فریم ورک فلاتر چیست. به طور رسمی، فلاتر به عنوان جعبه ابزار UI گوگل برای ساخت برنامه های زیبا و بومیبرای موبایل و وب از یک پایگاه کد واحد تعریف میشود. اما فریم ورک فلاتر چیست. فلاتر یک فریم ورک رایگان و منبع باز برای تلفن همراه است که توسط گوگل ایجاد شده و در ماه مه 2017 منتشر شده است. در این مقاله به شما خواهیم گفت فریم ورک Flutter چیست و در ادامه با مزیتهای آن آشنا خواهیم شد.
تاریخچه فریمورک فلاتر
نسخه بتای flutter (فلاتر) در 13 مارس 2018 راه اندازی شد و اولین بار در 4 دسامبر 2018 منتشر شد. اولین نسخه فلاتر با نام رمز «اسکای» شناخته میشد که فقط بر روی سیستم عامل اندروید اجرا میشد، در سال 2015 در اجلاس توسعهدهندگان دارت در 4 دسامبر 2018 معرفی شد، فلاتر 1.0 در این رویداد منتشر شد که نشان دهنده اولین نسخه «پایدار» بود.
فریمورک Flutter چیست؟
فلاتر یکی از مناسبترین فریمورکها برای برنامهنویسان و افرادی است که درحوزه طراحی سایت و اپلیکیشن فعالیت میکنند .از نظر فنی دقیقتر است که فلاتر را به عنوان یک کیت توسعه نرم افزار (SDK) توصیف کنیم تا یک چارچوب. تفاوت بین این دو در این است که فلاتر با تمام ابزارها و منابع لازم برای توسعهدهندگان برای ساخت راهحلهای چند پلتفرمیکامل میشود.
یک برنامهنویس با داشتن تجربه قبلی در فلاتر، دانلود SDK، و یک ویرایشگر کد مناسب، به همه چیزهایی که برای شروع ساخت برنامههایا در طراحی سایت فروشگاهی و شخصی نیاز دارد مجهز است. امروزه فلاتر قادر است برای iOS، Windows، Linux، macOS و توسعه وب تنهااز یک پایگاه کد و با استفاده از این ابزار واحد بسازد.
البته، جایگاه منحصر به فرد فلاتر در چشم انداز فناوری با معاوضه هایی همراه است که ارزش ارزیابی مجدد را دارند. قابل توجه ترین آنهادر تفاوت زبان و معماری است که پایه و اساس پلت فرم را تشکیل میدهد.
مزایا و معایب توسعه فلاتر میتواند بر جریانهای کاری و شیوههادر سازمانها و طراحی سایت شرکتی تأثیر بگذارد. در حالی که بسیاری از ایرادات به سرعت در حال رفع یا نوشته شدن هستند، همچنان که فناوری به راهحلی بالغتر تبدیل میشود، چندین مورد باقی مانده است.
با رشد یک جامعه با سرعت ثابت و توسعهدهندگان به تدریج با فلاتر سرعت میگیرند، هنوز هم جهش قابل توجهی وجود دارد تا مزایای این ابزار را به جریانهای کاری موجود بیاورید و در عین حال معایب را کنار بگذارید.
با این حال، در حالت تعادل، اینهاهزینه هایی هستند که اغلب با مزایای فراوانی که باعث تبدیل فلاتر به یکی از قدرتمندترین ابزارهاو فناوری های توسعه برنامه میشود، توجیه میشود.
مزایای فریمورک فلاتر
بدون مقایسه با سایر پلتفرمها، در اینجا فهرستی از برخی از ویژگیهایی وجود دارد که ممکن است شما را متقاعد به استفاده از فلاتر کند:
۱. بهره وری بالا
از آنجایی که فلاتر چند پلتفرمیاست، میتوانید از همان پایه کد برای برنامه iOS و Android خود استفاده کنید. این قطعا میتواند در زمان و منابع شما صرفه جویی کند.
۲.عملکرد عالی
دارت در کد بومیکامپایل میشود و نیازی به دسترسی به ویجت های OEM نیست زیرا فلاتر مختص به خود است. این به معنای ارتباط کمتر میانجی بین برنامه و پلتفرم است. همانطور که میگوید: “فلاتر تنهاSDK تلفن همراه است که نماهای واکنشی را بدون نیاز به پل جاوا اسکریپت ارائه میدهد.” همه اینهابه زمان راه اندازی سریع برنامه و مشکلات عملکرد کمتر کمک میکند.
۳.توسعه سریع و ساده
یکی از قابل ستایش ترین ویژگی های فلاتر، بارگذاری مجدد داغ است که به شما امکان میدهد فوراً تغییرات ایجاد شده در کدهای شبیه ساز، شبیه ساز و سخت افزار را مشاهده کنید. در کمتر از یک ثانیه، کد تغییر یافته در حالی که برنامه در حال اجرا است، بدون نیاز به راه اندازی مجدد، بارگذاری مجدد میشود. این نه تنهابرای ایجاد رابط کاربری یا افزودن ویژگیها، بلکه برای رفع اشکال نیز عالی است. تا آنجا که به سادگی مربوط میشود، فلاتر ادعا میکند که برنامه نویسی با فلاتر آنقدر آسان است که نیازی به دانش برنامه نویسی قبلی نیست: “تجربه با زبان های شی گرا قطعا مفید است، اما حتی غیر برنامه نویسان نیز برنامه های فلاتر ساخته اند!” فقط یک راه برای فهمیدن اینکه آیا این درست است وجود دارد.
۴.سازگاری
از آنجایی که ویجتهابخشی از برنامه هستند و نه پلتفرم، احتمالاً مشکلات سازگاری کمتری را در نسخههای مختلف سیستم عامل تجربه خواهید کرد. این به نوبه خود به معنای صرف زمان کمتر برای آزمایش است.
۵.متن باز
فلاتر و Dart هر دو منبع باز و رایگان برای استفاده هستند و اسناد گسترده و پشتیبانی انجمن را برای کمک به مشکلاتی که ممکن است با آن مواجه شوید ارائه میکنند.
کلام آخر
اینکه آیا فلاتر در نهایت برنده توسعه دهندگان تلفن همراه خواهد بود یا خیر، باید دید. با این حال، وقتی فلاتر را بهعنوان SDK خود انتخاب کردهاید یا تصمیم گرفتهاید آن را امتحان کنید، از شما میخواهیم این کار را درست انجام دهید و با پیادهسازی یک ابزار اختصاصی CI/CD برای فلاتر، ساخت، آزمایش و توزیع برنامه را خودکار کنید. در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی و مشاوره میتوانید با متخصصین و کارشناسان مجرب وب رمز تماس خاصل نمایید.
سلب مسئولیت: تیم تحریریه سختافزارمگ در تهیه محتوای رپورتاژ نقشی نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید