شاید کمی طول کشید تا فلسفه بازی های کامپیوتری در قالب یک رشته ورزشی، راه خود به ایران را باز کرده و این مهم را ذهن مسئولان و کاربران ایرانی جا بیندازد که دنیای امروز با کنار گذاشتن سنت های دیرینه خود، مسیری دیجیتالی را در پیش گرفته است که نظر به پشتیبانی از آن، برای تمامی کشورها یک ملزوم و نه یک شاید است. ورزش های الکترونیکی (E-Sport یا Electronic Sport) امروزه نه تنها به یک رشته ورزشی، با قابلیت شرکت در مسابقات مهم و المپیکی مبدل شده است، بلکه سرمشق بسیاری طراحی و تولیدات سخت افزاری است.
افزون بر سازمان های ذیربط، شرکت های تولید کننده سخت افزار و تجهیزات جانبی، بخش بزرگی از حمایت های توسعه این رشته ورزشی را بر عهده دارند؛ این حمایت ها شامل پشتیبانی مالی، تامین سخت افزارهای مورد نیاز، برپایی مراسمات ورزشی و حمایت شخصی از این دسته گیمرها یا ورزشکاران است. همانطور که گفته شد، چند سالی است که ورزش های الکترونیکی راه خود را به ایران باز کرده و در حال حاضر به بخشی شناخته شده برای کاربران، شرکت های داخلی و خارجی و سازمان های دولتی در آمده است. از تعارف های مرسوم که بگذریم، مستقیما به سراغ اصل مطلب خواهیم رفت؛ اندونزی، جاکارتا، مکان برگزاری هجدهمین دوره المپیک بازی های آسیایی، اینبار ورزشکاران ایرانی را در بسیاری از رشته ها، از جمله ورزش های الکترونیکی خواهد دید.
همانطور که می دانید، هجدهمین دوره المپیک بازی های آسیایی از تاریخ 27 مرداد ماه آغاز گشته و تا 11 شهریور ماه سال جاری، ادامه خواهد یافت. با وجود آنکه بسیاری از ورزش های قدیمی در نوبت اجازه ورود به این رقابت ها هستند، اما ورزش های الکترونیکی یا همان بازی های کامپیوتری، شانس آن را یافته است که مستقیما در این المپیک مهم حضور یابد؛ طرفداران بسیار زیاد این رشته، از جمله دلایلی است که رشته های Electronic Sport را به دنیای المپیک وارد کرده است. 140 ورزشکار از 14 کشور آسیایی، برای رقابت در هجدهمین دوره بازی های آسیایی گردهم خواهند آمد؛ خبر خوش، وجود نام گیمرهای ایرانی در 2 رشته Pro Evolution Soccer 2018 و Starcraft II است. 3 گیمر ایرانی، در قالب تیم های ملی، پس از شرکت در دوره انتخابی یا همان ورودی این المپیک، موفق به کسب جواز آن شده اند. شایان ذکر است که این بازی ها در پلتفرم PC، کنسول بازی و موبایل برگزار می گردد.
آقایان حسن پاجانی و رضا نوبخت در رشته Pro Evolution Soccer 2018 و شهریار شاکی در رشته Starcraft II به عنوان نمایندگان گیمرهای ایرانی، در اندونزی حاضر شده اند. تنها نماینده ایران در بازی های Starcraft II، آقای شهریار شاکی است. ایشان با سابقه درخشان و البته کارنامه ای برجسته در زمینه مسابقات بازی های الکترونیکی، خصوصا بازی های استراتژیک، نماینده ایران در این دوره از بازی ها هستند. و اما در ادامه به پشتیبان و حامی آقای شهریار شاکی در این دوره از بازی های المپیک آسیایی، و حتی پیش از آن می رسیم.
اژدهای دنیای بازی و سخت افزار، MSI!
کمپانی نام آشنای MSI با تکیه بر چند ویژگی خاص خود، تنها در عرض چند سال موفق به ربودن گوی رقابت از بزرگترین تولید کنندگان سخت افزار در جهان شده است:
- برپایی همایش های بازی، حمایت از ورزشکاران ورزش های الکترونیکی، حمایت های مالی و سخت افزاری از تیم های بازی، در اختیار گذاشتن بسترهای لازم برای صعود آنها به مسابقات حساس جهانی.
- استفاده از ویژگی های بسیار متعدد در سخت افزارها که ارزش خرید محصولات را بدون بالا بردن قیمت افزایش می دهد.
- افزایش کارایی در بخش های مهم و حیاتی نظیر اورکلاک، طراحی ظاهری، تعدد مدل ها با قیمت های متنوع، پشتیبانی نرم افزاری و فریمور، استفاده از قطعات الکترونیکی با طول عمر بالا، افزایش طول مدت گارانتی و استفاده از نشان تجاری خاص به همراه تبلیغات صحیح و معرفی کاتالوگ هایی از مهمترین ویژگی ها.
- در بخش لپ تاپ، تولید نوت بوک های مخصوص بازی با دنیای از مدل های متنوع؛ رعایت ضخامت پایین در گونه های سبک، استفاده از طراحی برنده، مدل هایی با سخت افزارهای قدرتمند و خنک کننده های اختصاصی و ده ها ویژگی دیگر.
- استفاده از ویژگی های ترکیبی سخت افزار و نرم افزاری که حتی ساده ترین مدل های مخصوص بازی را چندین قابلیت مهم برجسته می سازد.
دفتر کمپانی MSI در ایران، با افتخار حمایت از آقای شهریار شاکی را اعلام کرده است. سرمایه گذاری MSI اینبار در گیمری برنده صورت گرفته است که موفق به کسب امتیاز ورود به هجدهمین دوره بازی های آسیایی شده است. گیمرهای ایرانی اینبار با پشتیبانی اژدهای تایوانی، به سراغ سرسخت ترین رقبای خود در دنیای ورزش های الکترونیکی و بازی های کامپیوتری خواهند رفت. به امید پیروزی نمایندگان و گیمرهای عزیزمان، و تشکر و قدردانی از کمپانی MSI به دلیل حمایت از این عزیزان.
دیدگاهتان را بنویسید