در دو مطلب قبلی که با عنوان کروم شناسی منتشر شد(میتوانید آنها را از اینجا و اینجا بخوانید) در مورد وِیژگی های کروم و نحوه اتصال اکانت گوگل به مرورگر کروم نوشتیم. در مطلب امروز میخواهیم به یکی از جذاب ترین بخش های مرورگر کروم بپردازیم.
وب استور web store مرورگر کروم یک آدرس اینترنتی دیگر از مجموعه ی بزرگ گوگل است که از طریق آن میتوانید مرورگر کرومتان را شخصی سازی کنید، وِیژگی های دلخواهی به آن اضافه کنید، و کارهایی با آن انجام دهید که شما را هیجان زده خواهد کرد. در ادامه به طور کلی به خدماتی که این بخش میتواند به شما مخاطبان عزیز مجله سخت افزار که از این مرورگر استفاده میکنید بدهد خواهیم پرداخت:
در تصویر بالا که نشان دهنده نمای کلی وب استور مرورگر کروم است، درکادر مشخص شده چهار کلمه نوشته شده است که شامل بخش هایی است که از آنها در مرورگر کرومتان میتوانید استفاده کنید:
Extensions
این کلمه به معنای توسعه و گسترش دادن است. شما از طریق این بخش قادر خواهید بود به گسترش و بسط دادن وِیژگی های مرورگر کروم خود بپردازید. اگربا ویژگی Add-On در مرورگر فایر فاکس آشنا باشید متوجه خواهید شد که این بخش درست همان عملکرد را دارد. بی انصافی است اگر اشاره نکنیم که مرورگر فایرفاکس Add-On های بسیار خوبی دارد که در بعضی موارد از همتای کرومی خود بسیار کاربردی تر هستند.Extensions های کروم قابلیت های بسیار خوبی را به مروگرتان اضافه میکند که به شما این اجازه را میدهد تا بسیاری از کارها را سریع تر انجام دهید. اگر میخواهید از کروم به صورت حرفه ای استفاده کنید باید با این بخش آشنایی داشته باشید. به جرات میتوانیم بگوییم که Extensions از بقیه بخش هایی که در ادامه گفته میشود مهم تر است.
Themes
خب، همانطور که از اسم زیبای این بخش پیداست، این بخش برای زیبا کردن مروگر کرومتان استفاده میشود. گوگل حتی به فکر این بوده که کاربرش اگر از دیدن ظاهر یکنواخت مرورگرش خسته شد بتواند ظاهر این نرم افزار را عوض کند و تغییراتی در شکل و ظاهر آن ایجاد کنید. دراین بخش تم های مختلف و جذابی وجود دارد که به راحتی میتوانید آنها را روی مروگر کروم خود اعمال کنید. پیشنهاد میکنیم از تم های سنگین و شلوغ استفاده نکنید، بدون شک این سنگینی بر روی سرعت مرورگرتان بی تاثیر نخواهد بود.
Apps
یک بخش جذاب دیگر از کروم،اپلیکیشن های این مرورگر هستند که آن را تقریبا تبدیل به یک پلترفم مستقل برای اجرای اپ های مختلف کرده است. به لطف توسعه دهندگان و گوگل،اپلیکیشن های جالبی در این مرورگر جای داده شده است که کروم شما را بسیار کاربردی تر میکند. این اپلیکیشن ها میخواهند شما را در گوگل کروم نگه دارند و دوست ندارند که شما برای کارهای کوچک از آن خارج شوید. (این بخش برای ما ایرانی ها نعمتی است) بخش Apps به دو نوع اپلیکیشن تقسیم میشود. Chorme apps که اپلیکیشن های مجزا از گوگل کروم هستند و به صورت پاپ آپ استفاده میشوند و websites که شما را به یک آدرس وب منتقل میکنند. درمطالب بعدی شما را بیشتر با این بخش آشنا خواهیم کرد.
Games
کروم برای کاربرانش شهر بازی هم در نظر گرفته است که اگر حوصله شان سر رفت به بازی کردن در این مروگر بپردازند. شما در این بخش میتوانید بازی هایی را که کروم در خود جای داده است را روی مرورگرتان نصب کنید و از آنها استفاده کنید. بخش Games نیز به دو نوع تقسیم میشود. Chorme apps که بازی های مجزا از گوگل کروم هستند و به صورت پاپ آپ استفاده میشوند و websites که شما را به آدرس وب آن بازی منتقل میکنند.
امیدواریم این مطلب بری شما مخاطب عزیز مجله سخت افزار مفید بوده باشد، و در مطالب آینده نیز همراه ما باشید.
دیدگاهتان را بنویسید