اطلاعات جالب دیگری در جلسه FTC در مقابل مایکروسافت فاش شده است، هرچند که این اطلاعات مربوط به بازیها نیست. درواقع مهمترین بحثی که در این میان مطرح شده، اشاره مایکروسافت به این بود که ویندوز 11 میتواند به یک سرویس اشتراک کاملاً مبتنی بر ابری تبدیل شود.
اشاره اسناد مایکروسافت به قیمت کنسول دستی Project Q
اجرای ویندوز همه جا و بر روی تمام دستگاهها
طبق گزارش منتشر شده از سوی وب سایت techspot، یک سند داخلی مایکروسافت مربوط به ژوئن 2022 که در این جلسه فاش شده است، که به نسخه مصرف کننده ویندوز 365 اشاره میکند. این اسلاید که “استراتژی و اولویتهای زندگی مدرن” نامیده میشود، حاوی یک نقطه با عنوان “انتقال فزاینده ویندوز 11 به فضای ابری” است.
مایکروسافت در آن سند اشاره کرده است که میخواهد روی ویندوز 365، سرویس شرکتی خود (بخشی از پلتفرم Azure) بسازد که به مشتریان ماشین مجازی ویندوز سفارشی ایمن خود را میدهد که از مرورگرها و برنامهها و حتی دستگاههای اپل و اندروید قابل دسترسی است. این شرکت میگوید که میخواهد یک سیستم عامل کامل ویندوز را فعال کند، که قابلیت اجرا از فضای ابری بر روی هر دستگاهی را داشته باشد.
مایکروسافت این نرمافزار بهعنوان سرویس (SaaS) را با استفاده از «قدرت ابر و کلاینت برای فعالسازی خدمات بهبودیافته مبتنی بر هوش مصنوعی و رومینگ کامل تجربه دیجیتالی افراد» پیشبینی میکند.
در ماه مه بود که اولین گامهای مایکروسافت به سمت این طرح ویندوز 11 مبتنی بر اشتراک را مشاهده کردیم: Windows 365 Boot. ویژگی انحصاری ویندوز 11 به کاربران این امکان را میدهد که یک ماشین محلی را مستقیماً در یک تصویر مجازی از راه دور Windows 365 Cloud PC به جای نسخه محلی سیستم عامل بوت کنند.
باز هم یک اشتراک دیگر در زندگی مدرن امروزی
البته مصرفکنندگان از چنین حرکتی خوشحال نخواهند شد. در حالی که بسیاری از کسبوکارها مزایای اشتراک در ویندوز 365 را میبینند، کاربران روزمره احتمالاً اهمیتی به استفاده از ویندوز در هر دستگاهی نمیدهند، اگر به معنای پرداخت یک اشتراک جدید دیگر در زندگی مدرن امروزی باشد. در ژوئن سال گذشته، یک نظرسنجی نشان داد که مردم به طور متوسط 219 دلار برای اشتراک هزینه میکنند.
مانند سایر خدمات مبتنی بر ابر، مشکل اتصالات اینترنتی ناقص، قابلیت اطمینان ISP و مشکلات سرور وجود دارد. مردم همچنین نگران این هستند که مایکروسافت از موقعیت خود سوء استفاده کند و تبلیغات بیشتری را در ویندوز بچسباند یا استفاده از برنامه های غیر MS مانند کروم را برای مشتریان دشوار کند.
با این حال، نهایتا در حالی که بدون شک این حرکت افراد بیشتری را به سمت مک یا لینوکس میفرستد، احتمالاً افراد زیادی وجود خواهند داشت که مایل به پرداخت اشتراک ویندوز 11 برای انجام این تغییر باشند و مایکروسافت هم این را خیلی خوب میداند. نظر شما چیست، آیا استفاده کردن از سیستم عامل ویندوز به صورت سرویس ابری، حتی با فرض نرمال بودن وضعیت اینترنت کشور، میتواند یک گزینه منطقی و کاربردی باشد؟
مطالب مرتبط:
دیدگاهتان را بنویسید