4 سال از زمان معرفی وان پلاس وان، اولین تلفن پرچمدار شرکت چینی وان پلاس گذشته و از آن سال به بعد، وان پلاس هر سال حداقل یک گوشی پرچمدار را روانهی بازار کرده است. لقب همیشگی گوشیهای پرچمدار وان پلاس، “قاتل پرچمداران” بوده است چرا که همواره مشخصاتی در حد پرچمداران دیگر شرکتها، بعضا بهتر را در قالب دستگاهی با ارزش خرید بالاتر ارائه دادهاند. بدین ترتیب وان پلاس خیلی زود تبدیل به یکی از سازندگان بزرگ و محبوب گوشیهای هوشمند شد. شب گذشته این کمپانی بالاخره پس از مدتها انتظار و حرف و حدیثهای فراوان، از تلفن پرچمدار جدید خود رونمایی کرد. وان پلاس یک جانشین حقیقی برای وان پلاس 5 و 5T است و مطابق انتظار، مشخصات فنی فوق العادهای را با قیمتی قابل قبول ارائه میدهد. همراه سخت افزارمگ باشید تا با این پرچمدار بسیار جذاب آشنا شویم.
طراحی: ملاقات شیشه و فلز
ابتدا از طراحی و بخش ظاهری پرچمدار تازه از راه رسیدهی وان پلاس شروع میکنیم جایی که مانند عمده گوشیهای هوشمند امروزی، از متریال شیشه و فلز در بدنهی دستگاه استفاده شده است. وان پلاس 6 دارای فریم فلزی است، در حالی که پنل جلو و عقب گوشی با شیشه همراه شده و توسط گوریلا گلس 5 محافظت میشود. طبیعتا فریم فلزی حس خوب دستگاهی گران قیمت را منتقل میکند و در عین حال که پنل شیشهای دستگاه زرق و برق آن را دو چندان و به خوبی خودنمایی میکند.
در حالی که در بسیاری از پرچمداران امروزی آپشنی به نام جک هدفون 3.5 میلی متری وجود ندارد، خوشبختانه وان پلاس 6 از این ویژگی در قسمت پائین خود برخوردار است. اسپیکری قدرتمند و پورت USB-C نیز در همین قسمت از پرچمدار وان پلاس جای گرفتهاند. دکمههای ولوم در لبهی سمت راست قرار گرفتهاند و نوار کشویی هشدار نیز در همین قسمت تعبیه شده است. در پشت دستگاه نیز دوربین دوگانه به صورت عمودی قرار گرفته است و پائین لنز دوگانه، حسگر اثر انگشت قرار دارد.
اتفاق خوبی که در وان پلاس 6 افتاده و مطمئنا بسیاری از طرفداران انتظار آن را میکشیدند این است که این پرچمدار، اولین پرچمدار وان پلاس با قابلیت مقاومت در برابر آب است اما مقدار این استاندارد هنوز مشخص نشده است. چیزی که از آن مطمئن هستیم با وان پلاس 6 جایی برای نگرانی در مورد خیس شدن زیر باران و یا ریختن اتفاقی یک لیوان آب بر روی گوشی دوست داشتنی خود وجود ندارد. وان پلاس جدیدترین پرچمدار خود را در سه رنگ مشکی براق، مشکی مات و سفید وارد بازار خواهد کرد.
صفحه نمایش: بریدگی برای تمام پرچمداران
میرسیم به یکی از جنجالیترین قسمت گوشیهای هوشمند در این اواخر که چیزی نیست جز صفحه نمایش. بریدگی نمایشگر یا ناچ بعد از آیفون ایکس تبدیل به یک ویژگی جدید در پرچمداران دیگر شرکتها شد و در بسیاری از مدلها دیده شد. به طوری که حتی برخی از گوشیهای میان رده نیز با این نقصان جذاب همراه شدند. همان طور که پیشتر در شایعات پیرامون وان پلاس 6 تائید شده بود، در قسمت بالای نمایشگر این دستگاه یک بریدگی وجود دارد که در این قسمت دوربین سلفی و هدفون دستگاه تعبیه شدهاند. این قسمت از دستگاه قابل شخصی سازی است و میتوانید آن را کاملا سیاه کنید اما برای این کار باید تا بروزرسانی بعدی Oxygen OS منتظر بمانید.
از بریدگی نمایشگر وان پلاس 6 که بگذریم باید به نسبت نمایشگر به بدنهی بسیار بالای این پرچمدار اشاره کنیم که تقریبا تمام قسمت جلویی را صفحه نمایش پوشانده است. این باعث زیبایی هر چه بیشتر قسمت جلوی پرچمدار وان پلاس شده است. اندازهی نمایشگر این دستگاه 6.3 اینچ است که از رزولوشن 2280 * 1080 پیکسل و پنل AMOLED با نسبت تصویر 19:9 برخوردار شده، بنابراین نمایشگر وان پلاس 6 بسیار بلند است و مطمئنا کار کردن با یک دست با آن تقریبا محال است.
نرم افزار: خوشآمدگویی OxygenOS به ژستهای حرکتی
جدیدترین نسخهی عرضه شده از اندروید یعنی 8.1 اوریو بر روی وان پلاس 6 نصب شده است و مثل همیشه، رابط کاربری گوشی جدید وان پلاس بسیار شبیه به اندروید خام گوگل است و سادگی در آن موج میزند. با این حال تعدادی ویژگی به آن اضافه شده است. به طور مثال اکنون کاربران میتوانند به جای دکمههای ناوبری، از ژستهای حرکتی استفاده کنند. با یک بار کشیدن انگشت به سمت بالا، صفحهی هوم نمایان خواهد شد. یا یک بار سوایپ کردن از سمت راست یا چپ صفحه به سمت بالا فرمان Back را اجرا میکند.
OxygenOS نصب شده بر روی وان پلاس 6 دارای ویژگیهای شناخته شدهی دیگری نیز میباشد. ویژگیهایی مانند Reading Mode که تنظیمات نمایشگر را برای خواندن آسانتر متون بر روی دستگاه بهینه میکند یا ژستهای حرکتی هنگام خاموش بودن صفحه که از طریق آن میتوانید چراغ قوه را فعال کنید. با فعال کردن حالت Gaming Mode نیز حین بازی فقط اعلانات با اولویت بالا به اطلاع شما خواهند رسید. قابلیت بازگشایی قفل دستگاه از طریق چهره کاربر نیز میتواند به عنوان جایگزین الگو یا سنسور اثر انگشت مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین وان پلاس 6 فاقد هرگونه اپلیکیشن اضافه است.
سخت افزار: وان پلاس 6، ساخته شده برای سرعت
بدون شک وان پلاس 6 در گروه سریعترین پرچمداران سال جای خواهد گرفت چرا که مشخصات سخت افزاری آن نوید یک گوشی هوشمند فوقالعاده سریع را ما میدهد. در زیر پوستهی دستگاه، تراشهی اسنپدراگون 845 که قدرتمندترین پردازنده حال حاضر شرکت کوالکام است قرار گرفته و ترکیب این چیپست با 6 یا 8 گیگابایت رم وان پلاس 6، این پرچمدار را در پردازشات سنگین سربلند میکند. وان پلاس 3 در نسخه 64، 128 و 256 گیگابایت قابل دسترس خواهد بود اما متاسفانه خبری از امکان ارتقای فضای ذخیره سازی توسط کارت حافظه نیست. در بخش اتصالات نیز وان پلاس 6 از دو سیم کارت پشتیبانی میکند و با هر اوپراتور GSM در سراسر جهان سازگاری دارد.
دوربین: لنز دوگانه همراه با سنسور جدید
دوربین اصلی پرچمدار وان پلاس از دو لنز تشکیل شده است که لنز اصلی یک سنسور 16 مگاپیکسلی با گشادگی دیافراگم f/1.7 است. تا اینجا تفاوتی میان دوربین وان پلاس 6 و وان پلاس 5T دیده نمیشود اما وان پلاس از سنسور جدیدی در پرچمدار جدید خود استفاده کرده که اندازهی پیکسل در آن نسبت به نسل قبل 19 درصد افزایش پیدا کرده و به 1.22 میکرون پیکسل رسیده است. این سنسور به تثبیتگر اپتیکال تصویر نیز مجهز است تا لرزشهای احتمالی را برطرف کند. با چنین مشخصاتی انتظار ثبت تصاویری با کیفیت از وان پلاس به خصوص در محیطهایی با نور کم میرود که البته این موضوع باید در عمل نیز آزمایش شود.
لنز دوم دوربین دوگانهی وان پلاس 6 یک سنسور 20 مگاپیکسلی با گشادگی دیافراگم f/1.7 و فاقد هر گونه زوم اپتیکال است که افکت بوکه را در تصاویر ثبت شده اعمال میکند. برای ثبت تصاویر سلفی نیز یک لنز 16 مگاپیکسلی استفاده شده که توانایی ضبط ویدئو با کیفیت فول اچدی را نیز دارد. به لطف قدرت سخت افزاری بالا، وان پلاس 6 میتواند ویدئوهای 4K را با نرخ 60 فریم بر ثانیه، درست مانند برترین رقبای خود همچون آیفون ایکس و گلکسی اس 9 پلاس ثبت کند. دیگر ویژگی جدید دوربین وان پلاس 6، حالت فوق صحنه آهسته است که در هر ثانیه، 480 فریم را با کیفیت 720P ثبت میکند.
باتری: چیزی برای غافلگیری وجود ندارد
بخش تامین انرژی پرچمدار جدید وان پلاس از معدود قسمتهای این دستگاه محسوب میشود که تغییر خاصی نسبت به نسل قبل نداشته است. وان پلاس 6 توسط یک باتری 3300 میلی آمپر ساعتی تامین نیرو میشود که از قابلیت شارژ بیسیم پشتیبانی نمیکند اما فناوری شارژ فوق سریع Dash Charge را در اختیار کاربر قرار میدهد که سرعت شارژ به طرز فوق العادهای افزایش میدهد.
قیمت و تاریخ عرضه
اختلاف زمانی خاصی بین تاریخ معرفی و عرضهی وان پلاس 6 وجود ندارد و عرضهی این دستگاه از تاریخ اول خرداد آغاز خواهد شد. قیمت این دستگاه برای نسخه ی 6+64 گیگابایتی، 529 دلار تعیین شده است در حالی که نسخه ی 8+128 و 8+265 گیگابایت به ترتیب با قیمت 579 و 629 دلار به فروش خواهند رسید. نسخه سفید رنگ وان پلاس 6 محدود خواهد بود و فقط در قالب نسخه 8+128 گیگابایت به فروش خواهد رسید. نظر خود را در مورد گوشی پرچمدار وان پلاس 6 با ما به اشتراک بگذارید.
ممنونم از راهنماییتون :-bd
سلام .قیمت جهانی این محصول 550 دلار هستش ولی با وضعیت بازار ایران بعید نیست که حتی هم قیمت پرچمداران فعلی موجود در بازار باشه و الان هم نمیشه پیشبینی کرد چون حتی بعضی محصولات هستند که الان وارد بازار ایران شدند ولی به خاطر وضعیت پرنوسان بازار هنوز قیمت گذاری نشدند
تا سه میلیون هم نوکیا 8 و میت 10 گزیه های خوبی هستند.اگه دنبال سخت افزار خوب هستید نوکیا 8 در اولیته .دوربین بهتر هم میت 10
سلام . ببخشید قیمت احتمالی در ایران و زمان عرضه در ایران رو میشه بفرمایید ؟ و اینکه آیا وانپلاس در ایران نمایندگی داره و پشتیبانی قطعاتیش چطوره ؟ درضمن بنظرتون امکان افت قیمت هست توی بازار موبایل ؟ و سوال آخرم اینه که تا 3 میلیون تومان چه موبایلی رو پیشنهاد میکنید ؟ تشکر
یکم دراز بنظر میرسه. باید از نزدیک دید .در همه زمینه ها فوق العاده ست.:xاینکه OIS رو جایگزینه EIS کرده کار خوبیه . ولی خب انتظار طرفداران وان پلاس از این شرکت ارائه یک گوشی خوب با قیمت خیلی خوبه . کم کم خودش داره یپا پرچم دار گرون قیمت میشه:emoji4. نسخه 64 که ارزش خرید نداره .باید دید قیمتش در بازار چجوری میشه.