حتماً شما هم تا به حال حداقل یک بار در طول زندگی خود با افرادی که در تمامی طول ساعات شبانه روز (حتی در هنگام غذا خوردن) از گوشی تلفنشان دل نمی کنند و مثل خوره به آن چسبیده اند، برخورد داشته اید و شاید اصلاً خودتان جزو همین دسته از افراد باشید! اگر اینگونه است باید از این پس حواستان را حسابی جمع کنید، چون ممکن است در حین استفاده از تلفن همراه و غرق شدن در دنیای مجازی، خطایی ناگوار در دنیای واقعی از شما سر بزند که برای تاوان آن، مجبور باشید مدت دو سال را دور از عزیزترین موجود زندگی خود یعنی تلفن همراه محبوبتان سر کنید! امری که اخیراً در ایالت میشیگان امریکا، به عینه اتفاق افتاده است.
قضیه از این قرار است که دختری 23 ساله به نام میتزی نلسون، چندی پیش و درهنگام پیامک زدن با تلفن همراه خود در حین رانندگی، خانم دوچرخه سوار 35 ساله ای به نام جیل بایلیچ را زیر گرفته و به شکلی ناخواسته موجبات مرگ او را فراهم آورده است. اکنون دادگاه او را به علت این سهل انگاری مرگ بار، به 90 روز بازداشت و نیز انجام اجباری 150 ساعت فعالیت های خدمات عمومی محکوم کرده است. او همچنین باید برای کل افراد کالجی که در آن تحصیل می کند و در یک گردهمایی همه جانبه در مورد مضرات استفاده از تلفن همراه سخنرانی کند و به شرح رویدادی که برایش اتفاق افتاده است، بپردازد. ضمن اینکه این دختر سهل انگار به پرداخت 1500 دلار جریمه ی مالی و همچنین بیش از 15600 دلار هزینه ی استرداد (جبران مافات) نیز محکوم شده است و علاوه بر آن گواهینامه ی رانندگی او نیز به مدت یک سال توقیف خواهد شد.
جیل بایلیچ، قربانی حادثه
اما مهم تر از همه ی اینها محرومیت موبایلی اوست که به موجب حکم دادگاه، استفاده از تلفن همراه را به مدت دو سال برایش ممنوع می سازد. حکمی که از سوی همسر جیل یعنی جوردن بایلیچ به دادگاه پیشنهاد شد و بلافاصله مورد تایید قاضی قرار گرفت. گفتنی است که قربانی این حادثه یعنی جیل بایلیچ مادر دو فرزند بود و به عنوان مشاور برای مرکز پلیس میشیگان کار می کرد.
خدا بیامرزتش و به خانوادش صبر بده.بیچاره 2 تا بچه داشته.
یعنی با این کارش قتل غیر عمد انجام داده!!!
چه طوری ثابت کرده که با گوشی همراه سرگرم بوده!!!
حکم دادگاه هم واقعا تاثیرگذار صادر شده است…
این که جرمش خیلی سبکه بابا.ادم کشته جرمش اینه.قصاص قتل غیر عمد همش همینه.حتما اگه ده نفر رو زیر گرفته بود فقط از گوشی تلفن واسه همیشه محروم میشد!!!
ادم از قانون های اونجا لذت میبره. . . .
حالا اگه اینجا میگفتن قصاص!!!برو پای چوبه دار
یعنی پاک کردن صورت مساله ولی اونجا بجای اینکار دارن اصلاح میکنن طرف رو و با کارای خدمات اجتماعی به گوش بقیه مردم هم میرسه که سهل انگاری این خانم چه فاجعه ای داشته و بقیه هم حواسشون رو جمع کنن. . . . .
احسنت بر اون دادگاه و قاضی
سخت ترین قسمتش:
“همچنین باید برای کل افراد کالجی که در آن تحصیل می کند و در یک گردهمایی همه جانبه در مورد مضرات استفاده از تلفن همراه سخنرانی کند و به شرح رویدادی که برایش اتفاق افتاده است، بپردازد.”