امسال گوگل سنت شکنی کرد به و جای معرفی یک دستگاه جدید از سری نکسوس، تصمیم گرفت دو مدل را روانه بازار کند که البته توسط دو شرکت مختلف هواوی و ال جی ساخته می شوند. همان طور که می دانید بر اساس مشخصات سخت افزاری و نحوه قیمت گذاری به راحتی می توان گفت پرچم دار اصلی گوگل در ادامه نکسوس ساخته شده توسط هواوی یا همان Nexus 6P خواهد بود که دارای آخرین نسخه از اندروید نیز می باشد. قبلا در آزمایشات مربوط به دوربین مشخص شده بود که نکسوس 6P دارای دوربین قدرتمندی بوده و بر خلاف سال های قبل، نکسوس ها هم به یک دوربین خوب مجهز شده اند. اما یکی دیگر از نگرانی های طرفداران این برند از تلفن های هوشمند باتری آنهاست. معمولا نکسوس ها از لحاظ عملکرد باتری در بین متوسط ها قرار می گیرند و این نکته ای ناراحت کننده برای بسیاری از علاقمندان است. اما عملکرد Nexus 6P در این زمینه چطور است؟ برای فهمیدن این نکته در ادامه با ما همراه باشید.
نکسوس 6P از یک باتری با ظرفیت 3450mAh استفاده می کند که در مقایسه با بزرگانی مانند گلکسی نوت 5 (3000mAh) قوی تر به نظر می رسد، اما نکته اصلی آن است که باید دید آیا افزایش ظرفیت توانسته تفاوت چشمگیری در عملکرد باتری به وجود بیاورد یا خیر؟ وب سایت phone arena طبق معمول همیشه آزمایش باتری معروف خود را بر روی این تلفن هوشمند نیز اجرا کرده است. در این آزمایش روشنایی صفحه روی 200 نیت (شرایطی که برای استفاده از تلفن در محیط های داخلی مناسب است) تنظیم شده و در تمام فرایند اجرای تست صفحه روشن بوده است. در نهایت و با اتمام آزمایش نکسوس 6P توانسته است به مدت 6 ساعت و 24 دقیقه دوام بیاورد که باز هم یک نتیجه متوسط برای گوگل و هواوی است. عدد به دست آمده تقریبا با نتیجه Moto X Pure Edition کمپانی موتورولا برابر است اما در برابر آیفون 6 اس پلاس و گلکسی نوت 5 (با عملکرد 9 ساعت و 11 دقیقه ای) حرفی برای گفتن ندارد. البته این نتیجه مربوط به حالتی است که کاربر با دستگاه کار کند و ارتباطی با زمان stand by ندارد. همان طور که می دانید با توجه به تغییرات و بهبودهای نرم افزاری گوگل در اندروید 6 دستگاه های این شرکت عملکرد خوبی در حالت stand by از خود نشان می دهند. اما در آزمایش زمان شارژ شدن باتری نکسوس 6P عملکرد بهتری داشته و زمان 89 دقیقه را ثبت کرده که نزدیک به گلکسی نوت 5 (81 دقیقه) بوده و بسیار بهتر از آیفون 6 اس پلاس (165 دقیقه) می باشد.
با این روال ما شبا همیشه گوشیهامون تو شارژ هست
با وجود پاور بانک هم مشکلمون حل نشد
چرا سمت باتری خورشیدی نمیرن بابا یه کاری کنن که مثلا با تکون دادن گوشی انرژی مکانیکی تبدیل ب الکتریکی بشه و خود گوشی شارژر خودش باشه
ای دانشمندان جون مادرتون ب داد باتری گوشیهامون برسید
مردم دارن سختی میکشن از بی شارژی