تا کنون بارها در مورد فناوری و نمونه های متنوع از جنگنده های موجود در جهان مطالبی را برای شما عزیزان منتشر ساخته ایم.تمامی ارتش های جهان دارای یک نیرو برای برتری،بمباران و درگیری ها هوایی هستند.کشورها به نسبت موارد بسیار زیادی مانند شرایط سیاسی،درآمد سالانه،لزوم حفظ امنیت و اثبات قدرت اقدام به خرید و تولید تسلیحات و سخت افزارهای نظامی می کنند.یک کشور پیشرفته و توسعه یافته نیز میتوان از امکانات حداقلی برای ارتش خود استفاده کند چرا که شرایط جنگ و درگیری را از خود دور می داند.نیروی هوایی را میتوان پر هزینه ترین قسمت یک ارتش و به همان اندازه مهم توصیف کرد.نیروی هوایی ایران هم اکنون از بسیاری از جنگنده های خریداری شده در پیش از انقلاب استفاده می کند که به وسیله اورهال و برخی ارتقاء های جزیی و کلی همچنان در خدمت حاضر هستند.هواگردهای ارتش ایران در سالهای اخیر از خرید های چندانی برخوردار نبوده و به تازگی این عزم برای تولیدات بومی برخی از قطعات جزم شده است.اگر مشتاق هستید که هواگرد و جنگنده های مورد استفاده در نیروی هوایی کشور عزیزمان را بشناسید،با ما همراه باشید.
نیروی هوایی ایران متشکل از 6 مدل هلیکوپتر،5 مدل هواپیمای ترابرای،یک مدل بمب افکن تک منظوره و 9 مدل از انواع جنگنده ها است.این تجهیزات شامل موارد خرید قبل از انقلاب،خرید میگ های 29 از روسیه و فرار خلبانان عراقی به ایران می شود.در حال حاضر بهترین جنگنده های ایران را میگ های 29 روسی و تام کت های افسانه ایی (F-14) تشکیل میدهند.این جنگنده ها ستون فقرات نیروی هوایی هستند.جنگنده میراژ داسو F-1 یک نمونه فرانسوی قدرتمند در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق بود که بارها باعث درگیریهای خطرناک هوایی شده بود اما پیروزی هایی چندانی را در برابر تام کت ها به دست نیاورد و تعدادی از آن نیز در بمباران عملیات H3 بر روی زمین نابود شد.
Chengdu F-7/J-7 Airguard یک جنگنده چینی است که به خوبی از روی جنگنده میگ کپی برداری شده است.علاوه بر ایران بیش از 9 کشور دیگر در جهان نیز از این جنگنده در ناورگان خود استفاده کرده اند.J7 یک جنگنده تک منظوره و سبک است.فانتوم های F-4 II نیز از معرفی بی نیاز هستند.ایران از این جنگنده ها به عنوان مهمترین تسلیحات هوایی استفاده کرده و بسیاری از پیروزهای فانتوم به نبردهای ایران باز می گردد.عملیات حمله به H3 یکی از بهترین نمونه های جهانی است.
جنگنده بمب افکن F-5 نیز همان ببر تیز چنگ و پیر ایرانی است که آسمان و زمین عراق را پر خطر کرده بود.F-5 به دلیل برد عملیاتی بالا،بهترین بمب افکن در زمان جنگ به شمار میرفت.ایران از دو مدل متفاوت از جنگنده میگ با نام MIG-29 و MIG-19 استفاده می کند.به طبع جنگنده MIG-29 از قابلیت های بیشتری برخوردار است.میگ 19 توسط 10 کشور جهان مورد استفاده بوده است اما کشورهای بسیاری از میگ 29 در نیروی هوایی خود استفاده می کنند.هر چند که این جنگنده تقریبا فاقد پیروزی خاصی است.جنگنده های سوخوی ایران شامل سه مدل اصلی SU-17،SU-20 و SU22 است.علاوه بر اینها،جنگنده SU-25 نیز در تعداد کم در اختیار نیروی هوایی قرار دارد.
تنها بمب افکن سوخوی ایران نیز یک مدل از فنسر یا SU-24 است.تنها هلیکوپتر تهاجمی ایران نیز کبری AH-1 است که در زمان جنگ به کابوس ستون های زرهی مبدل شده بود.هلیکوپترهای مورد استفاده ارتش چه در زمینه نمونه های تهاجمی و چه در زمینه مدل های ترابری عمدتا تولید ایالات متحده هستند.برخی از منابع خبر از رایزنی برای خرید جننگنده سوخو 30 از روسیه توسط ایران را مطرح کرده اند اما این اطلاعات تا زمان اعلام رسمی خرید،مانند توپی است که از قبل از زمین خوردن هزاران چرخ در هوای میخورد!متاسفانه به دلیل اتخاذ تحریم های نظامی،نیروی هوایی کشورمان در سالهای گذشته موفق به خرید هواگردهای پیشرفته نبوده و از این سو به نسبت دیگر کشورهای خاورمیانه و همسایه مقداری از تجهیزات قدیمی تری برخوردار است.البته بسیاری از هواپیما و هلیکوپترهای مورد استفاده در کشور نیز همچنان توسط بسیاری از کشورها مورد استفاده هستند.
به چند ایراد این مطلب اشاره میکنم.در ایران دو نیروی هوایی وجود دارد.یکی ارتش و دیگری سپاه.
1- su-25 انتونف 74 و Y-12 فقط در نیروی هوایی سپاه هستند نه ارتش. 2- هیچ mig19 در ایران وجود نداشته و ندارد.3- هیچ باگرد 214st توسط کمپانی بل به ایران تحویل داده نشده.
به نظر این بار اگه بخوان خریدی انجام بدن تعدادی با تولید داخل تحت لیسانس خواهد بود که اگه اینجور باشه قدم موثری برای بالا بردن دانش فنی داخلی هستش.
به نظر این بار اگه بخوان خریدی انجام بدن تعدادی با تولید داخل تحت لیسانس خواهد بود که اگه اینجور باشه قدم موثری برای بالا بردن دانش فنی داخلی هستش.
زمانی که به جای خرید ماشین بنز ضد گلوله خودمون تونستیم با هزار زور و بدبختی ماشین ضد گلوله بسازیم
(نه ماشینی که ملت رو بکشه “خنده”)
اون وقت میتونیم یکی از همین جت ها رو هم بسازیم چه دفندر چه اتکر
همون پول بی زبون رو میتونیم بدیم به دانشمندان و پژوهشگرامون که به خاطرش به خارج کشور مهاجرت نکنن
تا همین جت ها رو برای ملت های دیگه بسازن
یا استفاده از مهندسین جدید و حرفه ای برای طراحی ( نه فسیل و قدیمی که حتی یکی دو تا هم داخل خودروسازان داخلی هم داریم که فقط بلدن فقط چراغ ها رو عوض کنن و صندق عقب رو “خنده”) میتونن ایرودینامیک ترین و رادارگریزترین جت ها رو بسازن
فقط موشک به هیچ دردی نمیخوره
باید روی همه چیز کار کرد ( زمینی ، هوایی ، دریایی ، سایبری و… )
دوست عزیز میگ 19جنگنده ایه که کرشمالی توجنگ کره 60سال پیش ازش استفاده کرده بعد شما با افتخار ازش به عنوان تجهیزات نیروی هوایی نام می بری؟!!!!!!!!وقتی یه آدم معمولی مثل من انو میدونه میخا کارشناسای خبره خارجی ندونن ؟ قابل توجه سیاستمداری کشورمون.:یکم عوض شعار کارعملی انجام بدید .تجهیزات نوین وارد کنین که یه کشور ضعیف مثل امارات جرات نکنه بهمون زور بگه
پس از انقلاب نیروی هوای ایران که قدرتمندترین بود تو منطقه بخاطر تحریمهای که بر ضد ایران صورت گرفت و جنگ ایران و عراق و فشار زیادی که به نیروی هوای ایران اومد باعث شد تغریبا نیروی هوای ایران از بین بره البته ماجرای مک فارلین تو همون جنگ کمک زیادی کرد که F-14 های ایران زمینگیر نشن اما با اینحال همین که تونستیم با این شرایط اینارم سرپا نگه داریم خیلیه البته باید یه فکر اساسی برای این مشکل کرد و یه عزم جدی برای نو سازی نیروی هوای به وجود بیاد تا حدودی یه کارای انجام شده اما واقع بین باید باشیم کمه
مشکل ماها این هستش که سیاست دنیارو یه چیز تو مایه های کوچه خیابون میبینیم!:l
هر کشوری منافع ملیشو نگاه میکنه و اگه مرام و سیاستی داشته باشه اول از همه برای مردم خودش کنار میذاره.
از نون ملت خودش نمیزنه واسه یه کشور دیگه داشت مشتی بیاد.
آلمان و فرانسه و انگلیسو نگاه کنید اینا یه زمان با هم جنگیدن و دشمن هم بودن الان متحد هم هستن حالا ما باید در روابطمون با کشورهای دیگه چه راهیو پیش بگیریم؟
سیستم نظامی ما بیشتر بازدارندگی ست و تمرکز نظامیان ما بیشتر بر روی تولید موشک با سوخت جامد و مایع بوده و موشک های دوربرد بالستیک سجیل، شهاب و… توسط نیروهای داخل کشور تولید شده اما متأسفانه در تولید جنگنده، تانک، ناو هواپیمابر و هواپیمای ترابری کاری نکردیم:smiley5
من فقط یک چیز رو بخوبی میدونم هرگز خبری از فروش جنگنده روسی به ایران نمیشه ! روس ها اگه دوست ما بودن جلوی تحریم هامون رو میگرفتن ! :emoji0
امیدوارم سوخو 35 بخره اون هم مدل BM نه مدل های دیگرو البته قیمت بالایی دارن به خاطر همین سوخو 30 احتمالش قوی تر هستش. همچنین به نظر نگاهی هم به جنگنده های چینی J-20 دارن که مثل قطار میمونه! یه حرفایی هم درباره خرید تانک T-90 خونده بودم. تانک ها هم دیگه خیلی قدیمی شدند. به خاطر تحریم ها کشور نتونست آهسته و پیوسته ماشین نظامیو نوع کنه و الان اگه بخواد به یکباره این کارو کنه خیلی هزینه داره.
ولی این ژ-3 رو بگیرن جایگزین کنن خیلی خوب میشه میگن لگد نمیزنه , جفتک می ندازه وقتی باهاش شلیک میکنن!
:smiley7متاسفانه ناامید کننده هستش
ولی تحریم ها جدای اون حُسن بدش یه حُسن خوب داشت ما رزم ناو جماران رو به دست آوردیم این یکی از دست آوردهای مهم مملکت در دوره ی تحریم بود