با وجود مشخص شدن و تثبیت برنامه ها و موقعیت شرکت های مختلف بازی سازی در نسل هشتم بازی های کامپیوتری، شرکت کرایتک هنوز موفق به محکم کردن جایگاه خود در دنیای بازی های کامپیوتری نشده است و فروغی که در نسل قبل به موجب تولید و انتشار عناوینی نظیر مجموعه بازی های Crysis (به طور واضح عنوان نخست از این مجموعه) از این شرکت شاهد بودیم را هم اکنون و در نسل حاضر نمی توان از کرایتک مشاهده کرد. در این میان مسلماً بسیاری از علاقه مندان به شرکت کرایتک کنجکاو به دانستن برنامه های آتی این شرکت بازی سازی در دنیای بازی های کامپیوتری و آگاهی از اهداف کرایتک در طی ادامه ی نسل هشتم بازی های کامپیوتری هستند.
مدت هاست که هیچ خبری از ساخت بازی بزرگی توسط شرکت کرایتک به گوش نمی رسد و با توجه به شواهد موجود و همچنین بر اساس عناوین جدیدی که در طی یک سال اخیر توسط این شرکت به علاقه مندان دنیای بازی های کامپیوتری معرفی شده اند، به نظر می رسد که عمده تمرکز اعضای کرایتک در ادامه ی نسل هشتم بازی های کامپیوتری بر روی تولید و انتشار عناوین مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی قرار خواهد داشت. در این میان می توان به بازی هایی نظیر The Climb و Robinson: The Journey اشاره کرد که پروژه های در دست تولید شرکت کرایتک در بخش واقعیت مجازی به شمار می روند و پیش از این در قالب برخی مطالب پیشین خود در وب سایت سخت افزار به نکاتی در رابطه با آن ها اشاره کرده بودیم. البته اعضای شرکت کرایتک آن دسته از بازیبازانی که فعلاً قصد نزدیک شدن به تکنولوژی واقعیت مجازی و بازی های کامپیوتری مبتنی بر این پلتفرم نو ظهور ندارند را فراموش نکرده اند و علاوه بر عناوین یاد شده بازی HUNT: Horrors of the Gilded Age را هم برای این دسته از مخاطبان خود در دست تولید دارند. اثری مبتنی بر تجربه ای گروهی و چند نفره که علاقه مندان به آثار شرکت کرایتک برای آگاهی از تمام جزییات مربوط آن باید قدری بیشتر انتظار بکشند. در هر صورت ساخته شدن این بازی که به لحاظ ساختار کلی اندکی با تجربیات پیشین شرکت کرایتک در دنیای بازی های کامپیوتری فاصله دارد قادر نیست تا موضوع تمرکز شرکت کرایتک بر تولید عناوین مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی را کم رنگ جلوه دهد. فرآیندی که اعضای این شرکت برای انجام هر چه بهتر آن به استفاده از تکنیک ها مبتنی بر واسط برنامه نویسی Direct X 12 روی آورده اند. بنا بر تایید اعضای شرکت کرایتک آن ها در حدود یک سال است که به کار با این واسط برنامه نویسی سطح پایین نو پا مشغول هستند و در طول این مدت با بسیاری از ریزه کاری های مربوط به کار با Direct X 12 آشنا شده اند. در واقع مهندسان شرکت کرایتک قصد دارند تا از برخی تکنیک های انحصاری واسط برنامه نویسی سطح پایین Direct X 12 به منظور طراحی هر چه بهتر بازی های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی بهره بگیرند.
به عنوان مثال یکی از تکنیک های مهم مبتنی بر واسط برنامه نویسی سطح پایین Direct X 12 یعنی تکنیک پردازش نا همگام اکنون در قالب سیستمی با نام پرتو افشانی مجدد توسط شرکت کرایتک در قالب موتور گرافیکی انحصاری این شرکت یا همان CRYENGINE برای طراحی بازی های واقعیت مجازی مورد استفاده قرار گرفته است که یکی از کاربرد های مهم آن در این قبیل بازی ها کاهش تاخیر در پردازش میزان فریم های خروجی بازی های ساخته شده توسط کرایتک و جلوگیری از افت آن ها در حین اجرای این بازی ها خواهد بود. البته اعضای شرکت کرایتک در تلاش هستند تا از این تکنیک علاوه بر مورد یاد شده در زمینه های دیگری نیز بهره بگیرند. با این حال این امر مستلزم انجام بهینه سازی های فراوان تری در ساختار واسط برنامه نویسی Direct X 12 و همگام سازی هر چه بیشتر پتانسیل های آن با توانایی های موجود در موتور گرافیکی CRYENGINE خواهد بود. چرا که یکی از موانع موجود در زمینه ی استفاده ی هر چه بیشتر (و بهتر) از تکنیک یاد شده در امر ساخت بازی های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی توسط شرکت کرایتک نا سازگاری سخت افزار های اجرا کننده ی این بازی ها با تکنیک های فنی یاد شده است. به این معنی که پردازنده های گرافیکی موجود در بازار هنوز آن گونه که باید قادر نیستند با تکنیک هایی نظیر پر تو افشانی مجدد (که خود مبتنی بر تکنیک پردازش نا همگام است) منطبق گردند و به اجرای بی کم و کاست آن ها بپردازند. به عبارت بهتر اعضای شرکت کرایتیک نیز همانند سازندگان بازی HITMAN یعنی اعضای استودیو IO Interactive بر این نکته تاکید دارند که استفاده ی بهینه از پتانسیل های موجود در واسط برنامه نویسی Direct X 12 مستلزم این است که نسخه ی مبتنی بر Direct X 12 بازی های کامپیوتری جدید (بر خلاف روال جاری) از روی نسخه ی Direct X 11 این بازی ها پورت نگردد و خود به شکل مجزا طراحی گردد. به عبارت بهتر مشاهده ی کارایی اصلی و پتانسیل واقعی موجود در واسط برنامه نویسی سطح پایین Direct X 12 در امر طراحی بازی های کامپیوتری روز در گرو عبور کامل از واسط برنامه نویسی Direct X 11 و تمرکز کامل و همه جانبه ی بازی سازان بر روی بهره گیری از نسخه ی جدید تر این ابزار یعنی Direct X 12 خواهد بود. به هر حال شرکت کرایتک قصد دارد با بهره گیری از پتانسیل های موجود در واسط برنامه نویسی سطح پایین Direct X 12 و تلفیق این پتانسیل ها با توانمندی های موتور گرافیکی CRYENGINE حضور موفقی در دنیای نوین واقعیت مجازی داشته باشد. طی روز های آینده به سایر پتانسیل های موتور CRYENGINE در این زمینه نیز اشاره هایی خواهیم داشت.
باز هم 970 هنوز جز قویترین هاست تو قیمت خودش . و تو بازار نو اون پیدا میشه که خیلی خوبه .
=smile
این رو روحساب سیستم خودم میگم که بعد دوسال استفاده از 970 دیگه این کارت حتی تولید هم نمیشه و البته همه میدونین بدرد 4k زمانی هم که تازه اومده بود یکی از بهترینهای بازار بود.
یک سیستم هفت تومنی میشه حداقل سه سال رو براحتی رد کرد البته با داشتن بهترین کارت گرافیک هم نباید سه سال بیشتر انتظار داشته باشی تازه اونم رو 1080 و نه 4k یا VR
این جملت اصلا تنمو لرزوند :l
ببین سه سال میتونی رو بالاترین تنظیمات گرافیکی هر بازی رو بازی کنی به شرطی که گرافیک خوبی داشته باشی اما بعدش گرافیک بازی رو میاری پایین و دوباره بازی میکنی.
این جمله رو کسی داره بهت میگه که سیستمش پیرمرد شده ولی هنوز داره سرسختی میکنه. 😀
راستی خیلی دلم میخواد بدونم مشخصات سیستمت چیه. :-bd
امیدواریم به انقلاب دوباره گیم…………:-bd
اگه توان خرید سیستم قوی داشته باشید pc بهتره
اگه توان خرید سیستم قوی داشته باشید pc بهتره
اول این که 3dm فقط یکسال قراره بازی کرک نکنه.دوم این که الان همه اشتراکی میگیرن من خودم استفاده کردم.سوم این که وقتی کنسول بخری تا 5 یا 6 سال خیالت راحته اما کیفیت بازی مثل pc نیست .بازی کنسول خیلی گرونه بعلاوه بازیهای رایانه خیلی بیشتر از بازیهای کنسولها هستن.و اما در مورد رایانه ارتقا معمولا گرون تموم میشه اما با یک سیستم هفت تومنی میشه حداقل سه سال رو براحتی رد کرد البته با داشتن بهترین کارت گرافیک هم نباید سه سال بیشتر انتظار داشته باشی تازه اونم رو 1080 و نه 4k یا VR.پیشنهاد من رفتن به سمت PC است چون خیلی میتونی واسش بازی بخری در حالیکه هزینه خرید ده تا بازی واسه کنسول حداقل یک میلیون و در بازی های گرونتر تا دومیلیون پول لازم داره در حالیکه من واسه خرید 100 بازی هم طی این چند سال یک تومن ندادم.بحر حال انتخاب با خودته.یادت باشه تعداد PC بازها خیلی بیشتر از گیمرهای کنسولهاست.اخرین نکته این که یک PC رو میشه همیشه ارتقا داد ولی وقتی کنسول بره به نسل بعدی کم کم دیگه باید کنسول رو بندازی کنار
بستگی به سیستم شما داره که مشخصات سیستمتون چیه .
بهتره سوالتون رو با مشخصات سیستم در قسمت لیست قیمت قطعات بگید.
:-bd
من بین خرید کارت گرافیک و ps4 موندم به نظر شما با توجه به اینکه دیگه بازی ها کرک نمیشه خرید ps4 منطقی تره؟
محسن جان فقط امیدوارم کل تمرکزشونو روی واقعیت مجازی نزارن و یه روزی نرسه که بازی ها فقط نیاز به واقعیت مجازی داشته باشن:smiley0
این صحبت کاملن درسته که از 11 باید به 12 کوچ کنند و بازی از پایه براساس 12 نوشته بشه اما مشکلی که این وسط هست عدم توانایی کنسولها برای ساپورت این رابط هست و اینکه برای نوشتن بازی مولتی پلتفرم نسخه پی سی به کل دچار تحول میشه و کار برای شرکتها سخت میشه و ممکنه اشتباهات و باگهای ناخواسته ای بوجود بیاد و اونم بخاطر عجله در ارائه نسخه پی سی است.
کرای انجین هم بازی شاهکاری داره به نام کرایسیس که درهر قسمت شاهکاری در ژانر شوتر بود که واقعن لذتی وصف نشدنی برای گیمرا به ارمغان میاورد و مشتاقانه منتظر نسخه ای از این بازی با رابط 12 هستم.=smile=smile