در رویداد “کیفیت اینترنت ایران” پلتفرم زلکا به تحلیل صفحه اینستاگرام وزیر ارتباطات و از طریق آن به بررسی شکایات مردم از وضعیت اینترنت پرداخت. در ادامه با هم نگاهی خواهیم داشت به این آمار. با ما همراه باشید.
زلکا یک پلتفرم یکپارچه پایش، تحلیل و مدیریت رسانهها و شبکههای اجتماعی برای تبدیل اَبَردادهها به دانش کاربردی در مارکتینگ، برندینگ و روابط عمومی است. این مجموعه روز گذشته در رویداد کیفیت اینترنت ایران، با تحلیل صفحه اینستاگرام آذری جهرمی، از نگاهی متفاوت وضعیت اینترنت و نوع شکایت کاربران را مورد بررسی قرار داد.
تحلیل صفحه اینستاگرام وزیر ارتباطات
طبق آمارهای ارائه شده زلکا، محمدجواد آذری جهرمی از فروردین سال 98 تا بهمن سال 99، تعداد 327 پست در اینستاگرام منتشر کرده است و در مجموع بیش از 2 میلیون و 300 هزار کامنت برای این پستها دریافت کرده است. تعداد فالوئرهای صفحه جهرمی در طول بازه مورد نظر رشد چشمگیر 258 درصدی داشته است.
در تحلیل نظرات ثبت شده در صفحه جهرمی، زلکا موضوعات صحبت شده را به دو بخش اینترنت ADSL و اینترنت موبایل تقسیم کرده و نظراتی که ارتباطی با موضوع اینترنت نداشتند را از این مجموعه حذف کرده است. همانطور که در تصویر پایین مشاهده میکنید، چیزی در حدود 90 درصد مردم در نظرات خود از اینترنت ADSL از کیفیت آن رضایت نداشتند و دغدغه 8 درصد از این افراد قیمت اینترنت ثابت بوده است.
در بخش اینترنت موبایل قیمت و نحوه محاسبه ترافیک بزرگترین دلیل نارضایتی کاربران بوده و است در حدود 81 درصد از کاربران از قیمت اینترنت همراه گلهمند بودهاند.
زلکا در ادامه به ارائه آماری از میزان تأثیر اینترنت، پهنای باند و سرعت بر GDP (تولید ناخالص داخلی) و رشد اقتصادی کشورر پرداخت. طبق اعلام این مجموعه انجمن اینترنت انگلستان به این نتیجه رسیده است که با افزایش پهنای باند تا سرعت 1 گیگابیت درثانیه میتواند تا سال 2025 به رشد 0.2 تا 1.2 درصدی در GDP دست پیدا کند. شرکت اریکسون نیز اعلام کرده که با افزایش 2 برابری سرعت اینترنت، رشد سالیانه 0.3 درصدی در اقتصاد هر کشور ایجاد خواهد شد.
این مطالعات میتواند نمایانگر این موضوع باشد که سرعت و کیفیت اینترنت تا چه اندازه میتواند بر رشد اقتصادی و تولید ناخالص کشورها تأثیرگذار باشد.
دیدگاهتان را بنویسید