پیام رسان “تلگرام” را می توان محبوب ترین شبکه اجتماعی، دست کم برای کاربران ایرانی دانست؛ در ابتدا با یک پیام رسان ساده روبرو بودیم که شاید چیزی برتر از “وایبر” نبوده و کاربران به دلیل مشکلات فنی آن به سمت تلگرام کشیده شده بودند. اما پس از گذشت زمان، این شبکه مبدل به یک پخش کننده موسیقی، فضای ابری و منتقل کننده با کیفیت اطلاعات و تکست شد. سپس انواع و اقسام کانال های گوناگون از رسمی تا غیر رسمی و آموزشی در آن مشغول به کار شد.
به عبارتی تلگرام را می توان برترین استارتاپ در وضعیت داخلی ایران دانست که موفق به ایجاد شغل برای کاربران بسیار شده و عادت به این اکوسیستم از سوی سرویس دهنده و درخواست کننده، در کثری از زمان صورت گرفت. اینک تلگرام برای بسیاری به یک محل کار مبدل شده و کسب و کار آن با یک گوشی موبایل هوشمند، تبلت و یا حتی سیستم PC قابل انجام بود. منابع رسمی اپلیکیشن های ایرانی و بومی را برای ادامه حیات این کسب و کارها معرفی کرده اند.
از چندی پیش، اخباری مبنی بر حذف این شبکه اجتماعی از گردونه روزگار به گوش رسید… نگرانی ها با وعده های وزیر محترم ارتباطات و فناوری، و یا ریاست محترم جمهوری، به دلگرمی مبدل می شد؛ اما در نهایت در روز گذشته دستور رسمی دادستانی تهران مبنی بر فیلتر Telegram به سرویس دهنده های اینترنت کشور ابلاغ شده و این شبکه اجتماعی هم اینک در بسیاری از سرویس دهنده ها فیلتر است. دادستان تهران دلایلی بسیاری از جمله شکایت های متعدد و امکان به خدمت گرفته شدن تلگرام توسط گروهک های تروریستی به منظور تبلیغات و هماهنگی با هدف انجام عملیات را از جمله دلایل فیلتر این شبکه اجتماعی عنوان کرده است. وب سایت و اپلیکیشن تلگرام در تمامی پلتفرم ها به طور رسمی فیلتر شد.
پس چرا برای من هنوز بدون فیلتر باز میشه ؟ :l
مشکل حل می شه :p فیلتر بازکن :p
good for you .i.:-bd
ما هم با فیلترشکن امدیم=))