در روز گذشته، مطالب پر حاشیه و جنجالی جدا شدن آقای راجا کادوری از AMD و پیوستن آن به Intel را برای شما عزیزان منتشر کردیم؛ اما ظاهرای آقای Raja Koduri خیال دارد همچنان تیتر نخست اخبار باشد! اینتل ساعاتی پیش به طور رسمی پیوستن آقای کادوری را به این شرکت تائید کرده و حتی سمت ایشان را با جزئیات اعلام کرد. آقای کادوری مدیر عامل بخش توسعه پردازنده های گرافیکی را اینتل را به طور کامل عهده دار شده است. بدین ترتیب معمار ارشد پردازنده های گرافیکی اینتل اعم از گرافیک های مجتمع با پردازنده، کاوش در هوش مصنوعی و به طور کلی تمامی بخش هایی که اینتل از پردازشگرهای گرافیکی مجتمع و یا مجزا استفاده می کند، به اسم آقای کادوری ثبت شد.
آقای Raja Koduri دارای تجربه ی 25 ساله در زمینه فناوری های بصری است؛ تخصص فنی عمیق وی از بخش های گرافیکی، اینک او را به یک مهره ی مهم مبدل کرده است. آقای کادوری گفت: من همواره اینتل را به عنوان یک رهبر در دنیای فناوری تحسین کرده برای پیوستن به این شرکت، بسیار هیجان زده هستم. این یک فرصت طلایی برای من و ایده هایی است که در ذهن دارم. آقای کادوری پیش از پیوستن به AMD، در کمپانی Apple مشغول به کار بوده و در 25 سال گذشته بر روی مواردی از جمله پردازشگرهای گرافیکی در کنسول های بازی، کارت گرافیک، پردازشگرهای مجتمع، یادگیری عمیق و … فعالیت کرده است. در نهایت چند تن از مدیران اینتل از جمله آقای دکتر Murthy Renduchintala از ورود ایشان به این شرکت استقبال کرده و پیام های شادی و تبریک نیز همچنان ادامه دارد. آیا بخش گرافیکی اینتل با ورود این معماری جدید تغییر خواهد کرد؟ آیا نقاط ضعف پردازشگرهای i-GPU اینتل در برابر توان AMD APU ها برطرف خواهد شد؟
نظر نویسنده:
شاید آقای کادوری یک مهندس درجه یک و با سابقه فراوان در این زمینه باشد؛ اما اشتیاق کمپانی های رقیب برای بدست آوردن مهندس و مدیران سابق رقبا با صرف هزینه های گزاف، تنها به یک منظور صورت می گیرد! انتقال فناوری، اطلاعات و تسلط بر کمپانی رقیب. Raja Koduri هم اینک حتی به سلیقه ی غذایی تمامی سران AMD نیز آگاه است!
دوستان نظر من بیشتر از پیوستن راجا به اینتل .
انتقال راجا به اینتل درستره برای همکاری با پروژه مشترک amd و intel. تو بحث apu های جدید هست .
استاد ما مثال خیلی قشنگی میزد ، میگفت یکی میاد هزارتا دلیل میاره که تو حوض آب نیست بعد یکی دیگه میاد دست میکنه تو حوض آب میپاشه تو صورتت کل استدلالهای طرف مقابل از بین میره ، مثل اینجا
دوستان دم از حق مالکیت و تعهد و … میزنن ، مگه همین چند وقت پیش نبود اپل اومد چندتا از مهندسین شرکت imagination رو جذب کرد و خودش گرافیک چیپ هاش رو ساخت و یا چند وقت قبل مگه همین انویدیا چندتا از مهندسین خبره AMD رو جذب نکرد و از رو تکنولوژیش اسکی رفت؟
حق مالکیت معنوی در صورتی هست که عینا پتنت ثبت شده استفاده بشه و شرکت بتونه اثبات کنه از این پتنت به صورت غیر منصفانه استفاده شده وگرنه الان باید هر شرکتی از فورس تاچ استفاده میکرد به اپل حق پتنت میداد ، اینتل هم اینقدر احمق نیست که اگه بخواد از معماری AMD اسکی بره بیاد دقیقا همونو کپی بزنه
ولی یه چیز خیلی جالبه مگه این راجا تو بیانیه استعفاش از AMD اینهمه تعریف نکرده بود که وای من همیشه طرفدار محصولات AMD میمونم و از ان چرت و پرت ها حالا چطور شد رفته تو شرکت رقیب و از اینتل تعریف میکنه ، آدم چقدر دو رو باشه بابا وایسا جوهر بیانیه قبلی خشک بشه بعد از رقیب تعریف کن
دکتر اریایی ، چیزی در مورد حق ثبت اختراع و مالکیت فکری میدونین ؟! شرکت ها تقریبا تمام تکنولوژی ها و فناوری هاشون به نام خودشون هست نه مهندسین ، حتی یک خط کد برنامه نویسی رو نمیتونن بدون اجازه شرکت قبلی استفاده کنن !!
بحث انتقال فناوری با یک شخص انجام نمیشه مگر اینکه خود ای ام دی پشت این قضیه باشه و دنبال سود متقابل باشه
اینتل رفت که AMD رو له کنه.
اون همکاری اولین خبر بود که بعد بیان این رو بگن که راجا استعفا داد و اومد به اینتل ، بعد هم میاد بخش رادئون رو میخره و قشنگ کار اون شرکت دوزاری رو میسازه.
ای وسط دیگه معماری های داغونی مثل وگا هم نداریم. یعنی اینتل اینجوری میتونه خیلی بهتر با انویدیا دست و پنجه نرم کنه.
عهههه دیگه علی کوچولو نمیاد بامنو رامین رستمی دعوا کنه عه ???
البته این قضیه آگاه بودن آقای کادوری نسبت به سلیقه غذایی یا دیگر مسائل سران AMD نمیتونه چیز خطرناکی به حساب بیاد چونکه این افراد با توجه به سابقه های طولانی در شرکتهای مختلف همیشه تعهداتی هم دارند و گرنه اپل یا AMD به راحتی این مهره کلیدی رو از دست نمیدادند.