رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از اضافهشدن 5 گرایش جدید از جمله بازیهای کامپیوتری و اینترنت اشیا در برنامههای مصوب خبر داد. دانشکده مهندسی دانشگاه امبیرکبیر کار خود را در سال 1367 هجری شمسی آغاز کرد.
«رضا صفابخش»، رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتری امیرکبیر در شورای نشست دانشگاه، از ایجاد 5 گرایش جدید در برنامههای مصوب خبر داد. او تایید کرد که گرایشهای بازیهای کامپیوتری، اینترنت اشیا، علم داده، الگورتیم و محاسبات و بیوانفورماتیک به دانشگاه مربوطه اضافه میشوند. در صورتی که دانشکده ابزار و امکانات لازم را داشته باشد، میتواند فضای پیشرفت و رشد را تامین کند و در حوزههای فوق فعالیت داشته باشد.
«صفابخش» علم بازیهای کامپیوتری را مهم دانست و اضافه کرد: ما برای توسعه این رشتهها احتیاج به گسترش تعداد اعضای هیئت علمی و افزایش تعداد کارمندان هستیم. او تعداد اعضای هیات علمی گرایش نرمافزار را 4 نفر، تعداد اعضای هیات علمی هوش مصنوعی را 9 نفر و شبکههای کامپیوتری و امنیت سایبری را هر کدام 2 نفر ذکر کرد.
همکاری دانشگاه امیرکبیر با دانشگاههای بینالملل برای توسعه گرایش بازیهای کامپیوتری
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر با پافشاری بر لزوم بهبود تجهیزات آزمایشگاههای دانشکده اظهار نمود: «اسفند ماه سال قبل، با اعتبارات تجهیزاتی که از سوی رئیس دانشگاه اختصاص یافت، موفق شدیم بخشی از این تجهیزات را به روزرسانی کنیم».
«صفابخش» به تاسیس مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال از سوی وزارت دفاع در این دانشکده اشاره و سپس توصیه کرد دانشگاه اعتباراتی جهت تسهیل استفاده دانشجویان از سامانه سیمرغ امیرکبیر اختصاص دهد. او تاکید کرد که دانشکده مهندسی کامپیوتری امیرکبیر با دو دانشگاه برجسته فرانسوی و آلمانی در زمینه تبادل استاد و دانشجو همکاری میکند. رئیس دانشکده همچنین افزود که پروژههای مشترکی میان کشورهای آلمان، ژاپن و ایرلند در حال انجام است.
او در پی انتخاب دانشکده مهندسی امیرکبیر به عنوان قطب علمی هوش مصنوعی توسط وزارت دفاع گفت: «از طریق راهاندازی مرکز تحقیقات و نوآوری هوش مصنوعی و تحول دیجیتال، قرار است اعتبارات آن از سوی این وزارتخانه تامین گردد». «صفابخش» همچنین پیشنهاد تاسیس پژوهشکده هوش مصنوعی را ارائه کرده است تا فعالیتها به صورت فرا دانشکدهای انجام شوند.
دیدگاهتان را بنویسید