شاید با خواندن تیتر بالا تعجب کرده باشید و فکرتان به سمت داستان های علمی – تخیلی ترسناکی مانند فرانکشتاین رفته باشد. اما این آزمایش بدون آسیب رساندن به انسان ها انجام شده و نتایج بسیار مثبتی نیز به همراه داشته است.
محققان دانشگاه میشیگان موفق به توسعه نوعی لیزر برای مطالعات پزشکی شدند که در آن، خون انسان نقشی پر رنگ ایفا می کند. این تیم پس از تاباندن پرتو لیزر به حفره ای کوچک که مملو از خون تسطیح شده کشف کردند که می توانند نور لیزر را با توجه به نیازهای خود در این شرایط تنظیم کنند. توانایی تقویت نور برای تمرکز بر تغییرات بسیار کوچک در فعالیت سلولی و یا فیلتر کردن نور برای کاهش نویز پس زمینه از جمله این موارد بوده است. البته این اولین بار نیست که لیزرهای بیولوژیکی به صورت عملی مورد استفاده قرار گرفته اند. پیش از این محققان دانشگاه هاروارد از پروتئین و بافت کلیه برای ساخت لیزر در سال 2011 استفاده کرده بودند و خود دانشگاه میشیگان نیز به کمک کلروفیل و ژلاتین این کار را انجام داده بود.
لیزرهای بیولوژیکی عملکرد بهتری در بررسی تغییرات سلولی و یا بافت انسان از خود به نمایش می گذارند و جراحان به کمک آنها می توانند تومورها را تا میزان بسیار دقیقی شناسایی و مشخص کنند تا در بیماری هایی نظیر سرطان همه بخش های یک تومور از بدن بیمار خارج شود.
برای اطلاع از جدیدترین اخبار دنیای دیجیتال، قیمت انواع قطعات سخت افزاری و تجهیزات الکترونیکی، آگاهی از اخبار مرتبط با تکنولوژی از جمله نوسان قیمت ارز، تصاویر، ویدئوها و مطالب آموزشی اختصاصی به کانال تلگرام وب سایت سخت افزار بپیوندید: telegram.me/sakhtafzarmag
شاید این تیتر بهتر بود که ترکیب لیزر و خون برای درمان بیماریها
حالا اگه میگفتن با لیزر خون میسازن یک چیزی ولی از خون لیزر بسازن !!!!
حتما پس فردا میخوان از پوست گاو نعل اسب بسازن!!!!