در شهریور سال جاری، صادق عباسی شاهکوه، معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که تا پیش از آغاز جام جهانی قطر جزیره کیش مجهز به شبکه 5G خواهد بود. وی خاطرنشان کرد که بهترین راه برای نجاتیافتن از وضعیت نابسامان شبکه مخابرات، گسترش شبکه فیبر نوری کشور است.
عباسی شاهکوه در بخشی از سخنان اذعان کرد که بدون فیبر نوری شبکه 5G معنایی ندارد و حتی در مورد شبکه 4G هم به همین صورت است. در واقع، از نظر وی هرجایی که پشتوانه فیبر نوری وجود ندارد، با مشکل مواجه میشود. او در ادامه به عملیات اجرایی شبکه 5G در کشور اشاره کرد و گفت:
فیبر نوری به همراه شبکه 5G تقریباً در تمام کیش انجام و پیادهسازی شده است. امیدواریم تا پیش از جام جهانی قطر در کیش، نمونه ایدهآلمان را یعنی فیبر نوری در همهجا و شبکه 5G در تمامی جزیره پیادهسازی کنیم.
در اواخر شهریور، مدیرعامل شرکت تلفن همراه کیش گفت: به منظور ارتقای کیفی خدمات اینترنت و بهرهگیری از فرصت جام جهانی 11 سایت تلفن همراه جزیره به شبکه 5G مجهز شده است.
وی افزود: شرکت تله کیش نیز در راستای سیاستهای دولت سیزدهم و سازمان منطقه آزاد کیش در راستای استفاده حداکثری از فرصت جام جهانی قطر توسعه زیرساخت های این فناوری در جزیره را در دستور کار خود قرار داده است. تا کنون 14 سایت تلفن همراه این جزیره به این زیرساخت تجهیز شده و تا قبل از آغاز مسابقات جام جهانی تعداد سایت های مجهز شده به نسل پنجم اینترنت همراه به 25 مورد میرسد.
حالا پس از گذشت یک ماه و نزدیکتر شدن به جام جهانی قطر، مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق رگولاتوری اعلام کرد: با توجه به پیشبینی میزبانی جزیره کیش از مسافران خارجی در مراسم جام جهانی فوتبال قطر، شبکه نسل پنجم تلفن همراه 5G در این جزیره راهاندازی شده است.
مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، علیاصغر ترحم در این رابطه گفت: تاکنون 6 سایت توسط شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل و 5 سایت توسط شرکت ارتباطات سیار ایران در جزیره کیش نصب شده و در مرحله بهرهبرداری است.
وی اضافه کرد: علاوه بر این، 8 ایستگاه تلفن همراه نسلهای 3 و 4 اپراتورهای سیار به شبکه فیبر نوری متصل و در حال حاضر 15 سایت BTS نیز در مرحله اتصال به فیبر نوری است. با اتصال سایتهای تلفن همراه به فیبر نوری، پهنای باند شبکه تلفن همراه نیز گسترش مییابد.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق رگولاتوری عنوان کرد: در بحث توسعه زیرساختهای فیبرنوری نیز دو شرکت مخابرات ایران و توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ تلکام)، 284 کیلومتر فیبر نوری نصب و راهاندازی کردهاند.
ترحم اعلام کرد که شرکت مخابرات منطقه هرمزگان جهت ارائه خدمات اینترنت پرسرعت، برای واگذاری به مشتریان خانگی، تجاری و اداری، 209 کیلومتر فیبر نوری اجرا کرده و گفت: شرکت توسعه فناوری ارتباطات پاسارگاد آریان (فناپ تلکام) 75 کیلومتر فیبر نوری و تجهیزات فنی در شهرکهای نوبنیاد2، دامون کیش، فاز7 شهرک صدف، فاز3 صنعتی و مدارس جزیره کیش نصب و راهاندازی کرده است.
این اخبار در شرایطی منتشر شد که به دلیل مسائل امنیتی و بحثهای روزهای اخیر، اینترنت در سرار ایران با محدودیتهای زیادی مواجه شده است. همچنین، انجمن تجارت الکترونیک ایران در واکنش به اختلالات اخیر اینترنت در سرار کشور، فیلترینگ ناگهانی پلتفرمهای اینستاگرام و واتساپ و متضررشدن بیش از 400 هزار کسب و کار اینترنتی بیانیهای صادر کرده که با واکنش تعدادی از برنامهنویسان شرکتهای دیجیکالا و اسنپ و اعتصاب حوزه دیجیتال همراه بوده است.
اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق یکی از مناطق نهگانه رگولاتوری در کشور است که استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان را تحت پوشش و مدیریت دارد. اما منطقه سیستان و بلوچستان روزهاست که با قطعی گسترده اینترنت مواجه بوده و این اختلال اینترنت کماکان در این منطقه ادامه دارد.
آخه چه پیش بینی بی …
توی مملکت خودمون دختر پسرهای نوجوان رو …
حتما
بشین تا بیان. . .