چند ماه قبل بود که نهادهای قانون گذاری کشور روسیه قوانینی را به تصویب رساندند که بر اساس آنها و به دلیل “مبارزه با تروریسم” شرکت های ارائه دهنده اینترنت موظف شدند ارتباطات مشتریان خود را به مدت 6 ماه ذخیره کنند تا در صورت نیاز دولت بتواند به آنها دسترسی داشته باشد. همچنین متادیتا ها نیز می بایست به مدت یک سال جمع آوری شده و اپراتورهای مخابراتی نیز می بایست این داده ها را به مدت 3 سال نزد خود نگاه دارند و همچنین توسعه دهندگان نرم افزارهایی نظیر تلگرام و واتس اپ نیز به انتقال سرورهای مورد نیاز کاربران روسی به داخل این کشور و فراهم کردن دسترسی backdoor برای دولت به منظور بررسی اطلاعات حساس وادار شدند. حالا از روسیه خبر می رسد که دولت این کشور موفق شده راهی برای ایجاد این دسترسی backdoor به دست آورد.
بر اساس گزارشی که توسط engadget منتشر شده، روسیه موفق شده است که ارتباطات رمزنگاری شده در برنامه هایی نظیر تلگرام و واتس اپ را به کمک جمع آوری کلیدهای رمزنگاری، قفل گشایی کرده و محتوای پیام های رد و بدل شده توسط کاربران را مورد بررسی قرار دهد. دو هفته پیش بود که رئیس جمهور این کشور به سازمان امنیتی FSB دستور توسعه تکنیکی برای جمع آوری کلیدهای رمزنگاری را صادر کرده بود و حالا در همین مدت کوتاه این کار امکان پذیر شده است. با این حال مشخص نیست که آیا روسیه واقعا توانسته تا این حد به سیستم های رمزنگاری شبکه های اجتماعی مشهور دنیا دسترسی پیدا کند یا این ادعا صرفا به منظور امنیتی کردن فضای اینترنت در بین کاربران روسی مطرح شده است. به همین دلیل و از آنجا که FSB نیز علاقه ای به منتشر کردن جزئیات تکنیک ابداعی خود ندارد می بایست گفت کاربران روس نمی توانند از امنیت مکالمات خود اطمینان داشته باشند.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
سلام ا کسی میدونه imo فیلتر شده یا نه؟
تا نیم ساعت پیش قشنگ کارمیکرد! الان باید فیلتر شکن بزنم برم داخلش هم با گوشی هم با پی سی
از روسیه بعید نیست:smiley0 تونسته اینکارو بکنه صد در صد
فکر نکنم نرمافزار عمومی توی دنیا باشه که حتی دولتی نتونه کنترلی بر اون داشته باشه…
بهتره بگیم هیچ نرم افزار عمومی نیست که سیستم های اطلاعاتی دولتها دسترسی نداشته باشند!
رمزگذاری بیشتر جنبه حفاظت از کاربر در برابر دزدان و کلاه برداران رو داره…
وای به روزی که بگندد نمک :(:(
البته این قصه دسترسی به اطلاعات کاربران توو اکثر کشورها داره اتفاق میوفته