MSI یک مادربرد X570 جدید را عرضه میکند که آنها میگویند بدون هیچ نورپردازی RGB طراحی شده است، MEG X570 Unify. این بُرد از یک طراحی تماما مشکی رنگ و زیبا بهره میبرد، X570 Unify به سادگی یک مدل بسیار زیباست که حتی بدون هیچ گونه نورپردازی RGB عالی به نظر میرسد.
MSI MEG X570 Unify در فرم فاکتور استاندارد ATX عرضه شده و قابلیتهایی دارد که قصد داریم درباره آنها صحبت کنیم. این مادربرد از 14 مدار VRM IR Digital با پاور استیجهای 60A بهره میبرد که قدرت خود را از دو کانکتور 8 پین دریافت میکنند. درست بعد از سوکت پردازنده AM4 شاهد چهار اسلات DDR4 هستیم که میتوانند تا 128 گیگابایت را پشتیبانی کرده و فرکانس آنها تا 4600 مگاهرتز اورکلاک شود. هیت سینک بالایی براساس آلومینیوم تولید شده و هیت سینک ورودی / خروجی یک طراحی هیت سینک گسترش یافته را ارائه میدهد که با حضور یک لوله ناقل حرارت سطح خنک سازی بزرگتری را در اختیار قرار میدهد.
قابلیتهای مادربرد MSI MEG X570 Unify
- پشتیبانی از پردازندههای نسل دوم و سوم AMD Ryzen و Ryzen با گرافیک Radeon Vega
- پشتیبانی از حافظههای DDR4 4600 OC
- کاور آلومینیومی با هیت سینک گسترش یافته: هیت سینک تماما فلزی که سطح بیشتری از دفع حرارت را فراهم میکند و مطمئن میشود پردازندههای سطح بالا با تمام سرعت فعالیت میکنند.
- تجربه گیمینگ بسیار سریع: PCIe 4.0، حضور Triple Lightning Gen4 x4 M.2 با محافظ M.2 Frozr، تکنولوژی StoreMI، AMD Turbo و البته USB 3.2 Gen 2.
- 2.5G Gaming LAN به همراه WiFi 6: ارتباط شبکه 2.5G Gaming LAN به شکل آنبُرد، در ترکیب با WiFi 6 و پشتیبانی از MU MIMO و تکنولوژی BSS بهترین تجربه آنلاین گیمینگ را فراهم خواهد کرد.
- طراحی هیت سینک Frozr: طراحی شده با فن منحصر بفرد که بهترین کارایی را برای گیمرهای حرفهای نوید میدهد.
- Audio Boost HD: صدای ایزوله شده با پردازنده اختصاصی با ترکیب ESS، صدایی نفس گیر و فوق العاده را ایجاد میکند که گیم پلی هیجان انگیزی را ارائه خواهد داد.
- محافظ ورودی / خروجی از پیش نصب شده: محافظت EMI بهتر و نصب راحتتر
برای بخش گسترش MEG X570 Unify از سه اسلات PCIe 4.0 x16، دو اسلات PCIe 4.0 x1 و سه اسلات M.2 بهره میبرد. هر سه اسلات M.2 از نوع Lightning Gen4 هستند و تا 64 گیگابایت بر ثانیه سرعت انتقال را ارائه میدهند. اسلاتهای M.2 با هیت سینک محافظ M.2 Frozr که شامل یک پد حرارتی زیر آنها میشود تا انتقال گرما بهتر صورت پذیرد و دستگاه ذخیره سازی در شرایط پایدار بدون نگرانی از مشکلات گرمایی فعالیت کند.
چیپست X570 در زیر یک هیت سینک Frozr بزرگ جای گرفته که یک فن منحصر بفرد را با کارایی ساکت و خنک کنندگی بالا برای PCH درون آن حضور دارد. چهار پورت SATA III و یک هدر USB 3.1 برای پنل جلویی روی مادربرد از مشخصات دیگر است. همچنین یک LED خطایابی با کلیدهای روشن و راه اندازی مجدد در پایین مادربرد قرار دارند.
به سراغ طراحی که برویم هیچ نورپردازی RGB در کار نیست و MSI میگوید که این اولین طراحی پرچمدار با سادگی و ضد RGB است. بافت مشکی مات و کروم زیبایی خاصی را به MEG X570 Unify بخشیده و برای کاربرانی که به دنبال یک سیستم تماما مشکی هستند، ایده آل خواهد بود. برای بخش ورودی / خروجی این مادربرد با سه عدد USB 3.1 Gen 2، دو عدد USB 3.1 Gen 1، دو عدد USB 2.0، جک 5 کاناله (Realtek ALC1220 Codec)، یک پورت 2.5 LAN از نوع Realtek RTL8125، یک پورت PS/2، دو عدد اسلات آنتن وای فای، یک Clear CMOS و یک کلید Flash BIOS در نظر گرفته شده است. در حال حاضر صحبتی در رابطه با قیمت این مدل نشده اما انتظار میرود در محدوده قیمت MEG X570 ACE باشد.
برای این که به شما نشان دهند این مادربرد چقدر خوب کار میکند، اورکلاکر تایوانی TSAIK از یک پردازنده AMD Ryzen 9 3900X روی این بُرد سود جسته و فرکانس آن را با خنک کننده نیتروژن مایع تا حد ممکن بالا برده است. نتیجه نهایی بالاترین فرکانس ثبت شده تا به حال برای چیپ 12 هستهای تیم سرخ با کلاک 5.857 گیگاهرتز است. شما میتوانید این رکورد را در HWBot بررسی کنید.
با سلام
میخواستم بدونم x570 aorus master بهتره یا x570 meg unify??
اصلاحیه: “کلمه به کلمه”…
کلمه به کلپمه جمله ات را قبول دارم.چکیده حرف منرا، مختصر و مفیدتر، بیان کردی:نورپردازی#مادینگ#کالای لوکس#کالای کاربردی#
منم با دوستمون موافقم نورپردازی و ماد کردن پی سی احمقانس کامپیترو که سخت افزار کاربدی هست رو تبدیل به جنس لوکس می کنه و افزایش قیمت بی مورد
درضمن، مواردیکه بدرستی اشاره کردی؛ همگی کاربردی اند .ولی مثلا سینک شدن کلیه قطعات یک برند فقط بمنظور نورانی کردن محیط باشکال مختلف مثل حالت پالسی و ریتمیک و…(بنظرمن)، زننده است.
سلام آرمان.اتفاقا در نهایت، داخل پرانتز، گفته ات را بنوعی تایید کرده بودم؛ بخصوص در مورد temerred glass کیس ها والبته، مواردی که خودت اشاره کردی…چیز آزاردهنده اینست که انگار، طراحان این شرکت ها، همه از یک نفر دارند دستور می گیرند و طراحی هایشان، روزبروز بهم شبیه تر می شود؛ بخصوص کیس های جدید که تقریبا همه شان، یکی هستند.(پنل جلویی فن های rgb و کاور بغل هم، شیشه حرارت دیده)؛ مضافا اینکه همچنان معتقدم بخاطر تجارت و رقابت، بخصوص در زمینه نورپردازی، یک رویه افراطی در پیش گرفته اند.بنظر من، این مادربورد هم شاید با این نیت طراحی شده تا وضعیت سنجی کند و ببیند که آیا می توان راه جدیدی در طراحی گشود یا نه.بااینحال در کل، با نظرت موافقم.
به نظر من تا حدی RGB مفیده مخصوصا اگه برای نوتیفیکیشن یا تخمین دمای قطعات استفاده بشه
مثلا وقتی دمای CPU به 75 درجه برسه رنگش قرمز بشه و در 85 درجه قرمز چشمک زن و اگر نوتیفیکیشنی اومده که مهمه بصورت چشمک زن هر چند ثانیه یکبار با یک رنگ خنثی اعلان کنه
شیشه کنار کیش هم مفیده مثلا اگه خنک کننده مایع نشت کرده و حتی میشه دید چقدر گرد و غبار وجود داره یا اگه یه فن نمیچرخه زود دیده میشه و حتی برای بعضیا مثل من که دوست ندارن برای دیدن دمای پردازنده سراغ HW Monitor برن دما و کلاک روی یک سون سگمنت یا هر پنل دیگه ای داخل کیس نمایش داده بشه
عالی.چیزیکه مدتها آرزو داشتم دوباره ببینم.بقول سایت خوب دیجیاتو:”امان از این نورپردازیهای زشت rgb که فراگیر شده اند…”/بشخصه، از اینهمه نورپردازی در قطعات کامپیوتر، متنفرم و حس طرف بودن با اسباب بازیهای چینی، بمن دست می دهد.فکرکنم تنها قسمتی که هنوز مبتلا به عارضه نورپردازی نشده است؛ کابل های برق پشت کیس و مانیتور است…یاد طراحی های اصیل و حرفه ای قدیم بخیر.امیدوارم که msi بااین حرکت خوبیکه زده؛ نوید بازگشت طراحی های کلاسیک و باوقار را بدهد.(درضمن بشخصه، از شیشه های حرارت دیده جانبی کیس ها که همه شبیه هم اند هم بدم می آید؛ هرچندکه کاربردی اند.)
از گفتن کلمه ایی عاجزم