اکنون مدت زیادی نیست که از انتشار بازیHomefront: The Revolution به بازار زمان می گذرد و به این ترتیب علاقه مندان به عناوین شوتر اول شخص امکان تجربه کردن اثر تازه ای را در این سبک یافته اند. در این میان بر خلاف مخاطبان پلتفرم های کنسولی این بازی که تکلیفشان کاملاً معلوم است و هیچ دغدغه ای برای اجرای بازی Homefront: The Revolution بر روی پلتفرم های مقصد مد نظر خود ندارند، علاقه مندان به نسخه ی PC این بازی از شرایط نسبتاً متفاوتی برخوردار هستند و از جمله دغدغه های فکری شان در رابطه با بازی Homefront: The Revolution می توان به نوع عملکرد سخت افزار های مهم موجود در بازار در امر اجرای بهینه ی بازی Homefront: The Revolution بر روی کامپیوتر های خانگی اشاره کرد. امری که در قالب مطلب پیش رو قصد پرداختن به آن را داریم.
به طور حتم مهم ترین قطعه ی سخت افزاری اجرا کننده ی نسخه ی جدید از مجموعه ی Homefront که نوع عملکرد آن در بازی Homefront: The Revolution از اهمیت بسیار بالایی در نزد مخاطبان این اثر بر روی پلتفرم PC برخوردار است کارت گرافیک سیستم های کامپیوتری اجرا کننده ی این بازی است که میزان توانایی آن ها نقش بسیار مهمی در امر اجرای بازی های کامپیوتری مهم روز از جمله بازی Homefront: The Revolution دارد. به منظور بررسی عملکرد کارت های گرافیک مهم موجود در بازار در فرآیند اجرای مطلوب بازی Homefront: The Revolution وب سایت روسی Game GPU به سراغ آزمایش تعدادی از کارت های گرافیک مهم دو برند انویدیا و AMD رفته است تا به این وسیله به محک زدن توانایی هر کدام از این محصولات در امر اجرای بازی Homefront: The Revolution بپردازد (البته باید اعتراف کرد که برخی از نمایندگان قابل اتکای برند AMD بنا به دلایل نا معلومی در این آزمایش غایب بوده اند). لازم به ذکر است که این بررسی تحت سه کیفیت تصویری استاندارد 1920 در 1080 پیکسلی ، 2560 در 1440 پیکسلی و 3840 در 2160 پیکسلی به انجام رسیده است و در تمامی این نرخ ها تنظیمات گرافیکی بازی Homefront: The Revolution بر روی حالت بیشینه قرار داشته اند. علاوه بر آن تمامی کارت های گرافیک اجرا کننده ی بازی Homefront: The Revolution از آخرین نسخه ی به روز رسانی مربوط به درایور های گرافیکی اختصاصی خود به منظور اجرای بهینه ی این بازی بهره می برده اند. به این ترتیب که محصولات برند AMD از نسخه ی 16.5.2.1 و محصولات انویدیا هم از نسخه ی 365.19 درایور های گرافیکی برند خود برای اجرای بازی Homefront: The Revolution استفاده می کرده اند. اما پیش از پرداختن به نتایج مربوط به آزمایش کارت های گرافیک دو برند انویدیا و AMD در جریان اجرای بازی Homefront: The Revolution تحت سه کیفیت تصویری یاد شده، بهتر است به نکاتی در رابطه با این اثر اشاره کنیم تا آن دسته از بازیبازانی که با بازی Homefront: The Revolution یا نسخه ی پیشین این مجموعه آشنایی خاصی ندارند کمی بیشتر با مجموعه ی Homefront آشنا شوند.
داستان بازی Homefront: The Revolution ادامه دهنده ی هسته ی اصلی روایت های موجود در نسخه ی پیشین این مجموعه یعنی بازی Homefront است و کم و بیش بر همان جزییات تمرکز دارد. داستان بازی Homefront روایتگر هجوم ارتش کره ی شمالی به کشور امریکا و تسخیر این کشور توسط آن ها بود و در وقایع بازی Homefront: The Revolution شاهد این نکته هستیم که چیزی در حدود چهار سال از رویداد های مربوط به نسخه ی پیشین این مجموعه زمان می گذرد. البته داستان بازی Homefront: The Revolution قرار نیست بر اساس همان روایت های موجود در نسخه ی پیشین این مجموعه شکل بگیرد و همان گونه که به آن اشاره شد در این بازی تنها هسته ی کلی داستان نسخه ی قبل برای شکل دادن به روایت های موجود در این نسخه مورد استفاده قرار گرفته است. امری که آن را در گیم پلی بازی Homefront: The Revolution نیز می توان مشاهده کرد و در حالت کلی شاید بتوان گفت که گیم پلی بازی Homefront: The Revolution نیز همانند داستان آن تفات های قابل توجهی با نسخه ی پیشین این مجموعه دارد. به این معنی که در گیم پلی بازی Homefront: The Revolution بر خلاف نسخه ی پیشین مجموعه ی Homefront شاهد روندی خطی و سر راست نیستیم و شکل کلی ماموریت ها در نسخه ی جدید از سری Homefront حالتی سند باکس و آزاد به خود گرفته است. در واقع بازی Homefront: The Revolution را می توان اثری Open World نامید که همانند بسیاری از آثار هم سبک از المان های آشنایی نظیر لزوم جستجو و کند و کاو در محیط بازی، ارتقای تجهیزات، جنگ افزار ها و ملزومات و سایر موارد مشابه بهره می گیرد. ضمن این که بازی Homefront: The Revolution بر اساس توانایی های موتور گرافیکی اختصاصی شرکت کرایتک یعنی موتور کرای انجین ساخته شده است. در واقع پس از منحل شدن شرکت THQ شرکت کرایتک موفق به کسب حق امتیاز بازی Homefront شد و بلافاصله در طی همکاری با شرکت Deep Silver (در قامت ناشر نسخه ی دوم این مجموعه) تصمیم به ساخت بازی Homefront: The Revolution گرفت. با این حال پس از نا به سامانی های مالی فراوانی که در طول دو سه سال اخیر گریبان گیر شرکت کرایتک شده بود این شرکت در نهایت امتیاز سری Homefront را به طور کامل به شرکت Koch Media و زیر مجموعه ی نام آشنای این شرکت در دنیای بازی های کامپیوتری یعنی Deep Silver واگذار کرد و با پیروی از ساختاری که شرکت Epic هم اخیراً به آن متوسل شده است (تمرکز بر روی ساخت عناوین آنلاین و پروژه های مبتنی بر تکنولوژی واقعیت مجازی) خود را به طور کامل از پروژه ی ساخت بازی Homefront: The Revolution کنار کشید. با این حال مراحل ساخت این بازی در نهایت توسط همان موتور گرافیکی کرای انجین به پایان رسیده است و اکنون شاهد عملکرد این موتور گرافیکی در به تصویر کشیدن رویداد های موجود در بازی Homefront: The Revolution در برابر دیدگان مخاطبان این اثر هستیم. با این توضیحات می رویم تا نگاهی به کارایی پردازنده های گرافیکی دو برند انویدیا و AMD در امر اجرای بازی Homefront: The Revolution تحت سه کیفیت تصویری یاد شده داشته باشیم.
در تصویر بالا می توان نتایج مربوط به عملکرد کارت های گرافیک دو برند انویدیا و AMD در جریان اجرای بازی Homefront: The Revolution را تحت کیفیت تصویری 1920 در 1080 پیکسلی و تنظیمات گرافیکی بیشینه مشاهده کرد. رقابتی که نتایج نهایی آن در بالای جدول به خوبی مشهود است و در بخش پایین جدول نیز با این نتیجه روبرو هستیم که بازی Homefront: The Revolution توسط سه کارت گرافیک موجود در بخش پایانی این لیست تحت تنظیمات گرافیکی بیشینه و کیفیت تمام اچ دی تقریباً غیر قابل بازی است و نرخ فریم مناسبی را در اختیار بازیبازان قرار نمی دهد. در این میان اگر ملاک اجرای مناسب بازی Homefront: The Revolution تحت تنظیمات مذکور را کیفیت کنسولی نرخ فریم نهایی این اثر در نظر بگیریم (نرخ 30 فریم در ثانیه به شکل متوسط) می توان به این نتیجه رسید که آن دسته از محصولات موجود در لیست بالا که از جایگاه بالا تری نسبت به کارت گرافیک GTX 690 در رده بندی فوق برخوردار هستند، انتخاب های مناسبی برای اجرای بازی Homefront: The Revolution تحت کیفیت تصویری 1920 در 1080 پیکسلی و تنظیمات گرافیکی بیشینه خواهند بود. اما اگر بخواهیم مشکل پسند تر باشیم و معیار اجرای مطلوب بازی Homefront: The Revolution را بر روی ملاک استاندارد اجرای بازی های هم سبک در پلتفرم PC یعنی اجرای این بازی ها با حداقل نرخ فریم خروجی 40 فریم در ثانیه قرار دهیم مسلماً لیست انتخاب های ما بر اساس محصولات موجود در رده بندی فوق محدود تر می شود و باید تعداد انتخاب های ممکن به منظور اجرای بهینه ی این بازی تحت کیفیت تصویری 1920 در 1080 پیکسلی را تنها به محصولات موجود در نیمه ی بالایی جدول فوق منحصر دانست. در بخش دوم این مطلب که تا ساعاتی دیگر قادر به مشاهده ی آن خواهید بود به بررسی عملکرد کارت های گرافیک دو برند انویدیا و AMD در اجرای بازی Homefront: The Revolution تحت دو کیفیت تصویری 1440 پیکسلی و کیفیت تصویری 4K خواهیم پرداخت.
به دلیل اینکه بازی از SLI پشتیبانی نمیکنه و گرنه 690 در کنار 980 و رده دوم قرار داشت
با توجه به اینکه 690 2 عدد 680 هستش بنابراین کمی فرکانش هر 680 رو برای کنترل دما تو 690 پایینتر اوردن..به همین علته که یک هسته 680 در 690 از یک 680 مستقل کمی ضعیفتر عمل کرده..در حد 1 فریم
بله الان بهترین حالت 1080 است.
آره واقعا بنظر منم 690 شاهکاره:-bd
قطعن همینطوره که شما میگین اما منظورم کارتیکه 4 سال عمر داره بازی به این سنگینیو میتونه بازم در حالت اولترا اجرا کنه، اینم باید در نظر داشت که 4 سال پیش بحث 4کی مثل الان نبود و حداکثر 2کی اوج خواسته گیمرا بود که براحتی جوابگو بود . حتا امروزه هم عمده گیمرا رزولوشن فول اچ دیو انتخاب میکنن چون هزینه گیمینگش به مراتب پایینتر از 4کی.
به نظر میرسه همیشه پرچمدارها تو هر چیزی یعنی امتیاز برای مصرف کننده و هر کس چه گوشی چه ماشین و چه کامپیوتر اگه بتونه صبر کنه و یدفعه یه هزینه درست حسابی کنه بیشتر سود کرده تا اینکه جنس میانرده یا ارزون بخره که تو بنچمارک کاملا مشهوده و به قول دوست خوبمون Mohsen.M با خرید یه پرچمدار تا حداقل 3 سال خیالت راحته . ممنون جناب حسینی از مقایسه جالبی که میزارید :-bd
البته اگر برای دقت فول اپ دی منظورتون باشه. در دقت های تصویر بالاتر کماکان نیاز به کارت جدید برای فرار از افت فریم احساس میشه.
تا جایی که من میدونم gtx 690 دارای ۴ گیگ حافظه است. از این گذشته چطور این کارت پایینتر از کارتهایی مثل ۷۹۵۰ و ۷۹۷۰ و gtx 680 قرار گرفته خیلی عجیبه.
دورد تست جالبی بود:-bd
این نشون از موتور گرافیک خوب این گیم رو نشون میده…..اما متاسفانه از پروفایل Multi GPU پشتیبانی نمیکه….این ضعف موتور گیمه که امیدوارم این ضعف رو بر طرف کنن
بنظرم 2K برای گیم یکم منطقی تر هستش:-bd
کارت هایی که Sli بودن فریم کمتری دادن مثل اینکه از Sli پشتیبانی نمیکنه
خیلی جالبه پیکربندی SLI در این بازی اونچنان کارایی نداره و دقیقن مشابه تک کارت عمل میکنه که این نشون میده بازی ارزشی برای این قابلیت قائل نیست.
جالبتر اینه کارت 690 که پرچمدار درخوری بوده هنوز بعد از گذشت 4 سال میتونه بازیای جدیدو روی فول اچ دی براحتی اجرا کنه و این نشون میده اگر پرچمدار بگیری تا 3 خیالت قطعن راحته که میتونی بازیارو با بیشینه گرافیک اجرا کنی و مشکلی نداشته باشی.