شیائومی امروز از فناوری انقلابی جدید خود، Mi Air Charge رونمایی کرد. به لطف این تکنولوژی کاربران قادر خواهند بود از راه دور و به معنای واقعی بدون هیچ اتصالی، گوشیهای هوشمند خود را شارژ کنند.
شیائومی در زمینه نوآوریهای شارژ بیسیم دست به حرکت بزرگی زده است. این شرکت اخیراً از فناوری شارژر بیسیم 80 وات خود رونمایی کرد، اما مسلماً این قابل قیاس با تکنولوژی Mi Air Charge که امروز معرفی شد، نیست. این اولین نوع از شارژری است که شاید همه ما آرزو داشتیم روزی آن را در دنیای گجتهای هوشمند ببینیم.
می ایر شارژ قادر است گوشی را از طریق هوا و بدون هیچ اتصالی شارژ کند. در واقع این تکنولوژی نیاز به اتصال فیزیکی دستگاه شما به شارژر یا پایه شارژر بیسیم را از بین خواهد برد. به جای آن از طریق موقعیت مکانی هوشمند و انتقال انرژی برای شارژ گوشی استفاده خواهد کرد.
Mi Air Charge چگونه کار میکند؟
این فناوری قادر است به صورت بیسیم و با توان 5 وات، تنها یک دستگاه را تا شعاع چند متری شارژ کند. این به لطف قطبهای شارژ ایزوله که توسط شیائومی توسعه داده شده و دارای 5 آنتن بر روی سطوح خود است، میسر خواهد شد. شیائومی ادعا کرده است که این آنتنها میتوانند با دقت بالایی موقعیت گوشی هوشمند را شناسایی کنند، حتی موانع فیزیکی نیز نمیتواند میزان بازدهی کار را کاهش دهد. آرایه کنترل فاز این تکنولوژی که از 144 آنتن تشکیل شده میتواند مستقیماً امواج با طول موج میلیمتری را به گوشی منتقل کنند.
برای آنکه گوشیها امکان دریافت این امواج میلیمتری و تبدیل آنها به انرژی الکتریکی را داشته باشند، شیائومی دو آرایه آنتن با ابعادی بسیار کوچکتر طراحی کرده است که یکی از آنها موقعیت دستگاه را پخش کرده و دیگری وظیفه تبدیل سیگنال امواج میلیمتری به انرژی برای شارژ گوشی را بر عهده خواهد داشت.
شیائومی گفته است که برای طراحی این سیستم شارژ هوایی، 17 پتنت تکنولوژی را به نام خود ثبت کرده است و این تکنولوژی در آینده قادر خواهد بود ساعتهای هوشمند، دستبند و دیگر گجتهای پوشیدنی را نیز شارژ کند.
می ایر شارژ شیائومی چه زمانی قابل استفاده است؟
سخنگوی شیائومی گفته است که این کمپانی امسال تصمیم به استفاده تجاری از Mi Air Charge ندارد. این یعنی فناوری انقلابی شیائومی در بهترین حالت در سال 2022 قابل بهرهبرداری خواهد بود.
شنیدن این موضوع شاید برای شما هم دلسردکننده باشد، اما احتمالاً با ما همنظر هستید که بهتر است این فناوری آماده نشده راهی بازار نشود. چرا که در سالهای اخیر تجربه نشان داده این موضوع میتواند عواقب سنگینی هم برای شرکتها و هم برای مشتریان داشته باشد. نکته مهم دیگر ماجرا اینست که هنوز مشخص نیست فناوری جدید آیا نیاز به تأییدیههای بیشتر برای اطمینان از بیخطر بودن آن برای سلامت دارد یا خیر.
برای سلامتی شاید مضر باشه این طور فکر نمیکنید؟؟!
کجایی تسلا که یادت بخیر
تسلا؟؟؟؟؟؟؟؟ این موبایله ها!
تسلا اولین کسی بود که انتقال بیسیم انرژی اختراع کرد و باهاش وسیله هارو مثله لامپ از راه دور روشن می کرد منتها مثله اکثر اختراعاتش رفت زیر خاک یا به احتمال زیاد افتاد دست سازمان های سری آمریکا
خیلی وقته که این تکنولوژی هست منتها نه برای مردم یعنی نه توی اقتصاد
همین شرکت هاهم تکنولوژی هایی توی انبار دارن که از نظر اقتصادی 10 سال یا 20 سال جلوتر هست واسه همین به تولید نمی رسن
برای همین باتری چقدر خبر اومد که باتری این شکلی اختراع شده و انقلابی در باتری ایجاد می کنه برای هر وسیله ای ولی هنوز هیچ تغییری در باتری ها ایجاد نشده چون هنوز به اندازه ی کافی جوابگو هستند و می تونن باهاش پول سازی کنن هی دارن سرعت شارژشو میبرن بالا که هیچ زحمتی هم به خودشون نمیدن
اول بحث گرما بود که بیشتر از این نمی تونن روش کار کنن حالا توی گوشی های جدید دارن روش شرکت تسلارو استفاده می کنن یعنی بجای یک باتری از 2 یا 4 تا باتری استفاده می کنن توی یک گوشی
آفرین. دقیقاً
نیکولا تسلا
WoW ⭐💙⭐