کاربران پیگیر تلفن های هوشمند همیشه در حال مقایسه و بررسی عملکرد دستگاه های مختلف هستند. شاید بتوان این طور گفت که کمپانی سامسونگ در سال های گذشته با اتخاذ سیاست های خاصی که هدف آنها جنگ بر سر اعداد و ارقام بود، دنیای تلفن های هوشمند را به سمتی حرکت داد که شرکت های برای حفظ سهمشان از بازار مجبور بودند هر سال دستگاهی با اعداد و ارقام بهتر تولید کنند. البته اگر فکر می کنید دیگر از این خبرها نیست اشتباه می کنید. کافی است به جنگ های کلامی که بین کاربران جریان دارد سری بزنید و ببینید که هنوز هم تراکم پیکسلی بالاتر به معنی بهتر بودن یک نمایشگر به حساب می آید، حتی اگر این پیکسل ها از چشم انسان اصلا دیده نشوند. به هر حال این فرایند باعث شد برنامه های ثبت بنچمارک محبوبیت زیادی بین کاربران پیدا کنند و همیشه نتایج آنها تاثیر چشمگیری بر روی تبلیغات کمپانی های مختلف داشته باشد. اگر شما هم از همین دسته کاربران هستید و دوست دارید خودتان از گوشی خودتان بنچمارک بگیرید در ادامه با ما همراه باشید تا با تعدادی از بهترین ابزارهای تست سخت افزاری گوشی ها آشنا شویم.
Vellamo
این برنامه مختص گوشی های اندرویدی است و جالب آنکه توسط کمپانی کوالکام (توسعه دهنده SoC های اسنپ دراگون) تولید شده است. در این برنامه می توانید تست تک هسته ای و چند هسته ای را روی گوشی اجرا کنید و با استفاده از تست HTML5 عمکرد گرافیکی و تحت وب دستگاه را بررسی کنید. یکی از خوبی های این برنامه آن است که علاوه بر مشاهده نتایج به صورت خلاصه، می توانید در صورت تمایل جزئیات فنی هر کدام از آزمایش ها را هم مشاهده کنید و در نهایت عملکرد دستگاه را با سایر دستگاه های موجود در دیتابیس برنامه مقایسه کنید.
Geekbench 3
اگر پیگیر اخبار گوشی ها و به خصوص گوشی هایی که هنوز معرفی نشده اند باشید حتما اسم Geekbench به گوشتان خورده است. این برنامه برای هر دو نسخه اندروید و iOS عرضه شده تا همه کاربران بتوانند نتایج دستگاه هایشان را با هم مقایسه کند. تمرکز اصلی geekbench بر روی عملکرد پردازنده و حافظه دستگاه قرار دارد و در این برنامه هم تست های تک هسته ای و چند هسته ای با شبیه سازی شرایط کارکرد در دنیای واقعی (و نه آزمایشگاهی) انجام می شود. اگر دوست دارید عملکرد دستگاه های اندرویدی را با دستگاه های اپلی مقایسه کنید Geekbench یکی از بهترین گزینه ها به حساب می آید.
Sunspider
این ابزار مخصوص بنچمارک گرفتن تمرکز اصلی خود را بر روی عملکرد جاوا اسکریپت در مرورگرها قرار داده است تا بتوان دیدگاه بهتری از عملکرد این برنامه ها داشت. Sunspider نیز مانند geekbench تلاش می کند شرایط آزمایش را به شرایط واقعی کاربران نزدیک کند تا داده های به دست آمده از فرایند بنچمارک گیری به تجربه کاربران شبیه تر باشد.
3D Mark Ice Storm
این برنامه که برای سیستم عامل های اندروید و iOS عرضه شده با استفاده از رندرهای سنگین و استفاده از جلوه های ویژه و همچنین اثرات فیزیکی (مانند انفجار یا تخریب) تلاش می کند عملکرد سه بعدی دستگاه را آزمایش کند. نتایج به دست آمده در انتها به بخش های عملکرد گرافیکی و فیزیکی تقسیم می شوند و می توانید آنها را با نتایج به دست آمده از سایر دستگاه ها مقایسه کنید. انجام این تست و مقایسه نتایج آن برای کسانی که به بازی در گوشی های همراه اهمیت می دهند بسیار جذاب خواهد بود.
البته باید توجه داشته باشید بهترین عملکرد در بنچمارک ها زمانی به دست می آید که همه آنها در شرایط کاری یکسان باشند (دما، باتری، مدت زمان استفاده، میزان پر بودن فضای داخلی و …). اگر شما هم از این برنامه ها استفاده می کنید می توانید نتایج آنها را با سایرین به اشتراک بگذارید.
در رای گیری فینال انتخاب بهترین گوشی سال از دید کاربران وب سایت سخت افزار شرکت کنید! رای شما، برترین تلفن هوشمند سال 2015 را تعیین می کند.
برای با خبر شدن از آخرین اطلاعات در زمینه تجهیزات الکترونیک، بازی ها و مطالب مختلف در زمینه تکنولوژی، کانال وب سایت سخت افزار در تلگرام را فراموش نکنید. اگر آخرین نسخه از این برنامه را روی موبایل یا رایانه نصب کرده اید تنها با کلیک کردن (یا تپ کردن) روی آدرسhttps://telegram.me/sakhtafzarmag می توانید در کانال ما عضو شوید. همچنین برای اطلاع از دقیق ترین مشخصات و قیمت های گوشی های هوشمند در بازار ایران می توانید به وب سایت کالای ما به نشانی https://kalamag.com مراجعه کنید.
مطمئنا این موارد نوشته شده همه برنامه های بنچمارک نیستن. خیلی برنامه های دیگه هم هست مثل antutu که شما بهش اشاره کردید. ممنون از شما
پس انتوتو Antutu کجاست؟