاز را در نظام توزیع خود ایجاد کنند. آنها همچنین باید از شناخت کامل مشتریان نهایی خود در مورد خدمات پس از فروش و حقوقشان باید مطمئن شوند.
معاون وزارت صمت تایید کرد خدمات خرید و پس از فروش موبایل از طریق سامانه شفافیت فروشگاهی انجام میشود. او بیان کرد نظارت مصرفکننده بر قیمت ایدهآل و بر خدمات پس از فروش گوشی از طریق این سامانه صورت میگیرد. البته در حال حاضر تغییراتی در سامانه همتا در حال انجام است که بهزودی در دسترس کاربران قرار میگیرد. «شاهمیرزایی» به گزارشهایی اشاره کرد که واردکننده ماهها قبل ارز ارزان دریافت کردند اما گوشی وارداتی را با قیمت ارز امروز حساب میکند و میفروشد. او تایید کرد در سامانه جدید، مصرفکننده متوجه قیمت ارز وارداتی گوشی همراه و قیمت مصرفکننده نهایی و همچنین شناسنامه گارانتی موبایل میشود.
معاون وزارت صمت خبر داد طبق مصوبه 22 اسفند ماه، حداکثر دو ماه دیگر فرصت داده خواهد شد تا سامانههای لازم از سوی واردکنندگان ایجاد شود. او خاطرنشان کرد کلیه توزیعکنندگان باید از این تعهدات اطاعت کنند. در صورت عدم اطاعت از تعهدات اجراییشده، توزیعکننده مجوز ورود تلفن همراه را به داخل کشور از دست میدهد.
تاکید معاون وزارت صمت به سفارشیسازی سیستم عامل؛ تخلفی در سامانه جامع انبارها یافت نشده است!
معاون وزارت صمت در مورد کمکاری دولت در تولید گوشیهای همراه بومی گفت:
برجستهترین عامل در بومیسازی دانش و تولید تلفن همراه، سیستم عامل است که بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی، این وظیفه بیش از ده سال است بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته شده است.
«شاهمیرزایی» توضیح داد سیستم عامل یکی از برجستهترین خدمات پایه و زیرساختی است. وظیفه وزارت ارتباطات تنها زیرساختهای مخابراتی نیست، بلکه خدمات پایه و زیرساخت نرمافزاری نیز طبق مصوبه شورای فضای مجازی بر عهده این وزارتخانه خواهد بود. او افشا کرد میلیاردها بودجه برای تولید سیستمعامل بومی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داده شده است اما هنوز خبری مبنی بر آغاز خط تولید رسمی آن به گوش نمیرسد.
معاون وزارت صمت تاکید کرد این وزارتخانه منتظر واکنش وزارت ارتباطات نمینشیند. وزارت صمت از واردکنندگان میخواهد اقدام به سفارشیسازی سیستم عامل گوشیهای همراه با کمک شرکتهای دانشبنیان کنند تا حقوق مصرفکننده رعایت شود. «شاهمیرزایی» افزود در صورتی که مسئولان تمایل به تولید تلفن همراه بومی دارند، باید ابتدا از توسعه سیستم عامل بومی شروع کنند.
او در پایان این مبحث خاطرنشان کرد سیستم عامل گوشی نیز یکی از برجستهترین خدمات پایه است. برای مثال، در حوزه نوتیفیکشن، یکی از مشکلاتی که کسب و کارهای تجارت الکترونیکی دارند، عدم دسترسی به این امکانات در لایه سیستم عامل است. به همین علت وزارت صمت باید واردکنندگان تلفن همراه را به سفارشیسازی سیستم عامل متقاعد نماید.
در پایان مصاحبه، «شاهمیرزایی» به مسئله تخلف برخی دستگاهها در عدم اتصال سامانه به جامع انبارها دامن زد و گفت قضاوت نهایی در این باره زود است و دستگاههای نظارتی نتیجه این بررسی را گزارش خواهند داد. او تایید کرد برخی از دستگاهها در ثبت اطلاعات انبارهای خود یا انبارهای خصوصی در سامانه مذکور کوتاهی کردهاند. اما دولت سیزدهم در سال جاری شاهد افزایش قابلتوجهی در ثبت اطلاعات بسیاری از انبارها در سامانه مزبور بوده است.
لا اله الا الله
حق ترین وجود تمام موجودین
تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
سفارشیسازی سیستم عامل چیه؟ گوشی را قبل از خرید تو سط مشتری دستکاری کنن تا به اینترنت ماهواره ایی نتونه وصل بشه؟
اینترنت ماهواره ای “اگر” روزی ب ایران راه پیدا کرد، جلوی واردات اون مدل گوشی ب کل گرفته میشه. کار ب سیستم عامل سفارشی نمیکشه. ک البته فعلا گوشی با اون قابلیت تولید نشده چون اینترنت ماهواره ای ک گوشی هم گیرنده ش باشه و هم فرستنده ش وجود نداره. زودترین زمان 2024 هست ک ماسک وعده ش رو داده و اون زمان وعده داده شده، چیزی شبیه به داستان ماهواره رو خواهیم داشت، یعنی شما انتخاب میکنی ک گوشی با قابلیت اتصال ب ماهواره ک قاچاقچی محترم وارد کرده رو استفاده بکنی یا نکنی. حداقل در ابتدا، استفاده ها دزدکی خواهد بود.
این سفارشی سازی برای کنترل شخص ب شخص ایرانی هاست. دقیقا مثل چیزی ک چین برای مردمش پیاده کرده. اینکه شما چی مبینی و چی به اشتراک میذاری و لوکیشنت چیه، بدون اینکه اجازه ای ازت بگیرن. تولید بومی و اینها هم خزعبلی هست ک میگن، عرضه ی اینطور چیزها رو ندارن، مثل فایروالی ک الان رو اینترنت گذاشتن، اون سیستم عامل هم کامل از چین وارد خواهد شد.
حداقل چین میتونه ادعا کنه تو 25 سال گذشته، اقتصادش 6 برابر بزرگتر شده، و تولید ناخالص سرانه هم 15 برابر شده تو این مدت.
اقتصاد ایران در مدت 25 سال منتهی به سال 2020 فقط 1.5 برابر شده و درآمد سرانه هم همین مقدار افزایش پیدا کرده. فاجعه دو سال گذشته هم بعدا معلوم میشه.
اما نکته فاجعه بار نسبت به سال 57، درآمد سرانه هر ایرانی 40 درصد کمتر شده.
وقتی از دست آوردها صحبت میشه به جز بمب و موشک هیچ چی برای ارایه ندارند. حداقل چین میتونه به بسیاری از دست آوردهای علمی، صنعتی و اقتصادیش اشاره کنه.
این نفت و گاز و منابع نبود ایران خیلی وقت پیش شده بود کشور بدبختی مثل پاکستان یا بعضی از این کشورهای آفریقایی.
حکایت ایران شده مثل پدر معتاد و آسمان جلی که نه سواد داره، نه ارتباط با مردم بلده، نه کار بلده نه کاری از دستش برمیاد اما یه دست بزن داره حسابی که صرف اینکه احساس میکنه چون چند سال پیش یکی بهش بله گفته، خودش و نسلهای بعد از اون تا ابد باید این رو تحمل کنند. هر روز هم یه چیزی از خونه رو میفروشه تا خرج اعتیادش کنه و حالا نونی بخره تا از گرسنگی نمیرن. شرور هم هست و با اینکه وضعش خرابه، دستش به سنگ برسه چهارتا شیشه از همسایه ها رو میشکونه.
داستان اداره ایران متاسفانه هر روز داره رنگ و بوی ایدولوژیکی تهاجمی تری میگیره. هرچقدر تو اداره کشور ناتوانتر میشن، با برنامه های ایدولوژیکی میخوان جاش رو پر کنند. این کشور آینده نداره متاسفانه. هم تو قدرت نشین ها و هم مردم فقط دارند کوتاه مدت زندگی میگذرونند.
من همش میگم خداروشکر نفت گاز دست اینها هست بفروشن و اگرنه ایرانو یه خرابه واقعی می کردن اینا.
دقیق. ما گیر بدترین ها افتادیم. مثال قشنگی زدی، تو هیچی خوب نیستن الا سرکوب. لااقل اون آدم چینی ک بخشی از آزادیش ب گروگان گرفته شده، از لحاظ اقتصادی آزاده. حتی اونی ک تو کره شمالی هم زندگی میکنه بنظرم ب اندازه ما بدبخت نیست.
اینجا همه چیز ب گروگان گرفته شده. اقتصاد، فرهنگ، هنر، انرژی، هوا، آب، خاک، نون، ماکارونی. انگار از عمیق ترین نقطه جهنم داری ب بقیه نگاه میکنی.
فراری شدن به اکراین راه نجات از بدبختیه هرچی باشه از اینجا بهتره!
یک مدت داوطلبانه میجنگی پناهنگی میگیری
اینترنت مجانی استارلینک، حمایت امریکا و ناتو!! ، کشور ازاد و امن! ، افتخار مبارزه با متجاوز و تبلور انسانیت! ، اقتصاد قوی (بعد از جنگ با کمک امریکا و اروپا اقتصادش رو میسازه!!! ) و… همه رو یکجا بدست میاری و از بدبختی خلاص میشی
جالبه که نتیجه این دست داستان سرایی هایی بی سرو ته که بی بی سی راحت به خورد یک عده داده، برعکس از اب درامده
نمونه این … کدخدا منشی فراوانه حتی از طرف خود کدخدا ، بقیه که دیگه جای خود دارن
10، 20، 30 و… سال گذشته و 100 سال اینده! قرار اینه که رژیم نفسهای اخرش رو بکشه! فعلا که یک عده از مهمل بافها از قضا زیر خاک رفتن!
ی مفهومی هست به اسم fail کردن ک با سرنگونی و نفس بریدن و این داستانا فرق داره.
اینطوره ک یک کشور رو میندازی توی یک چاهی از گرفتاری و بدبختی و مصیبت و میذاری هی توی اون چاه بره پایین، کنارش میذاری دو تا ترقه بازی هم بکنه. رویکرد دنیا نسبت ب ایران اینه و قصدی برای بریدن نفس ندارن.
تو این روال، کشور می افته به چرخه ای از مصرف شدن در همه ی ابعاد. اقلیتی از وابستگان رژیم تپل تر میشن و مردم عادی ک شما فاکتور بگیرا هم احتمالاً شاملش بشی، بدبخت تر و مفلوک تر.
حالا فکر میکنی اینا مهمل هست؟ در آینده ای نزدیک، قار و قور شکم گرسنه ت بهت میگه ک مهمل رو کی میگفت 🙂
یکی شون رو خودم از نزدیک شاهد بودم
مشکل مرشدان شما اینکه از واقعیتها فرار میکنند و صرفا با برچسب بی بی سی و معاند و فاسد و ضد فلان و اینا میخوان فقط سرپوش بزارند.
فقط یکی از نتیجه های این داستان سرایی های بی سر و ته اینه:
…
تازه این ثبت شده هست.
کسی از نفس های آخر صحبت نکرد. از حال و آینده ای صحبت کردیم که اتفاقا باحضور اندیشه های شما هست.
مشکل لینک دادن از خبر آنلاین چی بود من نمیدونم
مطلب حذف شده امار مهاجرت حدود ۶۸ هزار نفر در سال تو بیش از ۱۰ سال گذشته هست.
اگه اینترنت ماهواره ای میخواهی گوشی رجیستر نشده باید بخری اتفاقا ارزانتر هم هست تماس تلفنی ماهواره ای هم احتمالا اضافه میشه
یکی نیست بگه اخه بابا چین تون هم نمیتونه چیزی بزنه که روی گوشی کار کنه بعد شما میخواین چ غلطی بکنین
فقط ادعا فقط آزار و اذیت مردم
دنبال اینین که مردم کمترین خیال راحتی نداشته باشن
احتمالا قصد آنها چیزی شبیه به اینترنت چینی است که در قسمتی از این طرح صیانت باید از گوشی بومی با اپهای داخلی استفاده کرد که به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم که همچین کاری بکنید و اپ های جایگزین مثلا یوتوب که آپارات هست استفاده بکنید بخصوص که ثابت شده پیام رسانهای داخلی جاسوس افزار هستند و حتی در صورت استفاده از تلگرام اطلاعات شما را به سرقت میبرند البته این قسمت طرح هم میشود به راحتی دور زد و یک راه حل خیلی ساده دارد و آن عوض کردن رام گوشی به گلوبال میباشد که اگر این کار را نکنید ارزش گوشی شما پایین آمده و خریداری نخواهد داشت.