جهان در حال گذر از نوستالژی های ما است.تمامی برندهایی که در گذشته به عنوان سلطان دنیای الکترونیک شناخته می شدند،امروزه در قعر جدول قرار گرفته اند و یا در حال تبدیل به یکی از زیرشاخه های برندهای بزرگ امروزی هستند.چه کسی فکرش را می کرد که فاکس کان روزی بخش تولید نمایشگر های شارپ را تصاحب نماید و یا مرورگر (Browser) “اپرا” به یک شاخه تجاری برای کنسرسیوم های چینی مبدل گردد؟هر چه که باشد،این اتفاقات در حال تغییر باور و نوستالژی ما هستند.
وایو، (vaio) نشان کامپیوترهای سونی بود، که در سال ۱۹۹۷ توسط تیموتی هانلی، شروع به کار کرد.شرکت سونی در دهه ۱۹۸۰ شروع به تولید کامپیوتر نمود،ولی تنها در بازار ژاپن محصولات کامپیوتری خود را عرضه میکرد.تولید و عرضه بینالمللی کامپیوترهای سونی، در سال ۱۹۹۶ آغاز شد. نخستین تولیدات سونی شامل کامپیوترهای شخصی (دسکتاپ) بود، که توسط شرکت زیرمجموعه آن، که با نام ویدئو آئودیو اینتگریتد اوپریشن (Video Audio Integrated Operation به معنی عملیات یکپارچه سمعی بصری) در ایالات متحده راهاندازی شده بود، تولید میگردید. برند وایو از مختصر شده نام این شرکت، گرفته شده است. همچنین لوگوی وایو، از دو بخش تشکیلشده، که حروف وی و ای (VA) نشانگر موج آنالوگ و آی و او (IO) نمایانگر کدهای صفر و یک یا کدهای دودویی است.سونی پس از توقف تولید نوت بوک های خود،وایو را به یک شرکت دیگر واگذار کرد.سونی بزرگ داستان ما که روزی اقدام به خرید همتای ژاپنی خود،”آیوا” (Aiwa) کرده بود،یکی از مهمترین خط تولید های خود را به همین آسانی به یک شرکت دیگر واگذار کرد.
فوجیتسو شرکت تجهیزات الکترونیکی، مخابراتی و فناوری اطلاعات ژاپنی و چندملیتی است،که طبق آخرین آمار در سال 2013 پس از IBM و HP بهعنوان سومین ارائهکننده خدمات فناوری اطلاعات در جهان، محسوب می گردد. دفتر مرکزی آن در شهر توکیو قرار دارد. شرکت فوجیتسو که در سال ۱۹۳۵ در پی تفکیک از شرکت فوجی الکتریک تاسیس شد. امروزه این شرکت با داشتن ۱۷۲ هزار کارمند در بیش از ۷۰ کشور خدمات و محصولاتی چون: نرمافزار و سختافزار ، مدیریت فناوری اطلاعات و مشاوره اطلاعاتی، تجهیزات مخابراتی و تلفن همراه، پرینتر، اسکنر و سرورهای کامپیوتری را ارائه میدهد.فوجیتسو با بکارگیری ترکیبی از کارشناسان نخبه سیستمها و خدمات آیتی و پیشرفتهترین فناوریهای در زمینه محاسبات، ارتباطات و صنایع میکروالکترونیک، توانسته است با ارایه محصولات باکیفیت به مشریان، آنها را از ارزش افزوده محصولات خود بهرهمند سازد. محصولات تولیدی این شرکت در کشور آلمان شامل انواع: کامپیوتر، سرور، تبلت، نوت بوک، تین کلاینت، کیبرد، مادر بورد، صفحه نمایش و … است.
توشیبا، (Toshiba) شرکت خوشهای ژاپنی و چند ملیتی است، که دفتر مرکزی آن در شهر توکیو، ژاپن قرار دارد. محصولات این شرکت شامل: تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات، قطعات الکترونیکی، سیستمهای برقی، زیرساختهای شهری و صنعتی، لوازم خانگی، تجهیزات پزشکی، لوازم اداری و دفتری، ابزارهای روشنایی، تجهیزات نورپردازی و نیز ارائه خدمات لجیستیکی است.
کنسرسیومی بر علیه غول های تایوانی!
حال طی آخرین اخبار،این سه کمپانی یعنی وایو،توشیبا و فوجیستو در حال ایجاد یک کنسرسیوم بسیار قدرتمند هستند.این برندها در یک قسمت تمامی سیستم های خود را ادغام کرده و به جنگ تایوانی ها خواهند رفت.اگر همه چیز به درستی و بر وفق مراد آنها باشد،این قرارداد تا پایان ماه مارس به امضا خواهد رسید.شایعات مبنی بر آن است که شرکت نهایی و یا محصولات نهایی آنها احتمالا با نام تجاری “وایو” عرضه خواهد شد.نکته جالب توجه در آن است که هر سه این برندها دارای نقاط قوتی هستند که دیگران از آنها بی بهره هستند.به لطف نام وایو،بازار آمریکا در دستان وایو خواهد بود.نفوذ فوجیتسو بر بازار اروپا بر هیچ کس پوشیده نیست و در نهایت توشیبا سهم بزرگی از بازار ژاپن،آسیا و خاورمیانه را دست دارد که به آسانی می تواند شرایط را در آنها محیا سازد و رقابت با آن کار آسانی نیست.از سوی دیگر ادغام این 3 برند با یکدیگر ضمن ایجاد اشتغال در ژاپن و کشورهای شریک،می تواند باعث صرفه جویی در سیستم های نرم افزاری،محاسباتی و عدم نیاز به ایجاد پایگاه گردد.به عبارت بهتر هر کدام از این کمپانی ها دارای مراکز بسیاری در سراسر جهان هستند که به خوبی محصولات جدید را پوشش خواهند داد.ژاپن ثابت کرده است که در ایجاد کنسرسیوم ها هیچگاه شکست نخورده و نخواهد خورد.بدین ترتیب برندهای تایوانی و تایوانی/چند ملیتی درگیر یک رقابت بسیار سخت خواهند شد که در پشت آن غول هایی متخصص قرار دارند!
میشن سه در یک.
توشیبا یه زمانی تو لپتاپ ها برای خودش تو بازار فرمانروایی میکرد یادش بخیر
:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd
ادم از شنیدن خبر فروخته شدن شرکت هایی که یه زمانی واسه خودشون اسم و رسمی داشتن واقعا ناراحت میشه:emoji0
انصافا کیفیت محصولاتشون عالیه مخصوصا توشیبا که مرگ نداره