تا چند سال پیش، تصور قدرتمند شدن گجت های قابل حمل تا این اندازه در حد یک رویا، غیر قابل تصور به نظر میرسید. اما کمپانی های پیشتاز و خلاق این رویا را به حقیقت تبدیل کرده اند و امروزه شاهد پردازنده هایی در گوشی های هوشمند هستیم که قدرت پردازش بسیار بالایی دارند به طوری که این حد قدرت بعضی مواقع بلا استفاده به نظر میرسد. دست کم بر روی کاغذ مشخصات فنی گوشی های هوشمند به کامپیوتر های شخصی رسیده اند و همین باعث شده است تا ویژگی های منحصر به فرد گجت های قابل باعث کاهش فروش کامپیوترهای شخصی و تمایل بیشتر کاربران به گجت های قابل به خصوص گوشی های هوشمند شود. سامسونگ قطعا از جمله کمپانی هایی بوده است که در این مورد تاثیر بسزایی داشته است. اکنون به نظر میرسد این ابر کمپانی کره ای قصد دارد انقلابی دیگر در بخش چیپست ها ایجاد کند. همراه ما باشید.
طبق گزارشات منتشر شده، سامسونگ در حال کار بر روی چیپست جدید اگزینوس 8895 است که مجهز به 4 هسته ی بسیار قدرتمند با فرکانس کاری 4 گیگاهرتز است و همچنین این چیپست به 4 هسته ی Cortex A-53 با فرکانس 2.7 گیگاهرتز نیز تجهیز شده است. پیش بینی میشود از این چیپست 10 نانومتری در پرچمدار بعدی سامسونگ یعنی گلکسی اس 8 که سال آینده وارد بازار خواهد شد، به کار گرفته شود.
جدا از معماری 10 نانومتری این چیست که بسیار شاخص قلمداد میشود، فرکانس هسته ی 4 گیگاهرتزی این چیپست نیز بسیار چشمگیر است. در حالی که فرکانس هسته ی اگزینوس 8890 که در حال حاضر قدرتمندترین چیپست ساخت سامسونگ شناخته میشود در تست ها به 3 گیگاهرتز نیز رسیده است اما در نهایت فرکانس هسته ی این پردازنده در گلکسی اس 7 و گلکسی اس 7 اج و البته گلکسی نوت 7 بر روی 2.3 گیگاهرتز قفل شده است.
بر اساس اطلاعاتی که در این مورد در شبکه ی اجتماعی Weibo منتشر شده است، فرکانس 4 هسته ی قدرتمند اگزینوس 8895 احتمالا 4 گیگاهرتز خواهد بود در حالی که رقیب آینده ی این چیپست که اسنپدراگون 830 کوالکام خواهد بود دارای فرکانس هسته ی 3.6 گیگاهرتز خواهد بود و البته چیپ کوالکام نیز با معماری 10 نانومتری توسعه داده خواهد شد. اما فرکانس بالا به معنای مصرف بیشتر انرژی و البته تولید گرمای بیشتر است. در حالی که برترین چیپست های 2016 یعنی اگزینوس 8890 و اسنپدراگون 820 به طور کلی خنک کار میکردند، اما باز هم در زیر بار پردازش های سنگین گرمای تولید شده کاملا محسوس میباشد. با اینکه فناوری 10 نانومتری به خودی خود باعث کاهش مصرف انرژی و تولید گرما میشود اما باید صبر کرد و دید در صورتی که در محصولات نهایی نیز این چیپست با این فرکانس بسیار بالا همراه شود، میزان تولید گرما چگونه خواهد بود و سامسونگ برای خنک کاری اگزینوس 8895 چه تدابیری صورت خواهد داد. نظر شما در مورد اطلاعات منتشر شده از اگزینوس 8895 چیست؟
فکر میکنم کلا کوالکام برتر باشه تو این صنعت
عزیز اصلا سی پی موبایل نباید با سی پی یو کامپیوتر مقایسه کرد و این کاملا اشتباه هست.
حتی با لپ تاپ هم نمیشه مقایسه کرد شما چطور به این راحتی مقایسه میکنید؟
در ضمن خسته نباشین همگیییی نزدیکه یه سالیه روزانه به سایتتون سر میزنم کارتون بیسته
خب معلومه سیستم خنک کنند
ولی واقعا دیگه سرم داره گیج میره باو یه چیزی بسازین مثل پلی استیشن تا چندین سال واسش محتوا ارائه بدین نه زرت و زرت نو آوری از خودتون در کنین از جیب ما هم پول و این داستان همیشه ادامه دارد…..
چرته،4 گیگاهرتز تو توربو های اینتل میبینیم،دیگه تو موبایل که رویاست.اگه عرضه دارن دمای گوشیو وقتی رو quick charge بیارن پایین.quick charge 3 کوالکام بخاطر ولتاژ بالا بدجوری دما رو می بره بالا.بجاش آمپراژو ببرن بالا.مثل vooc اوپو.
4Ghz 😮 😮 😮