با آنکه کمپانی های سازنده تلویزیون از جمله سامسونگ و ال جی به معرفی تلویزیون ها و صفحه نمایش های OLED آن هم از نوع خیمده و با دقت تصویر 4K پرداخته اند، اما HS Kim از مدیران اجرایی بخش محصولات بصری و صفحه نمایش های سامسونگ میگوید هنوز سه تا چهار سال زمان نیاز است تا شاهد عمومیت یافتن این تلویزیون ها در بازار محصولات دیجیتال و کاهش قیمت آنها باشیم. نکته جالب اینجاست که سامسونگ سال قبل پیش بینی کرده بود که قیمت OLED ها تا دو الی سه سال آینده با افتی قابل توجه مواجه خواهد شد. اما به نظر میرسد در این راه مشکلاتی وجود دارد.
این اخبار برای دوستداران سیستم های سینمای خانگی خبری نا امید کننده است. بسیاری از افراد تلویزیون های LCD را برای راه اندازی سینمای خانگی مناسب ندانسته و به سراغ پلاسما رفته بودند (به علت کیفیت رنگ واقعی تر این سری از تلویزیون ها). اما با کنار گذاشته شدن تولید پلاسما از سوی پاناسونیک، برخی منتظر بودند تا تلویزیون های OLED با کیفیت رنگ عالی و ویژگی های منحصر به فرد دیگر را جایگزین نمونه های قدیمی کنند که حالا این محصولات نیز با مشکل روبرو شده است. HS Kim معتقد است “قیمت متوسط 9000 دلار برای یک تلویزیون OLED باعث شده تا افراد کمی برای خرید این محصولات راغب باشند و به همین خاطر رشد این بازار آنطور که انتظار میرود نیست”. تولید تلویزیون های OLED پروسه ای هزینه بر است و از قرار تولید صفحه نمایش های OLED با اندازه های کوچکرتر نیز از این بابت با مشکلاتی روبرو است. در مقابل ایشان معتقدند امسال با اقبال عمومی به تلویزیون های 4K روبرو خواهیم بود و با ارائه انواع مدل های مختلف به بازار، افراد بیشتری نیز به سراغ خرید این سری از تلویزیون ها خواهند رفت (البته همچنن مشکل تامین محتوا برای این تلویزیون ها پابرجا است).
HS Kim درباره تلویزیون ها مجهز به اندروید نیز نظراتی داده است. به گفته او برای کاربری که به تماشای برنامه های تلویزیون مینشیند مهم نیست که از پلتفرم سامسونگ یا گوگل و اندروید استفاده نماید. با این حال اگر ما بدانیم که استفاده از اندروید تجربه بهتری از تماشای تلویزیون را ارائه خواهد کرد، ما نیز به سراغ آن خواهیم رفت.
خیلی گرونن