گوشی گیمینگ آینده ایسوس در رگولاتوری چینی TENAA رویت شده و حالا تصاویر و مشخصات ROG 3 تا حد زیادی لو رفته است. این گوشی پیشتر در Geekbench مشاهده شده بود میدانستیم که دارای 12 گیگابایت حافظه رم، اندروید 10 و اسنپدراگون 865 است. حالا مشخصات این دستگاه به لطف رگولاتوری تنا لو رفته است.
تصاویر و مشخصات ROG 3
Asus ROG 3 دارای یک باتری غول پیکر 5800 میلی آمپر ساعتی و نمایشگر بزرگ 5.69 اینچی است. انتظار میرود که این نمایشگر OLED با نرخ نوسازی 144 هرتز باشد، اما اطلاعاتی در این خصوص هنوز منتشر نشده است. با این حال، تأیید شده که رزولوشن نمایشگر Full HD+ است.
همچنین انتظار میرود که شارژر این گوشی 30 وات باشد. دوربینهای سهگانه آن هم مجهز به سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی و سنسور فوق عریض 13 مگاپیکسلی است. دوربین سلفی گوشی هم 13 مگاپیکسلی خواهد بود.
Asus ROG 3 در AnTuTu
در کنار مشخصات و تصاویر، این گوشی در بنچمارک انتوتو نیز ظاهر شده و نتایج خیرهکنندهای به ثبت رسانده است. گوشی گیمینگ ایسوس در مجموع امتیاز 646310 را بدست آورده است. تا امروز بالاترین امتیاز گوشیهای اندرویدی در AnTuTu متعلق به گوشی Find X2 Pro اوپو بوده که 604123 است.
امتیاز بالاتر کسب شده توسط گوشی گیمینگ ایسوس را میتوان به پردازنده اورکلاک شده اسنپدراگون 865 و ترکیب آن با 16 گیگابایت حافظه رم و 512 گیگابایت حافظه ذخیره سازی نسبت داد. نمایشگر 144 هرتز این گوشی هم تأثیر خود را در امتیاز بالاتر در بخش UX نشان داده است. اسنپدراگون 865 در حالت نرمال دارای کلاک اسپید 2.84 گیگاهرتز است، اما نسخه تقویت شده آن در گوشی ایسوس 3.09 گیگاهرتزی است. پیشبینی میشود که Asus ROG 3 دارای سیستم خنک کننده اکتیو یا مایع باشد.
ROG Phone II سال گذشته در ماه جولای معرفی شد. با استناد به حضور این گوشی در TENAA، میتوان پیشبینی کرد که ROG 3 نیز ماه جولای 2020 (ماه آینده) معرفی شود. البته پیش از این هم خبرهایی در رابطه با معرفی این گوشی در ماه جولای به گوش رسیده بود.
در واقع اگر سرمایه گذاری باشه ، روی بازی های کنسولی اندروید کار کنه که منحصراً با چیپست های خاصی کار کنند خیلی سود میکنه خیلی .
گوشی A30 ساموسنگ هم تمامی بازی های سبک و سنگین رو اجرا میکنه .
وقتی بازی انحصاری و با گرافیک اختصاصی وجود نداره خرید گوشی گیمینگ هم توجیهی نداره .
چرا توجیهی داره میتونی با این گوشی فورت نایت رو روی بهترین حالت ممکن بازی کنی
با A30 شاید بشه خیلی از بازیا رو اجرا کرد ولی روی تنظیمات گرافیکی LOW
چقدر خوبه که به زبان چینی هم مثل انگلیسی تسلط دارید😃
😅😅😅
خانم نور بخش گوشی های هوشمند فوق العاده قدرتمند شدن ….نرم افزار یا بازی هست که بخواد سخت افزار این گوشیا رو به چالش بکشه؟ یا نصف قدرت گوشیای هوشمند امروزی بلااستفاده هست؟
سلام آقای پژمان
نه واقعا.. الان فکر میکنم هیچ بازی یا برنامهای خاصی نیس که بتونه تمام توان گوشیای پرچمدار رو به چالش بکشه.
واسه همین اگه اشتباه نکنم، یه شرکتهایی مثل گوگل و وانپلاس گفتن ما از چیپست جدید کوالکام استفاده نمیکنیم. چرا الکی هزینه بیشتر بدیم وقتی راندمان اونقدری تفاوت نداره و لزوما فقط بحث بنچمارک مطرحه
یا مثلا هوآوی گفت که ما از همون هستههای قبلی ARM استفاده میکنیم، اونم به همین دلیل
حالا شاید سختافزار قدرتمندتر تو بلند مدت تأثیر خودشو بیشتر نشون بده
اما من به نظرم بهتره که تو این نقطه سازندههای گوشی تمرکزشون رو سیستمای خنک کننده بذارن
بنظر من که قدرت پردازنده خیلی مهمه خیلی از کاربرا از سال ۲۰۱۳ هر سال می گن قدرت گوشی ها زیاد از حده ولی اینطور نیست الان خیلی از بازی ها و نرم افزار های سنگین هستن درسته که گوشی های ضعیف اون ها رو اجرا می کنن ولی نه به خوبی . مثلاً توی نرم افزار ها human anatomy atlas رو نسخه اخرش رو بگیرید و ar رو داخل برنام استفاده کنید گوشی های ضعیف گیر می کنن گوشی های قوی هم بشدت داغ می کنن بعضی موقع ها قوی تر دن پردازنده به این معنی که نرم افزار به خوبی بدون استفاده از حداکثر قدرت گوشی کار می کنه و باعث داغ شدن و کاهش عملکرد نمی شه و قدرت پردازنده توی بلند مدت خودش رو نشون میده معمولا هر کس گوشی می خره بین یک تا پنج سال استفاده میکنه و پس از یک سال کاملا قدرت پردازنده قویتر ملموسه چون نرم افزار ها اپدیت می شن و قابلیت های جدید بهشون اضافه می شه شم همین الان می تونید گوشی با پردازنده 845 و 855 رو با هم مقایسه کنید توی برنامه های مختلف و کاملا فرق رو حس می کنید.
(: