شرکت Epic در طی سال های اخیر علاوه بر توسعه ی موتور گرافیکی توانمند خود یعنی Unreal Engine به موجب ساخت نسخه های متعدد از سری Gears of War در میان هواداران دنیای بازی های کامپیوتری مشهور بوده است. در واقع علاقه مندان به عناوین شوتر (چه اول شخص و چه سوم شخص) از دیر باز خاطرات بسیار خوبی با عناوین ساخته شده توسط شرکت Epic در این زمینه نظیر مجموعه بازی های Gears of War و Unreal Tournament در طول نسل های مختلف بازی های کامپیوتری داشته اند. اما به نظر می رسد که این خاطرات دیگر قرار نیست بیش از این ادامه پیدا کنند و در همین نقطه از تاریخ صنعت بازی سازی متوقف خواهند شد.
به نظر می رسد که شرکت Epic دیگر قصد ساختن بازی هایی که در بخش گیم پلی خود از کمپین داستانی تک نفره بهره می برند را ندارد و از این پس تمام توان این شرکت در صنعت بازی سازی معطوف به ساخت عناوینی با ساختار چند نفره و آنلاین خواهد بود. از قرار معلوم این تصمیم پس از انتشار نسخه ی جانبی از سری Gears of War یعنی بازی Gears of War: Judgment اتخاذ شده است. چرا که پس از انتشار این بازی شرکت Epic حق امتیاز سری Gears of War را به مایکرو سافت واگذار کرد و از سوی دیگر سازندگان اثر مذکور یعنی اعضای استودیوی People Can Fly نیز پس از آن از شرکت Epic جدا شدند و حق امتیاز بازی نام آشنای خود یعنی Bulletstorm را هم از Epic دریافت نمودند. در واقع تمامی این رویداد ها نشان از آن دارد که شرکت Epic دیگر به IP های داستانی خود اهمیت چندانی نمی دهد و قرار است از این پس تمام توان خود را به تولید بازی هایی با ساختار چند نفره و فاقد کمپین داستانی اختصاص دهد. در این میان مدیر عامل شرکت Epic یعنی تیم سوینی معتقد است که تولید موفق بازی هایی با ساختار مشابه با سری Gears of War مستلزم همکاری های تنگاتنگ با ناشران مختلف و سرشناس حاضر در دنیای بازی های کامپیوتری خواهد بود و این در حالی است که بهترین الگو برای شرکت Epic به منظور ادامه ی کار در دنیای بازی های کامپیوتری فاصله گرفتن از ساخت آثار تک پلتفرمی نظیر سری Gears of War و تمرکز بر امر تولید آثار چند پلتفرمی است. آثاری که وظیفه ی انتشار تمامی آن ها را از این پس شرکت Epic خود بر عهده خواهد گرفت تا در این میان هیچ نیازی به وجود ناشران واسطه برای عرضه کردن آن ها وجود نداشته باشد. الگویی که به زودی توسط عناوینی نظیر Paragon (بازی جدید شرکت Epic در سبک موبا) ، Fortnite (اثری مبتنی بر تجربه ی گروهی با تکیه بر ویژگی های عناوین بقا) و Unreal Tournament (نسخه ای ریبوت شده از سری آنریل تورنمنت که برخلاف نسخه های کلاسیک این مجموعه فاقد بخش تک نفره در ساختار گیم پلی خود خواهد بود و گیم پلی آن تنها به شکل آنلاین دنبال خواهد شد) مورد اجرا قرار خواهد گرفت و پس از آن به شکل جدی تری از سوی اعضای Epic دنبال خواهد شد.
گذشته از آن به نظر می رسد که اعضای شرکت Epic دیگر چندان حس و حال ساختن بازی های کامپیوتری جدید را هم ندارند. چرا که بر طبق الگوی جدید اتخاذ شده توسط این شرکت در صنعت بازی سازی، علاوه بر تمرکز بر روی ساخت عناوین آنلاین، تمامی عناوین تولید شده توسط شرکت Epic با ساختار Early Access در اختیار علاقه مندان به دنیای بازی های کامپیوتری قرار خواهد گرفت. به عبارت بهتر اعضای شرکت Epic از این پس قصد دارند تا بازی های جدید خود را ابتدا به شکل نصفه و نیمه در اختیار مخاطبان قرار دهند و پس از آن با توجه به باز خورد های دریافت شده از سوی آنان به تکمیل این بازی ها بپردازند. الگوی جدیدی که لا اقل در دو بازی جدید تحت تولید این شرکت یعنی Paragon و Unreal Tournament مورد اجرا قرار گرفته است و احتمالاً به زودی به الگوی ثابت شرکت Epic در امر تولید بازی های کامپیوتری جدید تبدیل خواهد شد. از سوی دیگر شرکت Epic پروژه هایی نظیر ساخت بازی Bullet Train را نیز در دست تولید دارد. اثری شوتر با ساختار شبه ریلی که قرار است برای پلتفرم واقعیت مجازی ساخته شود و زمینه ساز تمرکز شرکت Epic بر روی تولید عناوین مشابه برای در دست گرفتن بازار بازی های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی باشد. در هر حال الگوی اتخاذ شده توسط شرکت Epic مدتی است که از سوی بسیاری از شرکت های بازی سازی مختلف مورد استفاده قرار گرفته است و از همین رو هیچ بعید نیست که به زودی روند تولید عناوین AAA داستان محور توسط شرکت های معتبر بازی سازی به طور کامل متوقف شده و عمده تمرکز آن ها بر روی ساخت بازی های شبیه به هم، تکراری، عامه پسند، بی محتوا، آنلاین محور و مبتنی بر تجربه ی گروهی و چند نفره صورت گیرد.
کارشون درسته.
به نظرمن این که بخش داستانی یک بازی رو کلا فراموش کنیم کلا دنیای بازی های کامپیوتری و مرگ بک بازی رو امضا کردیم, هیچ بازی موفقی نیست که اول از بخش داستانیش شناخته نشده باشه و کلا یک بازی مفهوم و زیبایش از داستان سرایش میاد در کناره بخشه چند نفره…(بازی های کلا مخصوص آنلاین بحثشون جداست)…مثلا سری Gears of War هیچ وقت معروف نمیشد اگر بخش داستانیش نبود و کسی شخصیت مارکوس رو نمیشناخت این بازی محو میشد به راحتی…بازی های آنلاین برای من اصلا جذابیت بخش داستانی رو نداره خسته کننده میشه.
سلام.
من هم روی ps4 و هم روی pc به صورت آنلاین بازی می کنم.در جواب شما اولا کیفیت اینترنت دیگه مثل زمان dial up نیست و شما با داشتن یک سرویس adsl مناسب میتونید از بازی های آنلاین لذت ببرید البته مشکلات پینگ و … وجود داره ولی قابل تحمله.در مورد یازی ها هم باید اورجینال تهیه کنید.که برای کنسول که خیلی وقته دیسک اورجینال وارد کشور می شه و برای pc هم cd-key می تونید بخرید ولی باید بازی رو دانلود کنید.
میخوان بسازن میخوان نه.
:smiley7:smiley7:smiley7
درسته که آنلاین بودن خوبه ولی نه واسه این اینترنت
مرسی عالی:-bd
سلام.دوستان ممکن است توضیح دهند چگونه در کشورمان با این سرعت شاهکار اینترنت و زمان پینگ وحشتناک بالا،بعلاوه موارد کرک شده برای pc و…، بازیهای اکشن را آنلاین بازی می کنند؟ ممنون می شوم.
اینم شانس ما همه بازیا دارن آنلاین میشن/-):smiley0