بسیاری از خبرگذاری های معتبر،از ساعاتی پیش اقدام به انتشار اخباری از سوی وزیر دفاع میهن عزیزمان کرده اند. وزیر دفاع از مذاکره با کشور روسیه برای خرید جنگنده پیشرفته سوخو۳۰ خبر داد و گفت: حتی تعداد جنگندههای سوخو۳۰ که قرار است خریداری کنیم هم مشخص شده است.ما نیز با امید خرید هر چه سریعتر این جنگنده،با شما خواهیم بود در کنار معرفی برخی امکانات این هواپیما و کلیپی زیبا از توانایی های آن.
سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح سهشنبهشب طی سخنانی در گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به سؤالی درباره خرید جنگنده از روسیه گفت: در رابطه با خرید جنگنده از روسیه با توجه به نیاز نیروی هوایی ارتش با روسها صحبتهایی شده است و در حال حرکت بهسمت انعقاد قرارداد با روسها هستیم.ایشان در ادامه با بیان اینکه جنگنده انتخابی و مورد نظر وزارت دفاع،جنگنده سوخو 30 است،ادامه داد تعداد جنگندههای سوخو30 که قصد خرید از روسها داریم مشخص شده ولی فعلاً تعداد این جنگندهها را اعلام نمیکنیم.آقای حسین دهقان در ادامه توضیحات خود به شایعه خرید جنگنده چینی جی 10 پاسخ داده و اظهار داشت: بنده خودم هم این جنگنده را دیدهام ولی قرار نیست این جنگنده چینی را خریداری کنیم.ایشان در ادامه به تولید تانک کرار نیز اشاره فرموده و گفتند: یک تانک پیشرفته را که اگر بهتر و پیشرفتهتر از تانک T90 روسیه نباشد در همان سطح است تولید کردهایم که فعلاً نامش را کرار گذاشتهایم ولی ممکن است در آینده نام آن تغییر کند که این تانک هم در آینده رونمایی خواهد شد.
زمزمه های این خبر برای اولین بار در مهر ماه سال جاری صورت گرفت.این جنگنده می تواند روح تازه ایی به ناوگان نسبت سالخورده نیروی هوایی باشد.ستون فقرات نیروی هوایی ایران عزیزمان هم اکنون بر پایه دو جنگنده MIG-29 و F-14 بنا شده است.بدین ترتیب جنگنده های سوخو 30 می توانند جایگزین مناسبی برای پاسخ به تهدیدات دشمنان باشد. سوخو-۳۰ نام گذاری ناتو : فلانکر-سی (Flanker-C) یک جنگنده دو موتوره و دو سرنشینه مدرن و بسیار چابک است که توسط شرکت هوانوردی سوخو در روسیه ساخته شده است . این جنگنده چند منظوره برای تمام شرایط آب و هوایی طراحی شده است و بسیار مناسب ماموریت های هوا به هوا و هوا به سطح است . این هواپیما ویژگی توانایی خلبان اتوماتیک در تمام مراحل پرواز از جمله پرواز کم ارتفاع یا کروز دارد . برد عملیاتی این جنگنده ۱۵۰۰ کیلومتر است و با مخزن اضافی سوخت ۳۰۰۰ کیلومتر که با استفاده از سیستم سوخت گیری هوایی میتوان آن را تا ۵۲۰۰ کیلومتر (۳۲۰۰ مایل) افزایش داد. از آنجایی که سوخو برای تمامی شرایط آب و هوایی مناسب است،قادر به خدمت در تمامی پایگاه های هوایی ایران خواهد بود. جنگنده SU-30 تولید روسیه است که در سال 1996 به خدمت گرفته شد.این جنگنده در 12 مدل تولید شده است که به واقع نمونه ارتقاء یافته جنگنده SU-27 است.سوخو 30 در 11 کشور جهان مشغول به خدمت است که برخی از این کشورها مانند هند،این جنگنده را با کمک روسیه در داخل خاک خود تولید میکنند.برجسته ترین مدل های سوخو 30 به این ترتیب است،M2،MK و SM.سری MK این جنگنده به منظور فروش های برون مرزی طراحی شده است که قابلیت نصب سامانه های متعدد را به درخواست مشتری خواهد داشت.نمونه SU-30 تولیدی هند نیز با نام MKI شناخته میشود.نمونه هایی از نوع پیشرفته سوخو در کشورهای ونزوئلا،هند،چین و حتی ویتنام موجود است.سامانه راداری این جنگنده در دو نوع N001 پالس داپلر و ژوک است.این رادارها به طور معمول توان پوشش شعاع 150 کیلومتر را خواهند داشت.غلاف های جنگ الکترونیک نیز در سوخو 30 موجود است و خوشبختانه در این قسمت دست کشورهای خریدار برای تغییرات بومی آنها باز است.سخت افزارهای جنگ الکترونیک به عنوان یکی از مهمترین تسلیحات در جنگنده های امروزی شناخته میشوند.سیستم هدف یاب الکترونیکی کلاه خلبان و سامانه فروسرخ OLS-27 از دیگر امکانات پیشرفته این جنگنده هستند.
وتورهای SU-30 از نوع AL-31F هستند که توان ارتفاع پروازی تا 17 کیلومتر و برد پروازی تا حداکثر 3000 کیلومتر را فراهم میسازد.حداکثر سرعت این جنگنده نیز برابر با 2100 کیلومتر در ساعت است.لازم به ذکر است قابلیت نصب سامانه های مختلف به منظور ارتقاء بردار رانش نیز وجود خواهد داشت. سوخو 30 قابلیت نصب موشک و بمب های متعددی تا وزن حداکثر 8 تن را داراست.این تسلیحات شامل موشک های معروف و هدایت راداری R-27 و R-77،موشک های هدایتی فروسرخ R-73،موشک های ضد کشتی و ضد رادار KH-31،موشک های هوا به سطح KH-29 و KH-59،بمب های هدایت شونده KAB-500 و KAB-1500 و یک توپ برای درگیری های نزدیک است.سوخو 30 یک جنگنده چند منظوره است که برای اهدافی مانند بمباران،برتری هوایی،رهگیری و پشتیبانی استفاده میگردد.نمونه های پیشرفته تر این جنگنده نیز با نام های SU-30M2 و MKK در حال تولید و به روز رسانی است.مدل MKK به صورت ویژه و به سفارش ارتش چین تولید شده است که توان حمله به کشتی در آنها تقویت شده است.گونه SM یکی بهترین نمونه های این جنگنده است که یکی از مهمترین تفاوت های آن با نمونه های دیگر،نصب بالچه های معروف به کانارد است که در قسمت اتصال بال و بدنه و کابین قرار میگیرد.موتورهای نصب شده در این مدل نیز از قابلیت تغییر دهنده برد رانشی برخوردار هستند که بدین وسیله این جنگنده از قابلیت مانور پذیری بسیاری بالایی استفاده خواهد کرد. نمونه 30SM نیز از رادار آرایه فازی غیر فعال BARS-R استفاده میکند در حدود 140 کیلومتر را تحت شعاع قرار میدهد.این رادار از بهترین نمونه های استفاده شده در SU-30 است.SM از موتورهای قدرتمند AL-31F استفاده میکند که سرعتی بالغ بر 2 ماخ را به ارمغان می آورد.ارتش روسیه نیز در حال حاضر 60 فروند از این نمونه را خریداری کرده است که در بین قسمت های مختلف خود پخش خواهد کرد. در حال حاضر به طور دقیق مشخص نخواهد بود که مدل دقیق جنگنده های دریافتی از کدام نوع SU-30 خواهند بود.در ادامه می تواند شاهد ویدئویی کوتاه از قابلیت های این جنگنده باشید.
قسمت هایی از این مطلب از منبع مشرق نیوز هستند.
اونقدر داغ هستیم که از سال 1395 تا الان دارم میسوزیم. کشور ویران است
روسیه فقط به فکر منفعت خودشه هیچ چیز درست درمونی به ایران نمیفروشه مگر اون از رده خارج باشه
خدا شاهده اگه بجای سوخوی ۳۰ میگ ۳۱ یا میگ ۳۵ حریداری شود از روسیه خیانت به کشوره ولی اگه میگ ۳۱ یا ۳۵ را با امتیاز حق تولید در ایران بده عالیه در غیر این صورت خیانته
اخه فرانسه دیوانس . اونا خون ایدزی هارو بما دادن بعد به ما جنگنده بدن
:smiley0
میفهممت داداش. درکت میکنم. جماعت ندید پدید ما نمیفهمه این حرفاتو
سلام به اقایون دانشمند . تو جمع شما یکی که اپدیت باشه و منتقی …یا شما مدیر اقای سایت که فکر نکنم دیدگاهمو بزاری تو سایت . درد من این سوخو 30 یا پکقا ..کلا چرا ایران اینجوریه ؟ گنگه؟ اشتباه همه کشورا میکنن ولی دیدید یهو یکی تصمیمی میگیره …خریدی میکنه و… که مافوق جنایت ودشمنی و ضربه کاری به ستونهای کشورمونه ….حالا اتفاق افتاده ولی اون شخص باز خواست نمیشه …. کنارم نمیزارنش… طلب کارم میشه دلایلی میاره طنز مهران مدیری کم میاره .چرا؟؟؟؟//؟ چقدر؟؟؟؟/ تا کی؟؟؟؟؟ اونایی که میفهمن چی میگم درد میکشن؟ یعنی ادم پیش خودش فکر میکنه من الاف وب گرد میتونم استاد دانشگاه اینا باشم. میگیری؟؟؟؟ سوخو ؟؟؟؟ ::-((:-((:-((:-((
دوستان در مورد دقت بمب ها و جنگنده های روسی ،، بله حق با شماست و گاهی خطای 5 الی 10 متری دیده میشود که البته این خطا در نوع بمباران فرشی و خطی خطوط و استحکامات و پادگان های نظامی حتی تا شعاع 100 متر نیز زیاد در سرعت نمی خواند و داخل یک پادگان چندین کیلومتری یا ستون زرهی ،، و حتی تاسیسات پالایشگاه ها و فرودگاه ها همه جا هدف است . و اگر بمب اگز نوع خوشه ای و تخریب بالا هم که باشد که دیگر خطا هم زیاد مفهومی نخواهد داشت مانند اینکه شما قلب دشمن را با تیر نشانه گرفته و گلوله شما به مغز و یا شکم دشمن بخورد که در هر حالت زیاد فرقی نخواهد داشت !! دوم اینکه روسیه به دلیل هزینه بسیار پایین این نوع سیستم در مقایسه با سیستم های نقطه زن از آن استفاده میکند که هم مقرون به صرفه و هم مثلا در بمباران خطوط پراکنده داعش نیز زیاد دقت هدف مهم نیست و با یک تیر دو نشان میزند و نه اینکه روسیه بمب و موشک نقطه زن ندارد و یا نساخته است . دوم اینکه روسیه هر چه هم باشد با همین موشک هاش و جنگنده هاش در کریمه و سوریه ناتو و آمریکا را عقب راند و ناتو با همه آن قدرت هوایی و 800 جنگنده اف و غیره عقب نشست و فقط به رجز خوانی و تماشا اکتفا کرد !!
واقعا نیروی هوایی هسته قدرت کشور و کشور ما نیاز به بازسازی شدیدی داره انشالله شاهد پرواز هواپیما هایه خودمون باشیم
نکنه فکر میکنی اون خرید ها چیز بدرد بخوری بودند؟
تنها پروژه ای که نتیجه عملی بدرد بخوری داشته همون صاعقه بوده
:oداداش شما خیلی جوگیری ها
یهویی که نمیشه از اف۵ پرید به اف۲۲
مسئله اینه که آیا روس ها واقعا همچین کاری رو خواهند کرد؟
یا مثل اس۳۰۰ انقدر لفتش میدن که عملا ارزش خرید از بین بره
سلام
در بخش پرسش و مشاوره و یا لیست قیمت قطعات این سوال رو مطرح کنید
ایران رابطش با ژاپن چطوره؟الان ژاپن شین شین زده خودتون نوشتین درحد F22. درسته هنوز انبوه نشده, ولی همه فک میکنیم جنگنده فقط روسیه و امریکا.
دوستانی که با بدبینی نظر میدن میدونن اگه تحت لیسانس بخوان جنگنده رو در داخل تولید کنن چه ارزشی داره؟:l
جنگنده تولید کردن کشک نیست که! خود جنگنده یه طرف علم و بستر مورد نیاز برای خط تولیدش یه طرف!
من تو یه سایتی خط تولید این جنگنده های ساخت داخلو دیدم مثل تعمیرگاه می موند که تو یه کارگاه زیر سوله بزرگ هستش. خط تولید ایران خودرو مدرن تر بود تا اون.
جدا از این حرفا این جنگنده از بسیاری جهات توانایی های بسیار بالایی داره اگه ایران بتونه ساخت این هواپیماها رو یاد بگیره خیلی خیلی جلو میفته!
دوستانی که با بدبینی نظر میدن میدونن اگه تحت لیسانس بخوان جنگنده رو در داخل تولید کنن چه ارزشی داره؟:l
جنگنده تولید کردن کشک نیست که! خود جنگنده یه طرف علم و بستر مورد نیاز برای خط تولیدش یه طرف!
من تو یه سایتی خط تولید این جنگنده های ساخت داخلو دیدم مثل تعمیرگاه می موند که تو یه کارگاه زیر سوله بزرگ هستش. خط تولید ایران خودرو مدرن تر بود تا اون.
جدا از این حرفا این جنگنده از بسیاری جهات توانایی های بسیار بالایی داره اگه ایران بتونه ساخت این هواپیماها رو یاد بگیره خیلی خیلی جلو میفته!
به نظرم خرید جت غیر از نسل پنجم توهین به شعور مردم و کشور ، جدیدا رو نمی فروشنده از رده خارجه رو میخوان بندازن به ملت
چرا t50 پکفا رو نمی گیرن….
روسها جنگنده با کیفیت نمی دن…
اصلاً اينطور نيست پهپاد در حال حاظر نمي تونه جاي هواپيما هاي سرنشين دار رو بگيرد چون نياز به مقاومت بسيار بالا در برابر جنگ الكترونيك داره و يا استفاده از كامپيوتر براي هدايت خودكار پهپاد كه كامپوتر ها هنوز نمي تونن اين همه محاسبات رو در ابعاد كوچك انجام بدن از طرفي قابل اطمينان نيستند مثالش تارانيس اگليس كه اشتباهاً با وجود داشتن سامانه دوست و دشمن (ff) روي هدف خودي قفل كرد:-o بعدش براي عمليات هاي برون مرزي نياز به ماهواره نظامي است كه ٩٠٪ كشور ها ندارن و به دلايل بسيار بيشتري فعلاً ها پهپاد نمي تونه جاي سرنشين دار و بگيرد مگر تارانيس فعلاً
روسیه چه خودش چه هواپیماهاش بدرد نمیخورن!
بخش دیدگاه های یک مطلب جای مشاوره گرفتن نیست!
وب سایت سخت افزار هم بخش مشاوره و راهنمایی داره و هم انجمن، اون وقت شما اومدید تو نظرات سوال میپرسید!؟
هرکجا که بشه چیزی نوشت باید سوال پرسید!؟
وقتی داشتیم MIG29 می خریدیم خلیا از این حرفا میزدن وقتی پروژه آذرخش و صاعقه و ایران 140 (Antonov) با کمک اوکراین شروع کردیم همین حرفا تکرار شد. دنیا داره به سمت پرنده هایه بی سرنشین میره ملت از خرید تسلیحات از رده خارج روسی خوشحال اند :smiley0
شما لطف دارید=smile
انقدر مطالب گوناگون زیاد هستش که من الان از اون سالی که ثبت نام کردم این سایت هر روز رو تب مرورگر من هست بعضی موقع ها هم نصف تب های مرورگر برای سایت هست نمیدونم کی این همه رو بخونم:(
از زحمت های همگی شما سپاسگذاریم!:-bd
به نظر من بهتر بود نصف این تعداد یعنی 30 تا می گرفت ولی از نوع 35 یا 37 تش میگرفت اینجوری بهتر بود ولی همینم خوبه که ایران داره به چنین چیز هایی میرسه امید وارم بعد از اینا یکمی هم به مردم برسن و کمی قیمت دلار رو کاهش بدن
____________________________________________________
اینو اصلاح کنید
وتورهای SU-30= موتورهای SU-30
والا اون که s300 بودش قرار داد بستن و پولشم دادن ، صد ساله امروز و فردا میکنن یکدونه اشم ندادن
حالا این به این مهمی که احتمالا به زمان ندیده ما هم نمیرسه احتمالا
یک روز مونده آخر زمان بشه احتمالا کاتالوگش میرسه اینجا
دوستان کسی میتونه بگه اینترنت خوب واسه دنلود سرعتش خوب باشه چه شرکتی هست
الان من از مخابرات استفاده میکنم تو روز سرعت بین 600تا 700 سرویس دومیگ ولی ساعت رایگان شب
اف سرعت بین 100تا130
خبر بسيار خوبي بود خداقوت ممنونB-)
اين نيروي هوايي فرسوده واقعاً نياز به يك شكاري جديد داره ايشالا ١٠٠ سال طولش ندن و تحويلش سريع باشه
دوست عزیز شما به عنوان خواننده و سرور ما هر موضوعی که دوست دارید بفرمائید تا درباره اش کار بشه روی چشم:x
بله در مطلب هم گفته شده مشخص نیست دقیقا کدوم مدل هاش رو به ایران بدن و قرارداد روی چخ مدلی باشه.
همچین داغ داغ هم نبود! از صبح منتظریم سخت افزار و شما آقای آریایی یه مطلبی بزنی :l
تا چند دقیقه پیش تو سایتهای خارجی بودم که هم اکنون از اونجا بر میگردمB-)
بستگی داره چه مدلی رو سفارش داده باشن. خیلی از قابلیت های این هواپیما قابل ارتقاع هستش و نمونه ایی که هند داره یکی از بهترین هاش هست. هندی ها حاضر نشدن سوخو 35 بخرند و باز همین سوخو 30 رو ارتقاع دادنش.
چند وقت پیش هم یه خبری خوندم که نیروی هوایی هند در یک رزمایش چند روزه نیروی هوایی انگلستانو در انگلیس با نتیجه 12-0 شکست داد. هواپیمای هند همین سوخو 30 مدل مخصوص خودشون و انگلستان یوروفایتر معروف بود.
حالا نمیدونم تا چه حد واقعیت داره این خبر!
درباره ایران بر اساس پیش بینی های قبلی که خارجی ها کرده بودن سوخو 35 واسه ایران گرون هستش و بهترین گزینه همین سوخو 30 بود از طرفی اینجور که به نظر میاد ایران قصد داره یخشی یا قسمتی از این هواپیماهارو در داخل تولید کنه!
مثل هند که بسیاری از سلاح های روسی رو در داخل هند تولید میکنه. ایران هم میخواد وارد تکنولوژی ساخت هواپیماهای جنگده بشه که این هواپیما گزینه خیلی خوبی هستش.
در نهایت هیچ کس بهتر از خود کارشناسهای وزارت دفاع نیاز خودشونو تسخیص نمیدن.
سلام
یه سوال دارم
کارت گرافیک اکسترنال تو ایران اومده؟ قیمتش حدودا چنده؟
چه نوع هایی اومده؟ رابطش چیه؟ usbیا …
فرقی با کارت گرافیک های اینترنال که ندارن؟
احتمال زیاد بدترین و کم امکانات ترینش رو به ایران میدن, کاش سوخو۳۵ میخریدن, رافال فرانسه هم خوبه اماگرونه
امیدوارم به دنبال ساخت این جنگده تحت لایسنس در داخل ایران باشیم… خرید این جنگنده می تونه قدرت هوایی ایران رو بشدت ارتقا بده. با توجه به توان بالای متخصصان داخلی در تغذیه این جنگده با سلاح های مختلف در صورت تولید تحت لایسنس می تونیم تکنولوژی های ساخت اون رو برای پروژه های مثل قاهر 313 و شفق استفاده کنیم