محققان دانشگاه MIT اخیرا موفق به توسعه تکنیکی شده اند که خطوط تولید تلفن های هوشمند را قادر می سازد بدون برنامه ریزی های انسانی و به صورت خودکار، به اسمبل کردن گوشی های موبایل بپردازند.
بر اساس گزارشی که اخیرا در Co.Design منتشر شده، یک تیم تحقیقاتی از آزمایشگاه اسمبل خودکار دانشگاه MIT در این روش از یک درام چرخان و نیروی الکترومغناطیسی استفاده کرده اند و با قرار دادن قطعات مورد نیاز برای ساخت یک تلفن هوشمند موفق شدند پس از اجرای سیستم، دو تلفن هوشمند کامل که بدون دخالت نیروی انسانی ساخته شده اند از سامانه تحویل بگیرند. البته می بایست پیش از تعجب کردن درباره نحوه کارکرد این تکنیک، کمی هم به جزئیات منتشر شده از آن توجه کرد. بر اساس گزارش MIT، هر یک از این قطعات همانند اجزای پازل به گونه ای طراحی شده اند که تنها به یک قطعه خاص دیگر متصل می شوند. همچنین چرخش درام و استفاده از صفحات آهنربایی نیز با سرعت خاصی صورت می گیرد تا مانع از آسیب دیدن قطعات و به پیوستن صحیح آنها شود. این روش می تواند در آینده ای نزدیک جایگزین خطوط تولید دستگاه های مختلف شده و نیاز کارخانه ها به نیروی انسانی را به صورت کامل مرتفع کند. با این حال هنوز راهی بسیار طولانی تا نهایی و صنعتی شدن این تکنیک باقی مانده و کمپانی های سازنده تجهیزات دیجیتال و از جمله سازندگان تلفن های هوشمند نیز می بایست تغییراتی در ساختار قطعات مورد استفاده خود ایجاد کنند تا قادر به استفاده از سامانه های اسمبل خودکار قطعات و تولید محصول باشند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
هم خبر جالب بود و هم عکس :-bd
خیلی خوبه ذهن رو از انجام کارهای روتین رها میکنه و به سمت کارهای خلاق بیشتر پیش میبره.
خیلی نگران بیکاری نباشید ، از گذشته های دور مخصوصآ از رنسانس این نگرانی ها بوده. ولی این خودش باعث خلاقیت وکارهای جدید میشه.
اگه قرار باشه به اینجور نگرانیها بیش از حد بها داده بشه پیشرفت متوقف میشه.
:-((:-((:-((:-((:-((:-((
اینطوری خیلی ها بیکار میشن:smiley8 تا چند سال دیگه فکر کنم اصلا کاری وجود نداشته باشه:l
خبر رو بیخی
فقط قیافه ی چاپلین….!!!!