مانیتورهای OLED از چه جهت مورد استقبال دنیای سخت افزار قرار دارند؟ مصرف پایین انرژی، عدم نیاز به منبع نوری مجزا، دقت رنگ و ساختار بسیار باریک آنها، از جمله برجسته ترین این دلایل است. امروزه هر چند که تعداد محدودی از لپ تاپ های تولید شده با مانیتورهای OLED و AMOLED معرفی شده اند، اما مانیتورهای خانگی بیشتری در حال تولید هستند که از پنل های OLED استفاده می کنند.
فناوری OLED به دلیل قیمت بالاتر به نسبت QD و LCD، نرخ رشد چندان بالایی را دست کم در دنیای سخت افزار و IT به نمایش نگذاشته است. اما شاید این فناوری هم مانند بسیاری دیگر از فناوری ها، با تولید انبوه، با کاهش قیمت روبرو باشد. به طور حتم در سال 2019 چنین اتفاق هایی روی خواهد داد چرا که برخی از کشورهای جهان شدیدا به دنبال این فناوری در تولید انبوه رفته اند. JOLED به تازگی اعلام کرده است که آخرین برنامه ریزی ها برای تولید انبوه پنل های OLED را به پایان رسانده است.
نکته نویسنده:
همانطور که در گذشته نیز بدان اشاره کرده بودیم، JOLED یک انجمن متشکل از شرکت های صوتی و تصویری و سازندگان ادوات تصویری کشور ژاپن است که ظاهرا دولت این کشور نیز تا حدودی در کمک های گوناگون به آنها تاثیر داشته است. این انجمن با هدف تولید انبوه پنل های OLED آغاز به کار خواهد کرد.
JOLED به تازگی اعلام کرده است که در سال 2020 تولید انبوه پنل های OLED را آغاز خواهد کرد. این پنل ها در ابعاد 10 اینچ الی 32 اینچ، برای مصارف دنیای IT از جمله انواع تبلت، لپ تاپ، گوشی های هوشمند، گجت ها و مانیتورهای خانگی خواهند بود. بخش اعظم این شرکت از بخش OLED سابق سونی و پاناسونیک تشکیل می گردد. طرفین انجمن با صرف هزینه 5.5 میلیارد یورویی خطوط تولید اولیه را راه اندازی کرده اند. سایت Chiba مسئول تولید اصلی پنل های JOLED بوده و می تواند ماهانه تا 220 هزار پنل را به تولید برساند. این به معنی کاهش جهانی پنل های OLED و به طبع افزایش محصولاتی است که از پنل های OLED در دنیای سخت افزار استفاده خواهند کرد.
مگه قرار نبود QLED که تکنولوژی ارزونترینه جایگزین OLED ها بشه ؟!:l
خبر بسیار امیدوار کننده ای بود
=smile=smile