همانطور که می دانید پردازنده های AMD در پلتفرم ZEN AM4 در 3 ماهه نخست سال 2017 و پس از چند نوبت تعویق در تاریخ عرضه، روانه بازار خواهند شد. این پردازنده ها در 3 دسته بندی تحت عناوین SR3,SR5 و SR7 تولید خواهند شد. در زمینه نام گذاری جدید پردازنده های AMD در روزهای پیشین مطالبی را منتشر نمودیم؛ این کمپانی شیوه های مشابه با نام گذاری پردازنده های Intel Core i را در پیش گرفته است. دومین رکن مهم در پلتفرم جدید AMD، مبحث قیمت گذاری بر اساس رقابت با برترین هایی از اینتل همچون Broadwell-E است. به تازگی اطلاعاتی از یک پردازنده های AMD ZEN SR7 منتشر شده است که علاوه بر مشخصات فنی دقیق، گذری بر قیمت نهایی این SKU دارد.
پردازنده های SR7 به عنوان پرچمداران AMD ZEN شناخته می شوند؛ این پردازنده ها رقیب اصلی پردازنده های Intel Extreme Edition مانند Haswell-E و Broadwell-E خواهند بود. این اطلاعات مرتبط با یک پردازنده مهندسی با شناسه دقیق (AMD Eng Sample: 1D3201A2M88F3_35/32_N) است. این پردازنده به 8 هسته و 16 رشته پردازشی مجهز شده است و دارای 4 مگابایت حافظه نهان سطح L2 است. این در حالی است که 16 مگابایت حافظه نهان نیز در سطح L3 برای آن در نظر گرفته شده است. توان حرارتی این پردازنده به 95 وات می رسد و در ماه ژانویه روانه بازار خواهد شد. فرکانس کاری هسته برابر با 3.2~3.5 گیگاهرتز است. این پردازنده با قیمت 500 دلار عرضه خواهد شد و در صورتی که ادعاهای AMD مبنی بر توانایی های آن درست از آب درآید، ارزش خرید آنها بسیار بالا خواهد رفت. در حال حاضر اطلاعی از سیستم پردازشی این پردازنده ها در دست نیست. پردازنده های خانواده SR7 با شروع قیمت 350 دلار در بازار خواهند بود و ظاهرا بیشینه قیمت آنها به 500 دلار می رسد. پردازنده هایی همچون i7 6900K و i7 5960X با قیمت هایی حتی دو برابر، به عنوان رقبای اصلی آن شناخته می شوند.
پلتفرم جدید AMD به همراه یک سری جدید از چیپست های مدرن معرفی خواهد شد که پرچمدار آنها X370 نام دارد. چیپست پل جنوبی از مدار PCB حذف و کاربردهای آن با پردازنده و چیپست دیگر ادغام شده است. نمی توان به طور دقیق از انتقال قدرت و کارایی در این تراشه ها سخن گفت چرا که همچنان اطلاعات چندانی از شماتیک فنی آنها در دست نیست. این چیپست ها در مادربردهایی که در CES 2017 رونمایی می شوند، معرفی خواهند شد. این چیپست ها برای نختسین بار از مسیر PCI Express 3.0 X16، حافظه های رم DDR4، حافظه های ذخیره سازی NVME، پورت های USB 3.1 نسل دوم به بعد، ساتا اکسپرس و مواردی از این دست پشتیبانی خواهند کرد. این کمپانی برای مدت های طولانی از ویژگی های کلیدی سخت افزار به دور مانده است.
ایتل سه تا دارم….نگفتم اینتل و انویدیا بده …گفتم بهینه نست قیمت به کیفیت نمیخوره…. با نصف پول اینتل میشه همون قدرت از ای ام دی گرفت
البته فر میکنم دوام ای ام دی بیشتره…..چون من تونستم سی پی یو اینتل خراب کنم اما ای ام دی نه !!!
خیلی جالب نظر میدی :)))))))))))))
LoL
خودم ای ام دی داشتم قبلش مثل شما فکر میکردم،ولی فهمیدم تعصب بیجا بده.
بهت پیشنهاد میکنم اینتل رو تجربه کنی دوست عزیز.
با سلام.اقا میشه منو اد کنی تو تلگرام سوال مهم ازتونن داشتم. با تشکر….. amf1395@
نکته : برای کامپوترهای قدیمی با پاورهای ضعیف کارت 460 قابل نصبه چون خود کارت از مینبورد برقش میگیره !!!! و فقط فنها هفتاد وات میخواد ….اگه پاورتون شش تایی نداره ، تبیل برق سه به شش هزارتومنه …..عکس زیر ….قیمت در لیون کامپوتر و مقداد(قیمتهاشون مطابق امازونه) …..ششصد تومن دوگیگ و هفتصدتومن چهارگیگ
لینک ([url]”http://lioncomputer.ir/product/8983/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1+RX+460+2GB/”[/url])
لینک ([url]”http://techreport.com/review/30488/amd-radeon-rx-460-graphics-card-reviewed”[/url])
[img]http://www.kenable.co.uk/images/150_3308.jpg[/img]
به حرفای Amd اعتمادی نیست:l باید بیاد و دید چیکار میکنه:smiley0
تو رو قران ، کامنتها رو ریل تایم کنید ، این روش تایید مدیر….باعث میشه ادم دلش نخواد کامنت بزاره و باعث افت شدید بیننده و شیر سایتتون میشه
[img]https://i.gyazo.com/e2d4df3193e636cdadfe93f1f753717e.png[/img]
اولا قرار گرافیک مجتمعش هشت گیگ rx480 باشه ….اونطور که من در قیسوک ای ام دی پرسیدم ، فروردین امسال قابل خریده ….من که منتظر خریدشم چون با سه تومن میشه سیستمی عالی جمع کرد که معادل سیستم نه ملیونی اینتل و انویدیاست !!!!؟